Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

yoruldum tükendim sıkıldım bıktım hiç bişey istemiyorum hayattan

yoruldum tükendim sıkıldım bıktım hiç bişey istemiyorum hayattan
amiin inş rabbim hepimizin yardımcısı olsun
çok zor ama bu da bizim kaderimiz inş sonu mutlu olur sakın pes etme ben temmuz ayında ki tedavimde negatif sonuç aldığımda yeter artık dedim kendime uğraşma nasılsa olmuyor ama yine de pes edemedim inş
bigün pozitif aldığımızıda görürüz...
sizin sorununuz ne peki bizim embriyolarımız oluşuyo ama kaliteli olmuyo:26:

benim basit kistim vardi esimde ufak tefek sıkıntılar var dendi ama goruluyorki sıkıntımız bayagi buyuk baksana ya embriyo olusmadi bile kromozom testi istendi onun sonucunu bekliyorum sorunumuz ne bilmiyorum umarim kromozomlarimizda problem cikmaz

kromozom testiniz nasıl çıktı inş iyi çıkmıştır:26:

kromozom testiniz nasıl çıktı inş iyi çıkmıştır:26:

benimki iyi eşim de sıkıntı var bu durum embriyonun gelişimini etkiliyebilirmiş genetik istiyebiliriz dediler bilmiyorum hiç bişey bilmiyorum tedavime başladım bugun 3. iğne vurulcam

benimki iyi eşim de sıkıntı var bu durum embriyonun gelişimini etkiliyebilirmiş genetik istiyebiliriz dediler bilmiyorum hiç bişey bilmiyorum tedavime başladım bugun 3. iğne vurulcam

geçmiş olsun
bu durumda embriyolara pgt yapılıyo ama o da kaliteli olaursa inş iyi gider herşey
peki eşinin kromozom yapısı nasılmış benim eşiminde kromozomlarda sorun varda

slm kızlar bizimde 5 başarısız denememiz var yeni bi denemeden önce merkez araştırıyorum...
aydın arıcıya giden arkadaşlar yorumlarınızı yazarmısınız:26:

Merhaba, 5yillik evliyim. 2013 ekim ayindan beri tedavi goruyoruz ve doktorumuz Aydin Bey.
Tup bebekten once 7.haftasinda sonlandirilmasi gereken bir hamileligim olmustu.
Aydin Bey bizden ilk gorusmemizde amh testi istedi ve sorun yumurta kalitesinde cikti. Ilk tedavide Opu da 2 folikul alinabildi ve bunlar dollenme safhasina gelemediler. Kromozom bolunmesinde problem olmus. Yilmadik ikinciye basladik tedaviye ocak ayinda Opu dan 5 folikul toplandi ve 4 u dollendi. Bu seferde rahim zari inceydi ve kistim vardi. Transfer ertelendi embriyolar donduruldu.
Su an kist ve rahim zari icin ilac tedavisine basladik yine. Hersey yolunda giderse mart in ikinci haftasi transfer olabilirmis. Ekim den beri zorlu bir surecteyiz anlayacaginiz.

Ilk seferki kromozom problemini bana anlatirken Aydin bey benim aglamama dayanamadi sanirim gozleri doldu, bizle birlikte uzuldu.

Ilk bebegimi kaybettigimi ve bunun cok normal birsey oldugunu gayet dogal sekilde bana anlatan ise hemcinsim Ebru hanimdi. O an anladimki karsimda vicdanli bir doktor vardi ve uc kelimesinden biri sukurdu.

Aydin Bey in istatiksel basari oranini bilmiyorum arastirmadim da ancak hasta psikolojisinden anladigina eminim. Onceliginiz bu mudur bilmiyorum tabii ama ben Aydin Bey i kesinlikle tavsiye ederim.

Sevgiler,

sağolun inş bu kez hamile kalırsınız
bana hiç amh testi yapılmadı fsh lar iyi çıkıyo her zaman ama bence garantiye almak için yapılabilirdi
şu aralarda yeni bi tedavi düşünmüyoruz ama başlarsakta karar vermedik hala nereye gideceğimize:26:

çok heyecanlıyım cumartesi yumurtalıklarım toplancak bana dua edin olur mu döllenme olucak mı bilmiyorum . Allahım ol de olsun canım ya eşimin 15. kromozumunda sıkıntı var bu durumda ne oluyor dedıgımde embriyonun gelişimini etkileyen bir durummuş benim anladıgım bakalım işte embriyodan genetik test yapılcak inşallah olur ve de tutunur ....

inş bu tedavinde bol yumurtan çıkar ,bolcada embriyon oluşur canım...
gelişmeleri yaz olurmu...
sonu bebekli olur inş stres :18:yapma rahat ol...

yumurta sayım 12 cokmu az mı bılmıyorum ama aydın bey dedi ki yumurta sayısından cok kalitesi önemli dedi inşallah kalitelidir ya birazdan 22.30 da çatlatma iğnesi yapıcam 15 dk sonra yani :)

yumurta sayın gayet iyi...
sanırım şu an iğneni olmuşsundur şimdiden hayırlı olsun , sonu bebiş olsun amiiiiin
yumurta sayım 12 cokmu az mı bılmıyorum ama aydın bey dedi ki yumurta sayısından cok kalitesi önemli dedi inşallah kalitelidir ya birazdan 22.30 da çatlatma iğnesi yapıcam 15 dk sonra yani :)

Allahım emeklerimizi boşa çıkarmısın...inşallah bize de hayırlı evlat nasip eder .Benim yumurtalıklarım cumartesi toplancak ya pazar tatil acaba nasıl olcak bilgilendirirler heralde dimi pazar nöbetleri olur heralde senin bilgin varmı bu konuda

ewet canım iğnemi de yaptım sen naptın tedavi oluyormusun

canım ben şu an beklemedeyim tedavi düşünmüyorum bu sıralar...
tüp bebek merkezleri pazar günüde çalıştıkları için bilgilendirirler pazar günü öğleye doğru falan ararlar sanırım
inş bu kez olur

Fsh benimde iyi sayilirdi ama degisken oldugu icin Aydin bey degismeyen amh i istemisti. Kizilayda yaptirdik biz, 12gunde cikiyor sonuc. Yanilmiyorsam uc dort ay once 165tl falandi. Garanti sonuc icin amh i yaptirin derim.

Kismet bu kez olur mu olmaz mi allah bilirde, isteyen herkese versin diyelim. Gec olsun hayirliysa olsun :)

ben isanbula uzaktayım başka şehirlerde de yapılıyomu acaba amh testi:26:

arkadaşım transferin oldumu nasılsın:26::26:

ben isanbula uzaktayım başka şehirlerde de yapılıyomu acaba amh testi:26:

bütün özel hastaneler yapıyordu burada (istanbul) ama en uygun fiyat kızılay ındı o yüzden orada yaptırdım. Bulunduğunuz şehirde kızılay yok mu? Yoksa özel hastanelerden veya laboratuarlardan fiyat alabilirsiniz. Devlet hastaneleri de yapıyordur belki onu bilmiyorum.

Kizlar bugun transferim yapikdi Allah yar ve yardimcimiz olsun 12 gun sonra belli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…