Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba,ben gecen hafta gorusmeye gıttım çok guven verıcı ayrıntılı anlatıyor çok begendim,benim 2. Denemem olucak ilkini aralık ayında Cem beye yaptırdım benım de çok kafam karışık...
Merhaba theand benim de ilk denemem Cem beyde idi. Hatta çikolata kistim vardı ameliyatımı da sağolsun o yaptı.Bilgisi harika ancak onun tüp bebek transferi yoğunluktan bir faciaya dönüşmüştü. bana çok kötü bir deneyim yaşattı.saatlerce idrara sıkışık bekletti. Psikolojimi de mahvetti. Umarım sizin de böyle bir deneyiminiz olmamıştır

Ben 2. transferimi Aydın Beye yaptırdım. Bugün 4. günüm beklemedeyim. Ekip harikaydı eziyet etmediler oradaki gibi bana. inş hakkınızda hayırlısı olur...[/QUOTE]
Ay cnm benim isn sonuc guzel olur bana deli moral verdin... Ben yarin tekrar gorusmeye gidicem seninde guzel haberini bekliyorum dua edicem :)

Merhaba,ben gecen hafta gorusmeye gıttım çok guven verıcı ayrıntılı anlatıyor çok begendim,benim 2. Denemem olucak ilkini aralık ayında Cem beye yaptırdım benım de çok kafam karışık...
Hakkimizda hayirlisi olsun bende cevremizden 2 kisinin tuttugu bilgisini alinca tavsiye uzerine Aydin BEy'e gitmeye karar verdim. Ne zaman deniyeceksiniz sonucu burdan da yazin lutfen.Siz de sikinti ne idi ?[/QUOTE]
Ben rahim filmi cektirdim yarin tekrar gidicem basladigimda haber veririm....sanada saglikli hamilelik ve dogum diliyorum...

Ben 2. transferimi Aydın Beye yaptırdım. Bugün 4. günüm beklemedeyim. Ekip harikaydı eziyet etmediler oradaki gibi bana. inş hakkınızda hayırlısı olur...[/QUOTE]
Ay cnm benim isn sonuc guzel olur bana deli moral verdin... Ben yarin tekrar gorusmeye gidicem seninde guzel haberini bekliyorum dua edicem :)[/QUOTE]

Sağol canım benim ya. İnş birbirimize güzel haberler veririz...Hakkımızda hayırlısı olur...

Amin,,,
Ben 2. transferimi Aydın Beye yaptırdım. Bugün 4. günüm beklemedeyim. Ekip harikaydı eziyet etmediler oradaki gibi bana. inş hakkınızda hayırlısı olur...
Ay cnm benim isn sonuc guzel olur bana deli moral verdin... Ben yarin tekrar gorusmeye gidicem seninde guzel haberini bekliyorum dua edicem :)[/QUOTE]

Sağol canım benim ya. İnş birbirimize güzel haberler veririz...Hakkımızda hayırlısı olur...[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar bu hastane mikro tese konusunda nasıl bilen var mı acaba
üroloji dr u olarak mikro teseyi kim yapıyor.
eşimin 3. tese si olacak da ondan soruyorum.

Slm ben bilmiyorum doktorun kim oldugunu ama yaptiranlar memnun benimde esim tese olacak ama seninki 3.demssin neden 3.

1.tese de bulunmadı 2. tese de 16 sperm bulundu.
Oluşan embriyolar ile 2 kez tüp bebek denemesi yaptık
1. tutmadı 2. kimyasal gebelik oldu.
Şu anda elimizde ne sperm ne embriyo nede yumurta kalmadı
O yüzden 3. tese oalcak

1.tese de bulunmadı 2. tese de 16 sperm bulundu.
Oluşan embriyolar ile 2 kez tüp bebek denemesi yaptık
1. tutmadı 2. kimyasal gebelik oldu.
Şu anda elimizde ne sperm ne embriyo nede yumurta kalmadı
O yüzden 3. tese oalcak
O zaman hem tese hem tekrar sen iğnelere baslıycaksın umarım güzel olur haber et cnm

Merhabalar. Ekimde ilk denemeyi yaptim tutmadi. Kasimda 2. Deneme olumlu oldu. Su ab 18haftalik hamileyim. Aydin beyden cok memnun kalmistim. Isteyen ve hamile olan herkese dua ediyorum.

Merhaba arkadaslar,gectigimiz ay anadolu saglik merkezi dr.ebru hn.da ilk tup bebek denemesi ile tedavi gormeye basladim,ben de ve esimde hic bir sorun yok daha once de catlama igneleri ve iki kez asilama olmama ragmen hic tutmadi.
Ilk tup bebek denemesinde dun test sonucu negatif cikti cok uzulduk tabiki...simdi muhtemelen dondurduklari yumurtalardan sadece transfer yaparlar diye tahmin ediyorum.
Ebru hanimda tup bebek deneyip ilkinde basariz olup daha sonrasinda hamile kalan var mi arkadaslar?
Bosuna mi zaman kaybediyoruz burada yoksa acaba diye cok merak ediyorum ?
Ikinci denemesinde hamile kalan varsa cevap yazabilir mi lutfen...

Elinden geleni yapıyorlar sonuçta neden boşuna zaman kaybedeseniz ki? Zamanı vardır elbet kimsi 8. Denemede tutuyor kimisi ilkinde bile tutabilir. Sabır gerektiriyor tüp bebek işi. Benim 2. De tuttu dondurulmuşlar ile.

Cnm ya ben 2. Ye aydın beye gidicektim ama ilk reglimde gidenedim sonrakinde cesaretim kırıldı yine gidemedim bu ay hala bilmiyorum güzel şeyler söylemek isterdim ama senden alırız inş.

Ben vazgeçtim canım.tekrar şişli memorial Murat BAŞAR' a gideceğiz
Cnm ya inş herşey güzel olur .... Ben öylece kaldım cesaretim çok kırıldı ... Geçen sene ekim gibi şişli memorial semra hanıma arkadaşım yaptırdı daha doğrusu semra hanım ilk kontrolde görmüş sonra hep yardıcısı bakmış oda benim gibi hala bekliyor...inş sen başarırsın haber et ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…