Muayene ücreti vermedik biz. Gidiyorsunuz görüşürsünüz bu zamana kadar ne kadar süre denediniz olmadı başka tedaviler işte klomen, aşılama yaptırdınız mı gibi sorular sorulur sonra gerekte görülürse tedaviye başlanır muyaneniz yapılır bunun için reglinin 2 ya da 3. günü olması lazım size hormon testleri yazar eşinizden de bir takım testler siter başka hastanede yaptır der orada pahalı olur farklı şehirdeyseniz fakslarsanır sorun yoksa öbür aya başlanır. Aşılama isteğe göre yani özel merkezde yaptıracaksınız illa tüpten önce yaptırmanız gerekmiyor tercihe bağlı. Direkt tüp yapılır. Yumurta toplanırken anestezi veriliyor uyuyorsunuz hçbirşey hissetmezsin. Transfer de daha önce muyane olduysanız aşağıdan aynen onun gibi hiçbir farkı yok gayet rahat biraz su fazla içmeniz lazım rahmin iyi gözükmesi için. İğneler var göbeğinizden vuracağınız yumurta geliştirmek için anlatıyorlar gayet basit kendim vuruyorum daha öncede kendim vurdum.
hadi hayırlısı canım... İnşallah her şey istediğin gibi gelişir senin ilk denemem mi canım? Allahım isteyen herkese nasip etsin bebişleri tabiki sana ve bana daKızlar bugün yine kontrolüm vardı. Yumurtalarımı saydı pco olduğu içinde bende çok yumurta oluyor sağda solda baya yumurta vardı en büyüğü 9 mm en küçüğü 6 mm idi. Düşük dozlarla gidiyoruz zaten 75 vuruyorum. Ben rahimimin kalınlaşma sorununu söyledim geçen tedavide toplama olmadan son kontrolde 7mm idi dedim. Bu arada burada tedaviye başladığımda başlangıç kalınlığı 4mm idi. Estrofeme erken başlattı ama ağızdan değil alttan fitil gibi günde3 kez kullnacaksın dedi rahimi kalınlaştırmak için. Çarşamba günü de çatlama önleyici iğneye başlayacağım bakalım perşembe günü de kontrolüm var yine.
Canımmm güzel haberlerini bekliyorum seninde inşallahKızlar bugün yine kontrolüm vardı. Yumurtalarımı saydı pco olduğu içinde bende çok yumurta oluyor sağda solda baya yumurta vardı en büyüğü 9 mm en küçüğü 6 mm idi. Düşük dozlarla gidiyoruz zaten 75 vuruyorum. Ben rahimimin kalınlaşma sorununu söyledim geçen tedavide toplama olmadan son kontrolde 7mm idi dedim. Bu arada burada tedaviye başladığımda başlangıç kalınlığı 4mm idi. Estrofeme erken başlattı ama ağızdan değil alttan fitil gibi günde3 kez kullnacaksın dedi rahimi kalınlaştırmak için. Çarşamba günü de çatlama önleyici iğneye başlayacağım bakalım perşembe günü de kontrolüm var yine.
canım dün kontrolün vardı nasıl geçti....inşallah her şey istediğin gibi geçmiştir... Benimde yarın randevum varKızlar bugün yine kontrolüm vardı. Yumurtalarımı saydı pco olduğu içinde bende çok yumurta oluyor sağda solda baya yumurta vardı en büyüğü 9 mm en küçüğü 6 mm idi. Düşük dozlarla gidiyoruz zaten 75 vuruyorum. Ben rahimimin kalınlaşma sorununu söyledim geçen tedavide toplama olmadan son kontrolde 7mm idi dedim. Bu arada burada tedaviye başladığımda başlangıç kalınlığı 4mm idi. Estrofeme erken başlattı ama ağızdan değil alttan fitil gibi günde3 kez kullnacaksın dedi rahimi kalınlaştırmak için. Çarşamba günü de çatlama önleyici iğneye başlayacağım bakalım perşembe günü de kontrolüm var yine.
canım dün kontrolün vardı nasıl geçti....inşallah her şey istediğin gibi geçmiştir... Benimde yarın randevum var
senin adına sevindim canım hadi hayırlısıyla sorunsuz transferin olur inşallah benim doğum kontrol hapı yeni bitti ilk randevum yarın sabah inşallah Allah tan bir şey çıkmaz da yarın başlarız tedaviye benim ilk denemem ve fazla bilgim yok hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inşallah ... Yüreğimden geçen olumlu ve ikiz olmasıCanım iyiydi pco var bende yumurta çok 19 yumurta var büyüklü küçüklü. Ölçüldü beklediğimden çabuk büyümüş ben zaten pazartesi gittiğimde çarş. günü çatlama önleyici iğnelere geçin demişlerdi birde estrofemide alttan vajinal olarak atıyorum günde 3 kez çünkü rahminin geçen tedavide sınırda kalınlaştığını söyledim dün gittiğimde onun da etkisiyle kalınlık iyiydien kalın yeri 10 mm idi en ince yeri 8 mm idi iyi benim için. Dozum 75 di çok yanıt aldığım içine2 değerim fırlamasın diye düşük gitmiştik 50 doza düşürdük dün öyle yaptım bugünde öyle. Yarı yine kontrol var Aydın bey pazartesi toplayabiliriz dedi o yok yarın Ebru hn. bakacak ona göre karar verilecek. Yani büyük gün yavaş yavaş yaklaşıyor. Yumurtalar ebüyük 17 mm filandı dün en küçüğü 13 dü sanırım ben sayısını saydın odaklanmadım. Kısmet artık. Yalnız sıvı gördü rahimde yapışıklık varmıydı dedi yoktu histereskopi de yapıldı birşey görülmedi dedim inşalah sorunsuz transfer olur. Senin nasıl geçti neler dedi?
