Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Alenay , D Dygsrk kızlaaar neredesiniz ne yaptınız kan sonuçlarını yazdınız kayboldunuz bir gelin gelişmeleri yazın merak ettim burada..

Canımmm merhaba, ben çalışmaktan ve arta kalan zamanlarda uyumaktan başka bişey yapmıyorum :)) onun için giremedim bayadır burayA. Bende bi gelişme yok merak edip ctesi tekrar hcg yaptırdım 2677 çıktı çok şükür. Şimdilik muayene tarihimi bekliyorum :)

Kızlar bugün yine kontrolüm vardı. Yumurtalarımı saydı pco olduğu içinde bende çok yumurta oluyor sağda solda baya yumurta vardı en büyüğü 9 mm en küçüğü 6 mm idi. Düşük dozlarla gidiyoruz zaten 75 vuruyorum. Ben rahimimin kalınlaşma sorununu söyledim geçen tedavide toplama olmadan son kontrolde 7mm idi dedim. Bu arada burada tedaviye başladığımda başlangıç kalınlığı 4mm idi. Estrofeme erken başlattı ama ağızdan değil alttan fitil gibi günde3 kez kullnacaksın dedi rahimi kalınlaştırmak için. Çarşamba günü de çatlama önleyici iğneye başlayacağım bakalım perşembe günü de kontrolüm var yine.

cvp için çok teşekkürler...ben geçen sene ekim ayında boş gebelikten dolayı kürtaj oldum...iki ay ara verdk doktor istediği için..ocaktan beri korunmuyoruz....fakat marttan beri adet görmemezlik başladı...doktor geçen ay küçük bir kist oluştuğunu söyledi ve kendiliğinden yok olacak düzeyde bir kist dedi.bu ay bekleyeceğim tekrar adet görmeyi olmazsam tekrara gidicem ama çok yoruldum artık....ocaktan beri 6 ay oldu...artık daha fazla uzasın istemiyorum bişeylerin...o yüzden tüp bebek hakkında bilgi almak istedm...belki benim için daha çok erken ama kısa yoldan hallolsun istiyorum bişeyler...çok bunaldım...

hadi hayırlısı canım... İnşallah her şey istediğin gibi gelişir senin ilk denemem mi canım? Allahım isteyen herkese nasip etsin bebişleri tabiki sana ve bana da

Canımmm güzel haberlerini bekliyorum seninde inşallah

canım dün kontrolün vardı nasıl geçti....inşallah her şey istediğin gibi geçmiştir... Benimde yarın randevum var

canım dün kontrolün vardı nasıl geçti....inşallah her şey istediğin gibi geçmiştir... Benimde yarın randevum var

Canım iyiydi pco var bende yumurta çok 19 yumurta var büyüklü küçüklü. Ölçüldü beklediğimden çabuk büyümüş ben zaten pazartesi gittiğimde çarş. günü çatlama önleyici iğnelere geçin demişlerdi birde estrofemide alttan vajinal olarak atıyorum günde 3 kez çünkü rahminin geçen tedavide sınırda kalınlaştığını söyledim dün gittiğimde onun da etkisiyle kalınlık iyiydien kalın yeri 10 mm idi en ince yeri 8 mm idi iyi benim için. Dozum 75 di çok yanıt aldığım içine2 değerim fırlamasın diye düşük gitmiştik 50 doza düşürdük dün öyle yaptım bugünde öyle. Yarı yine kontrol var Aydın bey pazartesi toplayabiliriz dedi o yok yarın Ebru hn. bakacak ona göre karar verilecek. Yani büyük gün yavaş yavaş yaklaşıyor. Yumurtalar ebüyük 17 mm filandı dün en küçüğü 13 dü sanırım ben sayısını saydın odaklanmadım. Kısmet artık. Yalnız sıvı gördü rahimde yapışıklık varmıydı dedi yoktu histereskopi de yapıldı birşey görülmedi dedim inşalah sorunsuz transfer olur. Senin nasıl geçti neler dedi?

senin adına sevindim canım hadi hayırlısıyla sorunsuz transferin olur inşallah benim doğum kontrol hapı yeni bitti ilk randevum yarın sabah inşallah Allah tan bir şey çıkmaz da yarın başlarız tedaviye benim ilk denemem ve fazla bilgim yok hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inşallah ... Yüreğimden geçen olumlu ve ikiz olması

belki yarın karşılaşırız hastanede ....

Selam arkadaşlar, şu an bile aglamaktan gözlerim yanıyor. İlk test 70, ikinci test 24 çıktı artık umudum tamamen tükendi, rezervlerim çok az ama bu gün iğnecim Dr.Aricidan bahsetti.Ne dersiniz?

