umut tüp bebek merkezi ile ikisi arasında kararsiz kaldim.rapor cikarma hakkim var. Çıkartıp umuttami denesem yoksa burdami bilemedim.ilk denemem umutta oldu.negatif.aydin bey de denemek istiyorum eğer ayarlayabilirsek kendimizi.
Kizlar Aydin Bey sadece 5.gun embriolarini mi transfer ediyor?yoksa 2-3.gunlerde de transfer yapiyor mu?
Canim tesekkurler ama sormaktan ziyade kendi karar vermesi gerekmezmi?sonucta isin uzmani o en dogru karari verecek olan kisi o .embiriolara inceleyip kacinci gun olacagina karar vermiyomu
Peki o testleri de disarda yaptirip getirsek olmuyomu.ben o ekstralari hic dusunmemistimHayirlisi olsun hepimiz icin. Asm diger tetkikler acisindan pahali bir hastane ama hizmer kaliteside super otesi. Sizden hsg (rahim filmi) amh testi veya historeskopi isterse ekstra masraf demek oluyor. Amh i kizilayda yaptirmistim ucte bir fiyatina. Rahim filmini kendisi cekecegi icin alternatifi olmadi 500kusur tl verdik sanirim. Simdi ucuncu deneme transferinden once historeskopi istedi. 2500minimum fiyatiymis(calisan indirimli), yapilacak islem olursa fiyat artacakmis. Bu ayi atladik agustosta yapalim dedik. Gerci diger tup bebek merkezlerinin fiyatlarini bilmiyorum belki uc asagi bes yukari fiyatlar aynidir. Arastirmadim hic.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Peki o testleri de disarda yaptirip getirsek olmuyomu.ben o ekstralari hic dusunmemistim
Amh i kizilayda yaptirdik. Illa hastanede olmasi gerekmio. Ams rahim filmini aydin bey kendi cekti. Yani o bir operasyon historeskopi gibi. Doktorun yapmasi lazim. Ama diyelim ki sizin onceki gittiginiz hastane bunlari yapti ve bir sorun bulamadi sanmiyorum tekrar istesin. Pahali bir operasyon diye historeskopiyi son secenek olarak birakmisti ama artik hicbir sorun bulamayinca bir de historeskopi yapalim dedi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir kere tüp bebek yaptık ve bi tek kan aldılar benden tedaviye başlarken.başka hiç bişey yapmadılar.bu arada bizde eşimde var sıkıntı.yani o yüzdenmi gerek görülmedi bilmiyorum.
Arkadaşlar 1388 sayfa yazılmış, geriye dönük yazıları okumadan tedavi olan yok mu diye soruyorsunuz! Aydın beyin hastası olmuş yüzlerce kadın bu sayfaya yazı yazdı, allah aşkına biraz geriye doğru okuyun, her tedavi kişiye özeldir,olumlu olumsuz tüm yazılandan etkileneceksiniz, en iyisi gidip görüşün, testlerinizi olun, tedaviniz başlasın, evlatlarınızı kucağınıza alın, bilim sayesinde ilerlemeler kaydetmiş ve bu teknolojileri kullanan (ama bilinçli kullanan) ender tıp merkezlerinden biridir Anadolu sağlık merkezi, bilmeyenleti bilgilendireyim Aydın Arıcı Amerika Yale üniversitesinde kürsü sahibi tek doktorumuzdur ve kendisinin prof.luğu dışında ciddi bir bilimadamı tarafı vardır, işi şansa bırakmaz, mentaldir ve sonuca odaklıdır, kendimden biliyorum, hastasıydım ve şimdi oğlumuz 1 yaşında.
Slm kızlar....Bende y)akın zamanda Aydın Bey le bir görüşme yaptım.Birkaç tahlilden sonra önümüzdeki hafta tahlil sonuçlarına göre tedaviye başlama zamanı kararlaştırılacak....Daha önce Kadıköy Şifa da da yüz yüze görüşmem oldu,Umut tüp bebek (Bahçeci) ile de telefon görüşmesi yaptım.Eşim ve ben Aydın Bey ve hastanesinde karar verdik.İnşallah hayırlısı olur hakkımızda....
Bu konu da şunu söylemek isterim ki...Çok hassas konular olduğundan insan daha çok bilgi istiyor, kendini emanet edeceği insanı,hataneyi tanımak istiyor....Sonuçta büyük bir özlemle başlayan bir tedavi bu pozitif olması dünyanın en büyük mutluluklarından biri iken negatif durumda ise tam bir yıkım olabilir....Bir de maddi anlamda da külfetli bir iş bu da ayrı tarafı.
Ben tedaviye başlarsam sonuçları paylaşırım inşallah...Pozitif veya negatif bile olsayazarım iinşallah..
bende asm de aydın beye gitmeyi düşünüyorum...ilk kez gidicem sizlerden olumlu şeyler duydum .okudum inceledim...arkadaşlar baya ortalama bi fiyat söylermisiniz. nekadar tutar ilaçlarla beraber.
bende asm de aydın beye gitmeyi düşünüyorum...ilk kez gidicem sizlerden olumlu şeyler duydum .okudum inceledim...arkadaşlar baya ortalama bi fiyat söylermisiniz. nekadar tutar ilaçlarla beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?