belki yarın karşılaşırız hastanede ....senin adına sevindim canım hadi hayırlısıyla sorunsuz transferin olur inşallah benim doğum kontrol hapı yeni bitti ilk randevum yarın sabah inşallah Allah tan bir şey çıkmaz da yarın başlarız tedaviye benim ilk denemem ve fazla bilgim yok hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inşallah ... Yüreğimden geçen olumlu ve ikiz olması
Maşallah Allah tamamına erdirsin canımBen ilk denemede dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım.
Cok sagol canim. Darisi senin ve tum isteyenlerin basina. Hastaneyi aradim. Cumartesi bir de pazartesi test yap dediler. Ben de cumartesiyi bekliyorum.
Ben bu idrar testini aylarca yaptim. Hic bikmadan usanmadan. İsik mi dersin pencere onumu dersin gezdir gezdir dururdum. Hayali ikinci cizgiler gorurdum ve sonra kendimi ben hamile olsamda yine hep tek cizgi cikacak diye inandirdim. Korka korka yaptim idrar testini vee saniyesinde cok belirgin iki cizgi cikti. Bu kadar net beklemiyordum. Ellerim titredi. Hickirarak aglamaya basladim. Hemen telefonu alip resmini cektim acele acele. Cizgi silinecek yok olacak diye korktum :))
Kan testimin sonucunu da yazicam buraya. Tum isteyen arkadaslara umut olmak istiyorum. Ben aylarca bir pozitif haberi okumak icin sayfa sayfa forumlari okudum durdum. Akliniza ne takilirsa cekinmeden sorun. Elimden geldigince cevaplamaya calisirim.
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz canım. Dilerim senin de bebiş çok bekletmez hemen gelir annesine. Yani hamile kaldıktan sonra da bir tuhaflaştım. Yeni yeni kendime gelmeye başladım. Normalleşme sürecindeyim şuan. Düşünsene 1 haftada 3 farklı doktora gidiyordum. En sonunda doktorlardan bir tanesi beni uyardı. Böyle yapma bak sürekli ultrasyonda zararlı dedi de 2 haftadır gitmiyorum. İnsan zor bulunca böyle oluyor işte.Canim yazini okurken gozlerim doldu.. esime de okudum..hepimiz ayni kaderin yolculariyiz gercekten bunu yasayan bilir..odalara kapanip 2. Cizgiyi bekledigimi senin gibi isiklara tutarak ufacik bir cizgi icin saatler gecirdigimi biliyorum..
allahim sana nasip etmis bu guzel duyguyu ne mutlu sana insallah bizlere burdaki herkese de nasip eder bunu gonulden diliyorum.. bende anadolu saglik merkezinde asilamaya baslamayi dusuniyorum.. memorial mi yoksa asm mi kararsiz kalmistim ama asm bana daha yakin.. yakinda izmite tasinicam cunku.. biraz anlatirmisin canim asamalar nasil ilerliyor? Doktorlat nasil?
2011 hepimiz için süper olacak..Çünkü tam bir aile olacağız inşallah..Belki 3 belki de 4 kişilik
Sayıyı bilmem ama dr kalitesini artırmak için koenzim q10 verdi. Doğal olarak almak istersen arı sütü kullanabilirsin. Bir de kestane balı , çörek otu, polen, keçiboynuzu, tarçın karışımı yapabilirsin netten araştır istersen bunlarıMerhaba
Bende bu ay periodumun 2. Gününde doğum kontrol hapına baslayıp Aydın Arıcı ile eylülde tedaviye başlayacağım. İlk denemem olacak. Geçirdiğim 2 çikolata kisti ameliyatı sonrasında rezervimin azaldığını öğrendim. Yaşım 33 bu 2 ay için yumurta sayımı ve kalitesini arttıraccak gıda takviyesi önerebilecek olan var mı? Rabbim hepinizin gönlüne göre versin. Sağlıkla anne olmayı nasip etsin insallah
Sayıyı bilmem ama dr kalitesini artırmak için koenzim q10 verdi. Doğal olarak almak istersen arı sütü kullanabilirsin. Bir de kestane balı , çörek otu, polen, keçiboynuzu, tarçın karışımı yapabilirsin netten araştır istersen bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?