Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Slm arkadasim hast fiyati ort 5 bin ilaclar kisiye gore degisiyor.ön gorusme ücretsiz zaten.ben bu ay basladim tedaviye herseyin hayirlisi ins.

Slm arkadasim hast fiyati ort 5 bin ilaclar kisiye gore degisiyor.ön gorusme ücretsiz zaten.ben bu ay basladim tedaviye herseyin hayirlisi ins.

canım tedavin nasıl geçiyor anlatsana neler oluyor ne zaman olacak yumurta toplaman arada gir yaz olur mu inşallah herşey çok güzel geçer güzel haberler verirsin burada ben başka şehirde olduğumdan ve çalıştığımdan dolayı yazın başlayacağım orada tedaviye.

Yarin yumurta toplama islemi var.benimde ilk deneyimim ins son olur.transfer yapilacakmi henuz belli deil endometrium kalinligina gore belli olcak.ins seninde tedaviye gerek kalmadan bebisin olur.sormak istedigin bisey varsa cevaplarim...

Yarin yumurta toplama islemi var.benimde ilk deneyimim ins son olur.transfer yapilacakmi henuz belli deil endometrium kalinligina gore belli olcak.ins seninde tedaviye gerek kalmadan bebisin olur.sormak istedigin bisey varsa cevaplarim...

Canım inşallah kaliteli yumurtaların olur sayı önemli değil kaliteli olsun yeter. Benim pco olduğu için önceki tedavimde çok fazla yumurtam vardı ama ilaç dozları yüksek verildi e2 çok yükseldi vs sadece 4 yumurta kaldı elimde onların da iki tanesi kaliteliydi olmadı başka merkezde tabi bulunduğum şehirde. Ben yazılanları okudum baştan sona hala okuyorum ve tedavinin çok iyi yönetildiğini düşünüyorum bu dr tarafından zaten yüz yüze de görüşmüştük nisan ayında. Güven verdi bize. Bizim normal yoldan çok zor canım yazı bekleyeceğiz mecburen. İyi haberlerini bekliyorum kaç yumurta toplandı kaçı döllendi ne oldu haber ver inşallah zaten transfere kadar da rahmin yeterli kalınlığa ulaşır.

Hayirlisi canim allahtan umit kesilmez o ol desin zor yoktur ins.merak etme her seyi yazarim benim suan 2 yumurta gereken olgunlukta digerleri daha kucuk evet onemli olan sayi deil hersey yuce rabbimin elinde o dilerse gerisi bos..

