Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ben kızılay deyince özel bi hastane anlamıştım yaşadığım yerde var tabi kızılay ama o şekilde hormon testlerini yaptıklarını bilmiyodum teşekkür ederim arkadaşım

ben kızılay deyince özel bi hastane anlamıştım yaşadığım yerde var tabi kızılay ama o şekilde hormon testlerini yaptıklarını bilmiyodum teşekkür ederim arkadaşım

Kisisel basvurdugunuzda testlerin sgk indirimi olmuyor sadece ucretin tamamini oduyorsunuz. Ben calistigim icin beklemeye zamanim yoktu ama giderseniz ve belki kizilay in doktoru yazabilirse testi sgk da oder bence. Rica ederim ne demek yardim edebildiysem ne mutlu bana :) Cuma gunu randevumuz var. insallah hayirli haberler aliriz ve transfere ok der Aydin bey. Gerci o gun Ebru hn.varmis hastanede ama artik takilmiyoruz Allah buyuk dedik otesini biraktik.

Aydin hocam pgt gerek duymadi sagolun iyi dilekleriniz icin insallahhh burdan iyi haber veririz

Kızlar merhaba. Ben yazın bir tüp yaptırdım Eskişehir'de ikamet ediyorum burada acıbademde yaptırdım olmadı şubatta da dondurulmuşlarla denedim yine olmadı daha önce de aynı hastanede başka dr da iki aşılama negatifim var rahim filmim temiz, ilk tüpten sonra yapılan histereskopi temiz. Ama merkezin yanlış tedavi uyguladığını düşündüğümden başka merkez düşünüyordum zaten ailem İstanbul'da ben memorial düşünüyordum ama annem dün karşı komşusuna gitmiş onların kızı 10 sene sonra Aydın beyde gebe kalmış. Annem anlattı. Bende araştırdım buradaki yorumları okudum güzel şeyler yazılmış. Gerçi ben çok yoruldum bu sene ertelemeyi düşünüyorum çalışıyorum ben geçen sene yazım tedaviyle geçti ondan önce 2 aşılama çalışırken yaptırdım. Bu sene tatil yapmak istiyorum tedaviden yüksünmüyorum alıştım ama negatif olabilme ihtimali beni korkutuyor annem üzülüyor eşim keza öyle ve biraz dinlenmemi istiyorlar, bir yandan da seneye yaza kadar erteleme olacak arada yaptıramayacağım için o da uzun geliyor. Nisan da gidicem bu hast. dosyamı aldım bir göstericem fikir alıcam hayırlısı olsun hakkımızda bekleyen herkese de Allah müjdeli haber duymayı nasip etsin.

Merhaba dejavu_one.. Merkezin yanlis tedavi yapma ihtimalide olabilir muhakkak ancak ben artik o konuya dr ve hastane ayrimi yapmaksizin bakiyorum. Allah ol demezse ben dunyanin en iyisine gitsemde olmaz diyorum :) Aydin bey ve hastane genel olarak iyi, ilgili, alakali ve paraci degil (testleri kizilay da yaptirin diyen Aydin beydi misal) bu kriterlere gore %100tavsiye edebilirim. Basari yuzdesi onemli bir kriterdir ama her tedaviye baslarken Aydin bey inde agzinda hayirlisi kismetse kelimeleri olur. O sadece bir araci tabii yine umutla ve pozitif basla tedavine ki tedavinin devami icin moral cok onemli. Ilk denememizde iki folikul olusup devaminda bolunmeyince buyuk bir cokus yasadik. Meger cok kaptirmisz kendimizi kesin olacak diye. Simdi ikinci tedavideyiz butun takintilarimizi biraktik Allah buyuk dedik (ki kistler, rahim zari incelikleri vs gibi bir suru problem cikti) zamanimizi bekliyoruz. Kafamiz cok rahat. Vardir elbet bizimde o haberi alacagimiz bir gun :))) hersey icini ferah tutmakla basliyor.
Sevgiler,

İşte en güzeli de o canım kısmetse olurdemesi insana çok umut verip sonra yıkmaması benn yanlış tedavi uygulanmasından çok dr bana çol ımut vermesinden mutlaka olcak demesinden ve olmamasından yıkıldım dondurulmuşlarla son negatifi alıp konuşmaya gittiğimde aslında hala devam kararı vardı orda kafamda diyordum ama bana sen anne olacaksın söz veriyorum anneme söz anneanne olcaksın demesi hala böyle konuşması güvenimi yıktı çünkü ancakAllah bilir olup olmayacağını hiç sorunum olmayabilir ama bu illa olacak anlamına gelmez insan sonra çok yıkılıyor bırakmayalım diye abartılı övmelerde başladı filan ve sonra eşim dosyamı aldı hayatımın şokunu yaşadım yazın bana iki değil tek transfer olmuş belki yasak diye dosyaya yazmamıştır dedim bikaç gün sonra hemşire aradı dr soruyor iyimisiniz bir sorun sıkıntı var mı drun selamı var diye ki muayeneye çağrılmadım anladım ki ağız aramak için arandım ve gerçeği anladım hiç farkına varmamış gibi davrandım dr dosyamı göstereyim ki hemen mail attığımız gün cevap geldi 12 nisam c.tesi randevum hoşumuza gitti. Göstercem dr yorum yapsın sonra gidip hesap sorucam.

