Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Malasef olmadı kızlar ... Kısmet değilmiş . Mülk sahibi Rabbim OL demedi...Tekrar deneyeceğim.Çok moralim bozuk ve üzüldüm ama

Canım çok üzüldüm sorunun neydi peki dr ne dedi olmamasıyla ilgili dondurulmuşların yok mu bir sorununuz var mı eşinle? tedavi aşaman nasıldı dr hemşireler filan ilk denemen miydi asla pes etme canım olabilir ban ben birtüp bir dondurulmuş deneedim burada olmadı yazın oraya gelicem. İnşallah bir daha ki sefere olacak canım.

Arkadaşlar kimseler uğramamış buraya uzun süredir. Aydın beye tedaviye devam eden sonuç alan arkadaş nerdesiniz? Sizin fikirleriniz bize ışık iyi haberlerinizde umut oluyor. Daha önce tedavi olan, şuan devam eden ve gitmeyi düşünenler haydi ses verin.

ben tedavi oldum, sorunuz varsa cevaplayayım, çünkü herkes genel olarak tedavi olan var mı diye soruyor, kadınların bu sayfadan beklentileri farklı, ama dile getirmiyorlar, ben defalarca yazdım, bu sayfada tedavi olan yüzlerce kadın var, binlerce yazı yazılmış, herkesin hikayesi farklı, insanlar duymak istediklerini arıyor bu sayfalarda, daha önce yazımı üstüne alınan oldu, gülüp geçiyorum, eğer net sorular sorarsanız cevaplayacağım,herkese bu yolda bol şans diliyorum.

Aydın bey dünyalar tatlısı ve çok mütevazi bir insan meslekteki başarısı da inkar edilemez tabi. Detaylı araştırmalarım sonrasında tedavi için merkez sayısını ikiye düşürmüştük. Diğer merkez bana %100 ameliyat olmam gerektiğini tüpümde az miktarda sıvı birikmesi olduğu için bundan öncesinde olduğu gibi yine olumsuz sonuç yaşayacağımı söyledi. Kendilerinden çok emin olarak dediği başka yere giderseniz bir kaç deneme sonrası bana tekrar geleceksiniz diye. Tabi çok moralim bozuldu. Aydın Hoca ise ameliyat gerek görmediğini söyledi bu benim içimi rahatlattı ama diğer taraftan daha önceki merkezde söylenenlerde kafamı kemiriyor. Artık bu zorlu süreçte karar zamanı ve insan kendi gibi insanlarla paylaşmak ve fikir almak istiyor. Fırsat buldukça bakıyorum buraya, ama giren çıkan ve yazan son zamanlarda az. Bu zorlu yolda yürüyen herkesin Allah yardımcısı olsun.

Aydın bey ameliyata gerek görmediyse bir bildiği vardır, bu kadar ciddi meselelerde kimse sorumluluk almak istemez, günümüzde birçok dr. un kolaya kaçtığını düşünürsek, ameliyatsız bu işi hallederiz diyen bir doktor zoru seçmiş demektir fikrimce, içinizin kemirmesine izin vermeyin, sadece Aydın beyin söylediklerine odaklanın, inanın daha kolay aşıyor zorlukları insan.

merhaba bende ebru hanımın hastasıyım öbür ay ikinci deneme için giddicem inşallah ebru hanım için nedüşünüyorsunuz aydın bey kadar başarılımı sizce?