Slm kızlar uzun zamandır yazamadım .... Sizlerde merak ettiniz belki :)) Toplu yazarım dedim... Tedaviye başladık 15 gün falan oldu.Önce fiyat olarak şöyle bilgi vereyim.4 bin 900 TL (2014 fiyatı) yılbaşı sonrası zam gelecekmiş ne kadar olur bilmiyorum.Ben internetten biraz araştırınca ve ASM kendi sitesine de girince buldum.Anlaşmalı bir kurum var.... Çİ... diye. Üye oldum ve 1000 TL indirimden faydalandım.Üyelik 150 TL ...Yani 850 lira cebimde kaldı.Tavsiye ederim telefonla üyelik oluyor ve hastanede de problem çıkmıyor.Detayları burada fazla anlatmayayım .Neyse ilaç olarak düşük doz başladı Aydın Bey Amerika da olduğu için ilaç başlangıç dozajları Ebru hanım verdi ve ilk muayeneyi de o yaptı.182,5 günlük gonal-f 8 gün kullandım son iki dozu azalttı.5. günde Cetrotide başladım ve o da 6 gün göbekten...eşimden Allah razı olsun ben kendim yapamazdım iğneleri.Göbek delik deşik oldu :) Benim düşük doz olduğu için ilaçlar 1280+65=1345 TL tuttu.Ancak tavsiyem farklı eczanelerden fiyat alın, normalde başka eczaneden alsam 1550 civarı tutacaktı.Son olarak Geçen cumartesi çatlatma iğnesi akşam 10 buçukta vurduk.Pazartesi de yumurta toplamayı yaptılar,narkoz verdiler bişey anlamadım,rahat geçti yani.Çıkınca yarım saat sonra kendine geliyorsun...Bu arada ilk günden itibaren 3 günde bir yumurta takibine çağırıyorlar ücrete dahil.Aydın Bey Amerika dan geldiği için bütün kontrolleri kendisi yaptı.Yumurta toplamayıda o yaptı.16 tane yumurta topladılar.ertesi gün aradılar.9 tanesi embriyo olmuş.Bu işlemden sonrada bir takım ilaçlar verdiler onlarda yaklaşık 100 TL tutu.Hepsini kullamasakta ihtiyaç olur diye de yazdıkları var ben hepsini aldım.30-40 lira için riske değmez....Perşembe aradılar yarın sabah gelin diye.Bugün de hayırlısıyla transfer gerçekleşti.İyi kalitede 4 tane var dedi orta ve düşük ler içi yarın belli olur dedi.Yarın da haber vercekler ve istersek embriyo dondurma işlemi yapılacak o da 900 TL ..... 12 gün sonra kan testi ile gebelik testi istediler orda yaparsak 127 TL para ödeniyor.Dışarda güvenilir bir yerde yaptırabilirsiniz dediler.Ben dışarıda yaptıracam.İlaçların bir kısmına devam ettirdiler.Fiziksel olarak da aşırı zorlayıcı hareketlerden sakınmayı tavsiye ettiler.Doktorumuz transferden önce % 50-55 e yakın ihtimal verdi.Gerçi % 1 bile dese seçenek yoktu başka (
Hastane ve personellere gelince, daha önce de çeşitli hastalıklardan dolayı eşimin ve benim gittiğimiz bir hastane,yani kalitesini biliyoruz.Türkiyede il 5 e gireceğinden eminim.Çok temiz ve çok teknolojik ekipmanlar kullanılıyor.Hemşireler eğitimli ve çok saygılılar,her soruya cevap veriliyor.Aydın Bey de her sorumuzu cevapladı ve her seferinde "aklınızda bişey varsa sorun" dedi.Yani personelin her aşaması elinden geldiğince yardımcı oldu.Ayrıca hastaneye servis de var, yumurta takibinde çok rahat oldu.Daha önce de başka hastanelerde de ön görüşmem oldu.Ama burası daha çok güven verdi ....Kişisel tercihimiz böyle oldu...Artık bundan sonra sabırla bekleyecez inşallah...12 gün sonra bakacağız.Dualarınızı bekliyorum inşallah...

İnşallah yardımcı olmuşumdur.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ...Bir de son olarak insan bu yola çıkınca adeta kilitleniyor,basireti bağlanıyor.Siz siz olun iyice araştırın.Fiyat,indirim imkanları,ilaçlar ve fiyatları,gerekli testler falan vs.....Ben burada sadece standart testleri yaptım.Bunları dışarıda da yaptırabilirsiniz...
15 gün sonra hayırlı haberlerle görüşürüz inşallah...

Arkadaşlar ben 3 kez başka yerde tüp yaptırdım negatif sonuç aldım. Kendime son şans verdim asm aydın beyle tedaviye başladık.3 embriyo oldu 2 si transfer edildi. Şu an 5 aylık hamileyim. Her şey nasip. Rabbim bu mutluluğumu aydın bey vesilesiyle nasip etti. Dr beye çok duacıyım.az embriyo oluyor diye üzülme yin. 1 embriyo olsun kaliteli olsun. Dualarım sizinle. En yakın zamanda Allah evlatlarımıza kavuştursun.