Hic boyle bir dr olabilecegi aklima gelmedigi icin isin iyi yonunden bakmisim sizin icin uzuldum cunku dr un boyle kesin muhakkak vs. die konusmasi sizide inandirmistir. Biz ilkinde aydin bey hayirlisi dese de ikimizde de ciddi bir problem yok diye kendimiz inanmistik. Sonra sonra dusununce dr un bana en bastan aciklamalari cok guzel yaptigi ama benim duymak istemedigimi anladim.

Simdi dr dan ciktik, cuma veya ctesi transfer gunu dedi. Tabii yine hayirlisiyla cozulen embriyolar yasarsa ve bolunmeye devam ederse diye ekledi.

Aydin bey in dedigi gibi hep onumuzdeki asama icin konsantre oluyoruz. Simdilik bolunurler insallah dedik, o gunden sonrada tutunurlar insallah diyecegiz.

Sanada bol sanslar, umarim bu sefer hersey istedigin gibi gelisir ve sonuclanir.

Sevgiler,

umarım bu foruma girer ve okursun bunları.özelden mesaj atamıyorm oyüzden foruma yazmak durumunda kaldım.uzun zaman oldu siteye girmeyeli.çok sıkıntılı bir gebelik süreci geçirdim.aklıma geldikçe o günleri yaşıyorum sanki.hamile olduğumu öğrendikten sonra aydın beye gideceğim ilk kontrol günümde sabah bir ağrıyla uyandım ve tuvalete gitiiğimde bir baktım ki kanamam var.korkunçtu.sabahın 5 iydi.hastaneyi arasam o saatte kimse yok,kimseden bilgi alamam;saat 8 i beklesem yola çıkmak için çok geç kalacaz,kaldı ki ben düşük mü yapıyorum ne oluyor bilmityorum ama bana sorarsan o psikolojiyle herşey bitti mantığındayım.neyse aradım anlatım yavaş olmak kaydıyla ve bir progestan iğne olup gelin dediler.gittik bebeği gördü aydın bey.kalp atışlarını duydu.şu anda kanama yok ama bebek biraz aşağı yerleşimli dedi.neyse döndük geldik ama benim sıkıntılarım o andan sonra arttıkça arttı.subkoryonik hematom oluşmuş rahimde ve bebğin 3 te 2sini kaplıyoru.bebek zor görünüyordu vs.hastaneye yatırdı burada ki dr um acilen.o 15 gün dedi ama ben 4 gün ancak dayanabildim hastane stresine ve yalvar yakar çıktım.çok kısaca anlatıyorum bunalrı sana.yaşadıklarım tek kelimeyle korkunçtu..eğer o büyüklükte ki hematom birden kanamaya kalksa bebeği de alıp götürecekti.neyse ki bebeğim hem inatçı hemde güçlü çıktı ve büyümeye devam edip hematomu yendi.düşük tehlikesi bitti bu seferde etraftan duydup,ğum yok kordon dolanması yok kalp durması gibi kötü hikayelerden çok etkilendim. o korkularla inan hamile olduğumun tadına varamadım,bebeğime kendimi veremedim hep kaybedersem korkusuyla.ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR ki kızımı 2 ocakta kucağımıza aldık teyzesi.şu anda 4,5 aylık Allahın izniyle.yüce rabbim dileyen,isteyen heerkese nasip etsin.böyle şeyler söylenmez belki ama inan her gece sana (hatta ismini bilmediğim için canbucana diyorum)ve tanıyım tanımayayım dileyen isteyen herkese nasip etmesi için dua ediyorum.inşallah kabul olur....ben çok uzun seneler beklemedim çocuk için ama şimdi foruma girince bu sitede giriğim gebelikle ilgili forumlarda okuduklarım,acabalarım,sıkıntılarım,v.s herkesi o kadar iyi anlıyorum ki...lütfen umudunuzu kaybetmeyin,Allah çok büyük.inşallah dualarla,çabalarla sen ve diğer arkadaşlar hayırlısıyla anne olacaksiniz.kızımdan fırsat bulduğum anda girmeye çalışıcam foruma teyzesi.az vakit bulsam iş yapmaya çalışıyorum çünkü.aceleyle bu kadar yazabiliyorum,her an uyanabilir.çok öpüyorum seni umarım tekrar görüşürüz çok isterim çünkü.siteye girdiğin saatleri yazarsan girmeye çalışırım.Allaha emant ol arkadaşım..

mrb.aydın beyde tedaviye başlamak istiyorum bana fiyat hakkında bilgi verirmisiniz?bide aydın bey yurtdışına çıkıyo.bu her aymı oluyo.tedavi esnasında gitme ihtimali varmı?