merhaba bende ebru hanımın hastasıyım öbür ay ikinci deneme için giddicem inşallah ebru hanım için nedüşünüyorsunuz aydın bey kadar başarılımı sizce?
Ebru hanım Aydın beyin olmadığı zamanlar beni muayene etmiş, doğumumda da bizzat bulunmuş, harika bir doktordur, tavrı bazılarına aksi ve sert görünebilir ama aldanmayın, kadına, bebeğe, emzirmeye olan saygı ve sonsuz bilgisi vardır,benim doğum sonrasında yaşadığım emzirme sıkıntılarımda benimle saatlerce ilgilenmiş ve bana tam destek olmuştu, aynı zamanda ekibin muhteşem hemşirelerini de yabana atmamak lazım, Demet hemşire ve Gabriela hemşire işlerini son derece titizlikle yapıp sizinle ilgilenir ve tüm yapacaklarınızı en ufak ayrıntılarına kadar anlatırlar ve tlf sizi arayarak herşeyin yolunda olup olmadığını kontrol ederler ve dosyanızı eksiksiz doldururlar, benim eşim danışman ve son derece titiz ve ayrıntıcıdır, emin olun dosyamı gördüğünde çok etkilendiğini, herşeyin en ufak ayrıntısına kadar eksiksiz anlatıldığını görüp, çok rahatlamıştı, eşim yurtdışında çalıştığı için sperm donduruk ve tüm işlemleri eşim yokken tek başıma yaptırmıştım, sadece yumurta toplama işleminde bir arkadaşım refakat etmişti, inanın insanın eşi yanında yok iken herşey daha da zor oluyor ve çok destek bekliyorsunuz, Ebru hanım ve Aydın bey tüm ekibi ile o kadar destek oldular ki bana, moralsizliğimden moral yaratarak beni hep güler yüzle evime yolladılar, Aydın bey Amerika'da iken bile tüm maillerime ve tlf larıma saat farkı olmaksızın kısa sürede yanıt verirdi, içime sinmezse Ebru hanımı arar onunla konuşurdum, içim rahat bir süreç geçirdim, aynı zamanda yaşımın ileri olması sebebiyle, cvs testini de aynı merkezde yaptırmıştım, bu konuda son derece zor ve riskli olan bu testi parmakları bile titremeden son derece kendinden emin bir şekilde yapan Aeki Şahinoğlundan da bahsetmek isterim, ekip tam ve eksiksiz olunca, ince eleyip sık dokuyan bir davranış biçimiyle de yaklaştıklarında emin olun kafanızdaki sorular çabuk cevaplanıyor.

çok teşekkür ederim sayenizde içim daha da rahatladı inşallah her şey çok güzel olur. Rabbim tüm isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin...

Merhaba a arkadaşlar
Bugün ben de ilk muayeneye gittim durum zor ama sanırım aydın bey ile başlayacağız tedaviye
Allah yardımcımız olsun

Kızlar kimse kalmadı mi topikte
2 dr arasında kalmistim melike batukan ve aydın Arıcı. Melike hanim 5 mm polipi alıp tüp bebeğe başlamayı önerdi aydın bey ise gerek görmedi. Aydın bey 21 gün boyunca doğum kontrol hapı kullan bitince gel dedi. Iksiide çok ümit vermedi. Bugün regl oldun ve hapı içmeye başlayacağım sanirin aydın hoca ile ilk denememe başlayacağım çok heyecanlı korkulu ve yorgunum

Arkadaşlar merhaba. Ben de ASM'de tedaviye başlıcam. Çok heyecanlıyım. Umarım olumlu geçer.

ASM demi denemistin. Sizin problem ne acaba. Yani neden olumsuz oldugu belli mi. Ben de cok heyecanli ve stresliyim.

ASM demi denemistin. Sizin problem ne acaba. Yani neden olumsuz oldugu belli mi. Ben de cok heyecanli ve stresliyim.
Bende oyleyim stres olma canjm. Aydın hoca hatta bana fazla.duygusalsin dedi hep. Rezerv azlığı var bende. 3 4 yumurta gelişti ama biri istenen boyuta geldi. Ama o da döllenmedi malesef transfer olmadi..şimdi yine ilacı içiyorum. Microgynon adetin 2. Günü tekrar gideceğim. Senin sıkıntı ne canım

Ben de polikistik over var. Eşimde de sayı ve morfoloji problemi var. 32 yaşıma girmek üzereyim. Önümüzdeki hafta tedaviye başlıyorum.

Kızlaar biz Aydın beye geçen sene gittik benim başımdan bulunduğum şehirde Eskişehir'de bir tüp bir dondurulmuş tedavisi geçti olmadı bu dr annem duymuş annemlere de yakın gittik görüştük ama ertelicez biraz dedik bize bazı tahliller verdi vs. Dosyamı da götürdüm işte biz tatile gittik filan şimdi haziranda inşallah orada tedaviye başlıcam verdiği testleri yaptırdım troidim yüksek çıktı biraz ilaç kullanıyorum bugün ölçtürdüm düşmüş ama biraz daha düşmesi gerekiyor pco var bende ama birkaç aydır düzgün regl oluyorum. Haftaya regl ile kontrole gidicez bir ay önceden gelin demişti. Hem de görüşücez bana güven verdi burada en başsayfadan başlayıp baya okudum çok memnun kalmışlar inşallah hayırlısı olur hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…