Merhabalar, geçmiş olsun herkese. Ben de ağustosta tüp bebek tedavisi düşünüyorum bu hastanede çok araştırmadım hastanenin iyi olduğunu biliyorum sadece evime de yakın o yüzden tercih ettim burayı. Umarım hayırlısı olur hakkımızda.

Canim yazini okurken gozlerim doldu.. esime de okudum..hepimiz ayni kaderin yolculariyiz gercekten bunu yasayan bilir..odalara kapanip 2. Cizgiyi bekledigimi senin gibi isiklara tutarak ufacik bir cizgi icin saatler gecirdigimi biliyorum..
allahim sana nasip etmis bu guzel duyguyu ne mutlu sana insallah bizlere burdaki herkese de nasip eder bunu gonulden diliyorum.. bende anadolu saglik merkezinde asilamaya baslamayi dusuniyorum.. memorial mi yoksa asm mi kararsiz kalmistim ama asm bana daha yakin.. yakinda izmite tasinicam cunku.. biraz anlatirmisin canim asamalar nasil ilerliyor? Doktorlat nasil?

Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz canım. Dilerim senin de bebiş çok bekletmez hemen gelir annesine. Yani hamile kaldıktan sonra da bir tuhaflaştım. Yeni yeni kendime gelmeye başladım. Normalleşme sürecindeyim şuan. Düşünsene 1 haftada 3 farklı doktora gidiyordum. En sonunda doktorlardan bir tanesi beni uyardı. Böyle yapma bak sürekli ultrasyonda zararlı dedi de 2 haftadır gitmiyorum. İnsan zor bulunca böyle oluyor işte.
Canım ben ASM'de aşılama yaptırmadım. Pendik Eğitim Araştırmada bir kere aşılama yaptırdım sadece ve ondan sonra ASM'de direk tüp yaptırdım. Ben de evime yakın diye orayı tercih ettim. Açıkcası bir problem yaşamadım. Genelde hemşireler ilgileniyorlar ama hepsi tecrübeli. Kafamda soru işareti bırakmadılar. Yumurta toplama, transfer v.s işlemlerinde doktoru görüyorsun. Organizasyon gayet iyi. Diğer tüp bebek merkezlerine göre fiyat biraz daha uygun.

Herkese merhaba. Aranizda aydin beyin en eski hastasi sanirim benim, ilk tüp denemem 2007 yilinda oldu, esim kleinfelter sendromlu. Mikro tese yontemiyle sperm bulundu ve cok sukur hersey yolunda gitti, oglumu 2008de kucagima aldim.
Aradan cok uzun zaman geçti ve biz ogluma kardeş istedik, gecen yil yine doktoruma gittik,bu sefer de yasimin büyüklüğünden şansım yok denecek kadar az. Haziran ayinda maalesef negatifi gorduk. Tekrar denemek icin cok vaktim yok.
Burda yazmamin sebebi su : doktorumuz cok degerli, ama şunu unutmayin, yaşınız size cok büyük bir dezavantaj. Siz siz olun zaten sorunlu olan bebek sahibi olma meselesine bir de yaş sorununu eklemeyin. Beni uyaran olmadi, oglumu buyuteyim, biraz daha çalışayım derken oglum konusmaya basladi ve neden kardeşi olmadigini sordu. Ve aci gercekle o zaman yüz yüze geldik.
Hepinize sevgilerimi gonderiyorum, umudunuzu yitirmeyin ama cok kafaniza takmayin, hormonlariniz ters orantida çalışır, dikkat edin. Hayatin keyfini cikarin, ama asla vazgecmeyin

Merhaba
Bende bu ay periodumun 2. Gününde doğum kontrol hapına baslayıp Aydın Arıcı ile eylülde tedaviye başlayacağım. İlk denemem olacak. Geçirdiğim 2 çikolata kisti ameliyatı sonrasında rezervimin azaldığını öğrendim. Yaşım 33 bu 2 ay için yumurta sayımı ve kalitesini arttıraccak gıda takviyesi önerebilecek olan var mı? Rabbim hepinizin gönlüne göre versin. Sağlıkla anne olmayı nasip etsin insallah

Sayıyı bilmem ama dr kalitesini artırmak için koenzim q10 verdi. Doğal olarak almak istersen arı sütü kullanabilirsin. Bir de kestane balı , çörek otu, polen, keçiboynuzu, tarçın karışımı yapabilirsin netten araştır istersen bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…