Merhaba,

Ben hastanenin bagli oldugu grubun bir sirketinde calistigim icin calisan indirimi yapiyorlar.
O yuzden net fiyatlari bilmiyorum ama diger hastalar geldiginde bankoda duydugum fiyat 1500-1600tl arasi..bu bir asama icin alinan fiyat. Üce bölünüyor tedavi, ilk gittiginizde yumurtalarin gelisimi, ilac ayarlamalari ve takibi icin bir ödeme yapacaksiniz. Eger yumurtalar toplanma asamasina gelirse toplama islemi icin gittiginuz gun bir ödeme yapacaksiniz. En son asamada da transfer in oldugu gun ödeme yacaksiniz. Bunlarin hepsi islemin olacagi gun aliniyor, eger islem sizden kaynakli gerceklesemiyorsa (yumurta olusmadi yada istenilen boyutta degil yada dollenme olmadi) ucret ödemiyorsunuz.
Bunun disinda 1500-3000arasi ilac masrafiniz olur demislerdi, benim 2000falan tutuyor genelde.
Yurtdisina cikmasi her ay mi oluyor bilmiyorum ama bana 3 tedavide 3kere denk geldi. 2si muayene biri yumurta toplama islemiydi. Aydin bey olmadigi icin Ebru hanim yapmisti. O da iyi bir doktor, zaten ekipler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklemeyi unutmusum, embriyo dondurma islemi bu uc asama icine dahil degil. Eger o ay transfer uygun degilse ve dondurulacaksa, sanirim 600-700tl gibi bir ucret ödüyorsunuz. Bu ücret bir yil icin gecerli.

her aşamada 1500 alınıyo öylemi.yani 5000 civarı alıyo hastane.sizin nasıl sonuçlandı tedaviniz?

her aşamada 1500 alınıyo öylemi.yani 5000 civarı alıyo hastane.sizin nasıl sonuçlandı tedaviniz?

Evet her asamada.. ilaclarla birlikte 8000 i buluyor benim. Ilk tedavim 2.asamada kaldi (ilaclar yuksek dozdu iyi gelmedi) Embriyo olusmadi. Ikinci tedavimde hersey olmasi gerektigi gibiydi, ama tutmadi negatif oldu. Simdi ucuncu tedavinin son ayagindayiz. Dondurulmus 5 adet embriyo var. Kismetse agustosta transfer edilecekler. Bunda da olmazsa sanirim bir muddet ara verecegiz..

ilaçların yüksek doz verilip verilmemesini doktorunuz nasıl ayarlayamadı ki? bu arada inş son denemeniz olur.birşey daha dondurulmuşlar 1 senemi saklanabiliyor.yoksa hastanenin 1 sene saklama fiyatımı o kadar?dondurulmuşlarla fiyat daha uygun oluyor sanırım

Aydin bey ilk denemede standart doz puregon igne ile basladi ama sanirim ilk asamada igne herkese iyi gelemeyebiliyormus. Bende yumurtalari baskiladi. Ikinci denemede bir kutu klomenle basladik 5 gun sonra puregon a gectik ve 6 yumurta olustu. Simdi ucuncude de oyle denedik yine sonuc iyi 5 yumurta vardi 3 u dollendi. Dondurulma fiyati bir yillik evet. Simdi 5 embriyo var dondurulmus bu demek oluyor ki 2 veya 3 kez transfer yapilabilir. Yani yumurta toplama ve gelistirme ucreti odemeyecegiz, sadece transfer odeyecegiz. Bu arada dondurulmuslarla olan gebelik yuzdesi taze transfere gore daha yuksek. Sebebi ne bilmiyorum ama sansi artiriyor. Siz karar verdiniz mi? Baslayacak misiniz?

umut tüp bebek merkezi ile ikisi arasında kararsiz kaldim.rapor cikarma hakkim var. Çıkartıp umuttami denesem yoksa burdami bilemedim.ilk denemem umutta oldu.negatif.aydin bey de denemek istiyorum eğer ayarlayabilirsek kendimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…