Meraba bende 3 ay önce asmde ebru hanımda 1. Tüp bebek denedik dış gebelikle sonuçlandı ama sonradan Aydın beye gitmediğime pişman oldum ebru hanım da Aydın bey kadar başarılı mı fikrinizi merak ettim arkadaşlar bi kaç ay sonra tekrar gideceğim Allah nasip ederse

neden sorun olsun ki cnm.Aynı zamanda asm ekip çalışması yapıyor.aydın bey olmadığında ebru hanım muayene ediyo.bir birlerinden haberdarlar yani.ebru olmadığında aydın bey devreye giriyo.

inşallah bende nasip oluursa bir kaç ay sonra tekrar deneyeceğim allah kimseye aratmasın ve herkese hayırlısını nasip etsin

Canım ne güzel anlatmışsın Allah razı olsun. Çok güzel ve sorunsuz geçmiş tedavin inşallah sonucu da güzel haberlerini bekliyoruz burada çarşamba yaptıracaksın testi sanırım. Bende bir kere tüp ve bir de dondurulmuşlarla denemem var Eskişehir acıbadem de bende Eskişehir'deyim zaten ama negatif oldu memnun kalmadığım şeyler oldu geçen yaz erteledik tatil yaptık bu yaz inşallah asm ye gelicez annemin evine de en fazla 20 dk mesafede annem yakacıkta hastane Gebze'de rahat olacak nisan ayında gidip görüştük biz dosyamı gösterdik fotokoposini aldılar bazı testler istediler eşimle benden yaptırıcaz ya fakslarız ya da nisan da yine gidicez kendimiz götürürüz bakalım kısmet. Ama kan testinden neden para alıyorlar ki hem de baya çok yani zateb tedaviye para ödüyoruz kan testi ve kalp atışı duyulana kadar ki muayeneler ücretsiz olmalı ki çoğu merkezde böyle yani verilen ücretin içinde. Neyse başka yerde yaptırırsın.

aydın beye gideceksniz yoksa ebru hanıma mı? benim doktorum ebru hanımdı

aydın beye gideceksniz yoksa ebru hanıma mı? benim doktorum ebru hanımdı

Aydın beyi istiyorum bir terslik çıkmazsa zaten ayda bir kere 1 hafta Amerika'ya gidiyormuş Aydın bey o arada Ebru hn. bakıyormuş o bakar o zaman ama diğer zamanlarda Aydın bey olsun diyorum zaten görüştük de kendisiyle konuşmaları da güven verdi abartı hiçbirşey anlatmıyor eşimle sevdik yani inşallah 2015 uğurlu gelsin bize.

inşallah allah herkesin gönlüne göre versin

İnşallah canım hepimizin. 2015 hepimize uğurlu gelsin daha yazın başlayacağım tedaviye ama heyecan şimdiden var bu yılla ilgili de güzel hislerim var. İnşallah gerçek olur.

Canım sonucunu almış olman lazım ne oldu hiç gelip yazmamışsın inşallah olumludur canım. İyi haberlerini bekliyorum..

Kızlaarrr doktorumdan telefon aldım. Ben oraya dosyamı götürmüştüm fotokopisini almışlardı tabii işte dediğim gibi çok yanlış bir tedavi uygulanmıştı bana asla doktorum laf etmek istemedi ama yine de yanlış olmuş dedi çok fazla doz dedi filan neyse bende farkındaydım zaten herşeyin dosyamı vermemek için atılan taklaların nedenini neyse. Bazı tahliller vermişti bize yaptırın fakslayın diye ben daha zaman var geçtiğimiz yaz da erteledik kafamız dağılsın diye o yüzden daha yaptırmadım seda hanım tahlilleri göndermediniz eşinizle yaptırın istediğiniz uygun bir yerde gönderin bakalım yaza çok var ama bir durum varsa önlem alalım ilaç kullanalım eşinize ya da size dedi ben yakın zamanda hormon yaptırmıştım onun sonuçlarını söyledim çok güzel dedi diğerlerini de yaptırın dedi öyle hoşuma gitti ki ilgilenilmesi yani. Nisan da gidip yüz yüze görüşeceğiz. Yılbaşında ordaydım dedim keşke gelseydin annene yakınmışım ya dedi ona kadar hatırlıyor. Dedim regl dönemim değildi muayene edemezdiniz dedim olsun konuşurduk dedi. Valla daha da ısındım hayırlısı bakalım.

Malasef olmadı kızlar ... Kısmet değilmiş . Mülk sahibi Rabbim OL demedi...Tekrar deneyeceğim.Çok moralim bozuk ve üzüldüm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…