Birsey soracagim. Hamilelik olursa dogum sonuna kadar takip kontrol islerine kim bakiyor biliyor musunuz? Ben hic bekleme salonunda karni burnunda hastaya rastlamadim da merak ediyorum.
Arkadaslar merhaba sanırım aynı dÖnemde baŞlamısız tedavİye bende 23.01.2010 cumartesİ gÜnÜ gonal-f' e baŞladım... Aydın beyİn hastasıyım, İlk tÜp bebek denememİz... Bu sabah yumurtaların erken Çatlamaması İÇİn 2. İgneme baŞladım Şu anda İŞ yerİndeyİm Çok agrım var
İstersen hamilelik takibini de yapıyorlarmış
Kizlar bu arada transferden sonra ne yapilmali tarzi bir baslik vardi. Dun aksam 25 sayfayi da okudum. Hepimizin de ilk denemesi oldugu icin o basliktaki bilgilerden yararlanabiliriz. Benim okuduklarimdan kisaca aktaracaklarim:
Ilk 72 saat embroyonun tutunmasi icin onemli.
Surekli dinlenmek sart degil dr ne derse ona gore hareket etmeli ama imkaniniz varsa yatin evde. Benim yok maalesef
Bir de adet benzeri agrilar olabilir sonra gecebilir, kendinizi dinlemeyin baska seyler dusunun moralinizi yuksek tutun.
Transferin 12.gunu bHcg yapilir 10. gunde de olabilir. Idrar testine guvenmeyin. Tabi pozitif cikarsa sevinc cigliklari atabilirsiniz.
Kabiz olmamaya dikkat edin.
Bir de ananas yiyin demisler transfer oncesi, nasil bir iliski var bilemiyorum.
Bu konuyu sonra detayli inceleriz nasil olsa.
Utkuumm gecti mi agrilarin??
Gorusmek uzere.
Bilgilendirme için teşekkürler canım bende ananası duymuştum.
Merhaba arkadaşlar. Topiğinize bana yer verir misiniz? :))))
Bende Aydın Beyle yakın bir zamanda tüp bebek yöntemi ile ilgili görüşmeye gidecem. Ama öğretmen olduğum için tedavimi yazın yaptırıcam, rahat olsun diye. Sizlerin hastaneye tedavi için ödediğiniz miktarı öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?
Şimdiden paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Umarım sizleri hamileler grubuna yollarız Allahın izniyle. Tedaviniz başarılı sonuçlanır İNŞALLAH. Amin.
Merhaba canım benim regl tarihim 10 Şubat olacak muhtemelen..11'inde gitmem gerek..Bu arada ben yoğun olarak ASM'ye gidiyorum çünkü Aydın bey benden bazı testler istemişti testlerde trombosit miktarım normal değerlerden yüksek çıktı..Kanın pıhtılaşmasına yarayan bir kan değeri..Dolayısıyla ASM'deki hemeotoloji profösörüne gittim birsürü tahlil yapıldı tadaviye engel mi değil mi diye..Sonuçları haftaya alıcam..Bu arada sabahları yenilen ananas bağırsakları yumuşatıyor, kabızlık problemii kökten hallediyor..O yüzden transferden önce yenilmesi tavsiye ediliyor..Transferden sonra kesinlikle lifli gıdalar yenmesi ve kabız olunmaması gerekiyor ya..
Agrılaım hafif hafif devam ediyor ama daha iyiyim, yarın kontrolüm vaar inş. güzel haberlerle gelirim
Allah yar ve yadımcımız olsun
Bende Aydın Beyle yakın bir zamanda tüp bebek yöntemi ile ilgili görüşmeye gidecem. Ama öğretmen olduğum için tedavimi yazın yaptırıcam, rahat olsun diye. Sizlerin hastaneye tedavi için ödediğiniz miktarı öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?
Şimdiden paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Umarım sizleri hamileler grubuna yollarız Allahın izniyle. Tedaviniz başarılı sonuçlanır İNŞALLAH. Amin.
Merhaba canım benim regl tarihim 10 Şubat olacak muhtemelen..11'inde gitmem gerek..Bu arada ben yoğun olarak ASM'ye gidiyorum çünkü Aydın bey benden bazı testler istemişti testlerde trombosit miktarım normal değerlerden yüksek çıktı..Kanın pıhtılaşmasına yarayan bir kan değeri..Dolayısıyla ASM'deki hemeotoloji profösörüne gittim birsürü tahlil yapıldı tadaviye engel mi değil mi diye..Sonuçları haftaya alıcam..Bu arada sabahları yenilen ananas bağırsakları yumuşatıyor, kabızlık problemini kökten hallediyor..O yüzden transferden önce yenilmesi tavsiye ediliyor..Transferden sonra kesinlikle lifli gıdalar yenmesi ve kabız olunmaması gerekiyor ya..
Kizlaarr, bu aksam catlatma ignemi yapacagim. Pzt. toplanacaklar. Yarin icin fazla hareket etme dinlen dedi dr. Duruma gore persembe cuma gibi de transfer olacakkmis.
Bendeki haberler boyle. Toplama ve transfer gunu evde gececekmis, ise gitmek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?