Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Bu arada 10 gün kaldi sadece tip ebbek için doktora görmemize heyecanlardayim

Merhabalar,
Bende asm de Aydın bey ile tedaviye başladım. Fazla yumurtam olduğundan transferim 1 ay ertelenmişti. 13 ekimde transfer gerçekleşti. 25 ekimde kan testi yaptıracağım.zaman geçmiyor. inşallah hepimizin gönlüne göre olur.
Genel olarak çok memnunum.
Aydın bey amerikadaydı o nedenle bir iki muayenemi ve toplama işlemini ebru hanım yaptı. Ebru hanım da ilgili ve güler yüzlü bence.
Aydın bey insana güven veriyor. İlgili bir doktor. İsmini duyduktan sonra hakkındaki tüm yorumları okudum. Hiç olumsuz yoruma rastlamamıştım. ilk muayeneye gittiğimde de emin olmuştum artık.
Muayene sırasında emine hemşire ve fadime hemşire de insanı rahatlatıyor.
Toplama ve transfer esnasında ise demet hemşire gerçekten iyi bir destekçi. Toplama işlemine yalnız gitmek zorunda kalmıştım ve demet hemşire gerçekten çok ilgilenmişti benimle.
sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa yardımcı olabilirim.

Çok ilgililer hemşireler de doktorlar da sizin transfer ne zaman gerçekleşti ve sijintiniz neydi ben de ebru hanimda dun basladim inşaallah tez mzanda güzel haber alirsiniz

hiçbir sıkıntımız yoktu çok şükür. 2 yıl denedik olmadı.30 yasındayım. tamamen sebepsiz. ilaç tedavisinden sonra fazla yumurtam gelişti ama kaliteleri iyiydi. belki fazla yumurtluyor olmak dediler ama küçük bir ihtimal. . transferim 13 ekimde oldu. bugün 4. günüm.
24-25 ekimde kan testi ile sonuç belli olacak. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. inşallah sizin de güzel sonuçlanır. ilk denemeniz mi?

Evet 26 yasindayin çikolata kisti sikinyimiz ilk deneme

inşallah güzel haberlerimizi de veririz birbirimize. iki arkadasım var onlarda da kist var. sanırım benim sonuçlarımdan sonra onlar da başlayacaklar tedaviye.

inşallah güzel haberlerimizi de veririz birbirimize. iki arkadasım var onlarda da kist var. sanırım benim sonuçlarımdan sonra onlar da başlayacaklar tedaviye.
Allah sizin de bizim de YARDIMCINIZ olsun ben de bugün 4. İgnemi aldim ve kontrole gittim yumurtaların gelişimde olduğunu ve durumun simdilik iyi olduğunu söyledi inşallah güzel olur sonuç bugün kendmimi daha iyi hissediyirum . artik turmurtqlarimin gelişmesi ve kaliteli olmasi için kaliteli embriyolar olusmasi için bol bol dua tmem gerektiğini biliyorum. İnşallah sonuclatimizi hayirlarla tamamlansin...

Merhaba bende 18 kasim icin randevu aldim aydin beye benim esimin sperm sayisi konusunda sikinti var insallah cok iyi gecer ilk görüsme.
Birde bisey soracagm tedavi ücretiniz ne kadar tuttu?
Tabiki benimki daha farkli tutarda merak ediyrm.
Ve muayene ücreti ne kadar?

Ebru hanimla bugün on görüşme yaptık. 2 ay yumurta takibi ve 1 asilama tedavi oldu. Ebru hanim direk tup bebek denemeye önerdi kan tahlili falan istemeden. ebru hanima tedavi olanlar yorum yapabilirmi acaba lütfen bi yol gösterin kafam çok karışık.

Bn simdi biturdim tedavuyi transferimin 16. Ghnu sukur pozitif sonucumuz 1 aralikta muayenem var. Doktir ganim gaeyt pozitif biri hem endometriozis ameluyatimi hem de tup bebek tedavini yapti hemsireleri de ilgiki. Diger hastanelere gore daha ilgililer ama tabi daha cok pahali digerlerinden.

Teşekkür ederim cvp için. Peki tup bebek süreci nasıl ilerliyor sizin hangi tedavilerde sonra hamile kaldınız. Hayırlı olsun insallah allah tamamına erdirsin.

Teşekkür ederim cvp için. Peki tup bebek süreci nasıl ilerliyor sizin hangi tedavilerde sonra hamile kaldınız. Hayırlı olsun insallah allah tamamına erdirsin.
Benim cikolata kistim vardi once onun ameliyatini yaptilar sonra tuo bebek tedavisi yapildi. Yumurta toplamayi aydin bey yapti transfeei ebru hanim. Ebru hanim hakkinda pek bilgi yok nette ama iyi bininsan ve inancli bana hep hayilriisi icin artik ikimiz de dua edecegiz dedi. Zaten ilk gorusmede aglamaktan konusamamaistim yaninda ve pozutif sonucu alinca da aglamaktan konusamadim onjnla ... Sukur...

Evet işte tam bu noktada benim kafam karıştı aydın beyni acaba ebru hanimlami başlamalıyim diye.

Kızlar ben öngörşme için gittiğimde aydın bey ile tedaviyi istiyorum demiştim. İki Dr birlikte çalışıyor zaten dendi. Ama tedavim boyunca hiç aydın beyi görmedim. Hep ebru hanım vardı.Malesef tutmadı ilk denememizdi.

Sizde veya eşinize bi problem varmiydi acaba

Merhaba arkadaslar. Ikitavsan cok sevindim hayirli olsun. Benim ilk denemem tutmamisti. 16 kasimda ikinci transfer yapildi. Yine beklemedeyiz:) 27 kasimda kan testi yapacagim. hayirlisi olsun insallah.
Bende aydin beyle tedaviye basladim. Ilk denememde bazi muayenelerimi ve toplama islemini ebru hanim yapti. Aydin bey bazen olmuyor yurtdisina gittigi icin .hatta ilk randevu aldigimda aydin beyle baslamak icin 1 ay beklemistim . Ama sonra toplama gunu hemsire dedi ki keske beklemeseydiniz ebru hanim da iyidir aydin bey olmayinca ebru hanim bakiyor zaten dedi. Bence ebru hanim da gayet iyi. Benim iki transferim de aydin beye denk geldi.
Tup bebek paket ucreti 5250 tl idi. Ilaclar dahil degil. Ilaclar da 1500-2000 tl civari tutmustu benim . Ama bende fazla yumurta oldugundan toplamadan sonra transfer icin bir ay bekledik. Oyle olunca paket fiyati bozuluyor dediler. Muayeneler + toplama 4100 tl odedim. Geciken transfer icin de tekrar muayeneler+transfer icin 2730 tl odedim. Dondurma islemi icin de 990 tl odedim ayrica. Ilk deneme negatif olunca ikinci denememde de muayeneler +transfer 2730 tl odedim. Ama herkeste farkli oluyor sanirim. Ilaclara verdiginiz tepki, teansferin etelenmesi falan fiyati etkiliyor. Umarim yardimci olabilmisimdir. Hepimizin gonlune göre olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…