Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhabalar, ben de 2. Tüp bebek denememi aydın beyle yapıyorum. Aralık ayının ilk haftası gibi transfer gerçekleşecek her şey normal giderse. Aydın bey ve tüm çalışanlar çok ilgililer bu bile beni motive etti biraz. Ama yine de aydın beyle tedavi görüp hamile kalanlar nerde? Biraz olumlu haberlere ihtiyacım var.
Bi de bu aralar orda tedavi görenler nerdesiniz? Destek olalım birbirimize

Merhabalar
Bende ilk denememe ASM de başladım. Aramızda tedavi olup ta hamile kalıp sağlıklı birşekilde bebeğini kuacağına alanlar varsa bilgi verebilir mi ?

Merhaba arkadaşlar geçen yıldan beri Anadolu sağlık ve Aydın beyle ilgili araştırma yapıyordum. Birileri orda yaptırdım ve hamileyim desin diye arayıp durdum ama kısmet banaymış. Ben Aydın beyde tedavi oldum bu hafta test sonuçlarını aldık ve pozitif, çok ama çok güzel bi duygu. 30 Aralıkta da ilk muayene olacak. Şimdilik her şey yolunda görünüyor. İnşsllah hepimiz anne olma duygusunu tadarız...
Çoğu kişi yazmış zaten aydın bey odasına girdiğiniz anda size güven veriyor. Ben çok zor beğenen biriyim ama otaya gittikten sonra başka hastahane aramadım ve şimdi iyiki diyorum. Bana denen fiyat dışında ekstra para ödemedim. Tüm sorularıma, mesaj ve Mail'lerime anında cevap geldi. Hemşireler çok ama çok ilgili.
Tüm kalbimle aydın beyi ve de hastahaneyi öneriyorum. Hepimizin iyi haberler duymaya ihtiyacı var diye yazdım. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

Tüpe mi başladınız hayırlı olsun. Bende on görüşme yaptım ama kafam biraz karışık.
Merhaba ben şehir dışındayım aydın beye direkt tüp bebek düşünenler mi muayene olabiliyo biz henüz düşünmüyoruz ama aynı Zaman'da aydın beye de muayene olmak istiyorum siz Nasıl Bi öngörüşme yaptınız ve fiyat ne oldu acaba

Merhaba, yeni donemde Aydin bey ile hamile kalan arkadaslar var ise veya gorusmeye giden birileri var ise yazabilir misiniz kizlar :)

QUOTE="zahowitch, post: 45081837, member: 248989"]Merhaba, yeni donemde Aydin bey ile hamile kalan arkadaslar var ise veya gorusmeye giden birileri var ise yazabilir misiniz kizlar :)[/QUOTE]ben hamileyim suan =]]]] 9.haftadym

A

Ben de suan Aydın Beye tup bebek için tedaviye gidiyorum. Oldukça ilgililer. İnşallah sonuç da güzel olur...
İnsallah biraz bahsedebilir misiniz nasil gecti sizde problem nedir ? Biz de gecen ay aldik randevu ancak 1 ay sonraya verildi, gorusmeyi bekliyoruz esimle.

QUOTE="zahowitch, post: 45081837, member: 248989"]Merhaba, yeni donemde Aydin bey ile hamile kalan arkadaslar var ise veya gorusmeye giden birileri var ise yazabilir misiniz kizlar :)
ben hamileyim suan =]]]] 9.haftadym

A[/QUOTE]
Yaaa masallah cok mutlu oldum adiniza siz de problem
neydi ?gorusmeye gittikten ne kadar sonra yadaviye basladiniz acaba ?

Yaaa masallah cok mutlu oldum adiniza siz de problem
neydi ?gorusmeye gittikten ne kadar sonra yadaviye basladin
Benim esimin sperm sayisinda sorun vardi mikro tese ameliyati oldu islemim aralik yedi sekiz gibi basladi yirmi dort araliktada son islem olan transfer yapildi o kadar

İnsallah biraz bahsedebilir misiniz nasil gecti sizde problem nedir ? Biz de gecen ay aldik randevu ancak 1 ay sonraya verildi, gorusmeyi bekliyoruz esimle.
Bende sizin gibi geç görüşmeye gidebildim. Hoca Amerika’ ya gitmişti. Dönüşüne randevu verdiler.

Benim sıkıntım çikolata kisti. Geçen yıl Aralık ayında kisti aldırdım, sonrasında altı ay bekledim. Hamilelik gerçekleşmeyince Ankarada bir üniversite hastanesinde Ağustos’ta tüp bebek yaptık. Sonuç negatif çıktı. Ardından kistin tekrar oluştuğunu öğrendim ve kız arkadaşımın tavsiyesiyle Aydın hocaya randevu aldım. Kız arkadaşımın bir tanıdığı 10 yıl sonrasında Aydın beyin yardımıyla hamile kalmıştı. Bu da benim hocayı tercih etmem de büyük bir sebep oldu. İlk görüşme olumlu geçti hatta şehir dışından geldiğim için ilk muayenemi yaptı. Zor durumda bırakmadı. Ama hemen tedaviye başlayamadık. Kisti küçültmek için doğum kontrol hapı kullanıyordum. O bitince kontrole gel dedi. Tekrar gittik. Bu sefer kist küçülmüştü ancak daha da küçülsün diye başka bir hap verdi. Onu kullan gel ve tedaviye başlayalım dedi. Bitince gittim. Tedaviye başladık. Cuma günü yumurtalarım toplanacak.

Hastaneyle ilgili en güzel şey randevuları konusunda dakikler. En çok 15 dakika gecikme oluyor. O da, Aydın Bey olmadığında yerine Ebru Hoca bakıyo, Doktor hanım tek olunca yoğunluk oluyo, bu da ondan kaynaklanıyo. Dakik olmaları benim için çok önemliydi çünkü bundan önceki transferimde idrara sıkışık 3 saat beklemişliğim var L Hatta dikkat ettim Aydın Hoca transferi varsa hastayı bekletiyor transferini yapıp geliyor. En doğrusu da bu bence hasta az da olsa bekler de transferdeki kişin dayanamaz.

Aydın Hoca da oldukça bilgili ve güven verici. Ayrıca tedavi konusunda motive ediyor. Sadece yumurtaları kontrole gittiğinde uzun görüşmeler olmuyor. O da hasta yoğunluğundan ama sorularımızı yanıtlıyor. Bunun dışında hemşireler oldukça ilgili. Mesai saatleri içerisinde hemşireleri arayıp kafana takılan her şeyi sorabiliyorsun. Hastanenin laboratuvarının da oldukça iyi olduğunu duydum. Bu da tüp bebekteki başarıyı yüzde 80 etkilediğini söylüyolar.

Biraz uzattım ama umarım yardımcı olabilmişimdir. Sizin sıkıntınız nedir? İlk tüp bebek denemesi mi olacak?

Cok tesekkur ederim bilgiler icin .Hakkimizda Allahtan hayirlisi.

Evet hocayla gorusecegiz esim cift tatafli varikosel ameliyat oldu ve atom tedavisi oldu 1,5 yil once .Daha once 1 bos gebeligim var bakalim ne olacak Allah bilir.

Merhaba bende ilk tedavi mi Asm de olmuştum aydın bey de. İlgili güzel bir kurum ama ben herkese aynı tip tedavi uygulandığını düşünüyorum mesela bende rezerv sorunu var fsh yüksek bana en yüksek doz günde 450 ünite ilaç verdiler ve hiç yumurtam olmadı sonra gittiğim tüm merkezler görüşme de bana bu kadar yüksek doz ilaç verildiğine inanamadı aydın bey ise bu deneme 2.düşül veririz dedi ama bu deneme bana 9 bin tl ye mal olmustu bu sebeple kızmıştım ama genel olarak başarı oranı yüksek umarım tedavi de olan başlayacak olan herkes bebeğine kavuşur

Evet hocayla gorusecegiz esim cift tatafli varikosel ameliyat oldu ve atom tedavisi oldu 1,5 yil once .Daha once 1 bos gebeligim var bakalim ne olacak Allah bilir.
İnş hayırlı sonuçlar alırsın zahowitch. Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inş ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun. inş buradan birbirimizin güzel haberlerini alırız.

QUOTE="zahowitch, post: 45081837, member: 248989"]Merhaba, yeni donemde Aydin bey ile hamile kalan arkadaslar var ise veya gorusmeye giden birileri var ise yazabilir misiniz kizlar :)

A[/QUOTE]
Merhaba,ben gecen hafta gorusmeye gıttım çok guven verıcı ayrıntılı anlatıyor çok begendim,benim 2. Denemem olucak ilkini aralık ayında Cem beye yaptırdım benım de çok kafam karışık...

A
Merhaba,ben gecen hafta gorusmeye gıttım çok guven verıcı ayrıntılı anlatıyor çok begendim,benim 2. Denemem olucak ilkini aralık ayında Cem beye yaptırdım benım de çok kafam karışık... [/QUOTE]
Hakkimizda hayirlisi olsun bende cevremizden 2 kisinin tuttugu bilgisini alinca tavsiye uzerine Aydin BEy'e gitmeye karar verdim. Ne zaman deniyeceksiniz sonucu burdan da yazin lutfen.Siz de sikinti ne idi ?

A
Merhaba,ben gecen hafta gorusmeye gıttım çok guven verıcı ayrıntılı anlatıyor çok begendim,benim 2. Denemem olucak ilkini aralık ayında Cem beye yaptırdım benım de çok kafam karışık... [/QUOTE]
Merhaba theand benim de ilk denemem Cem beyde idi. Hatta çikolata kistim vardı ameliyatımı da sağolsun o yaptı.Bilgisi harika ancak onun tüp bebek transferi yoğunluktan bir faciaya dönüşmüştü. bana çok kötü bir deneyim yaşattı.saatlerce idrara sıkışık bekletti. Psikolojimi de mahvetti. Umarım sizin de böyle bir deneyiminiz olmamıştır

Ben 2. transferimi Aydın Beye yaptırdım. Bugün 4. günüm beklemedeyim. Ekip harikaydı eziyet etmediler oradaki gibi bana. inş hakkınızda hayırlısı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…