Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Cokk tesekkurler bilgilendirme icin... Ari sutu bal polen karisimina ulastim arastirmalar sonucunda.. Egricayir markasini tavsiye ettiler. Diger önerilerinizi de arastiracagim

Merhaba arkadaşlar ben de bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım. İnşallah. Aydın bey cikolata kisti ameliyatı mi yaptı yumurta rezervlerinin gayet iyi olduğunu ameliyat esnasında gördüğünü söyledi insallh hayırlısıyla oluverir ve buraya sonucu yazarım

Merhaba ben iki aşılama 2 tüp bebek yaptım olumsuz sonuçlandı.aydın beyi düşünüyorum ama fiyat bilgisi olan var mı.ben devlet memuruyum.anlaşması varmı ne kadara mal oldu kısacası.

Merhaba ben iki aşılama 2 tüp bebek yaptım olumsuz sonuçlandı.aydın beyi düşünüyorum ama fiyat bilgisi olan var mı.ben devlet memuruyum.anlaşması varmı ne kadara mal oldu kısacası.
Hastanenin devlet anlaşması yok 5.200+ ilaçlar oluyor. Ayrıca CİDER e üye olursaniz 500 tl indirim oluyir. Asm hastanesinde

Merhabalar;
Ben de perşembe günü tüp bebek tedavisine başliyorum.1 kez asilama yaptirmistim.ilk tup denemem olucak.beni tek korkutan yumurta toplama islemi.o kdr korkuyorum ki daha baslamadan stresi sardi doktorla,hastaneyle,hemsirelerle ilgili hicbir endisem yok ama bu korkuya engel olamiyorum.yaptiranlar tecrubelerini paylasabilir mi?

Korkulacak hiç bir şey yok. Anestezi alınca hiç birşey anlamıyorsun. Uyandığında herşey bitmiş oluyor. Bazılarında sonrasında ufak ağrılar oluyormuş ama bende hiç olmadı. Boşuna stres yapmayın. İyi düşünün iyi olsun...

asez cok tsk ederim.bisey daha sorucam ben daha onceki asilamada 100 luk gonalf kullandim.tup tedavisinde bundan cok daha fazlasini mi kullandiriyolar

asez cok tsk ederim.bisey daha sorucam ben daha onceki asilamada 100 luk gonalf kullandim.tup tedavisinde bundan cok daha fazlasini mi kullandiriyolar
Evt canım tüp bebek tedavisinde aşılamadan daha yüksek doz kullanıyor.

Kızlar ilk denemeyi binbir umutla asm'de yaptık tek yumurta toplandı.Bu sabah arandım döllenme olmamış yumurtalık kaliteli değilmiş. Aydın bey bayram tatiline erken çıktığından Ebru hanım işlemi yaptı. Oldukça agresifti sorularımızı cevaplarken .. Siz siz olun Aydın beyle yola çıkarken opu ve transfer zamanı burda olacağından emin olun.

Ebru hanim un mesaisi çok yoğun gibi geldi bana. Ayaküstü hemen muayene etti ve tüp bebek yapmama karari aldi. Anlayamadim amelaiytimi da kendisi ve aydin bey ile birlikte yaomislarda ama hic ilgilenmedi bu kez , 15 ekim de yine randevum var inşallah aydinin bey orada olursa ona gitmek iatiyirum. Senin sikintin ne özel değilse paylaairmisin

Çok geçmiş olsun size de. Ben 2008 de acık ameliyat 2015 ocak ayında laparoskopik ameliyatla iki taraflı çikolata kistim çıkarıldı. Son geçirdiğim ameliyatta tek tüpüm de alındı. Yumurta rezervim bu ameliyatlar sonrasında oldukça azaldı. Tüp bebek denememizde yüksek doz gonalf kullanmamıza rağmen 3 yumurtanın sadece 1 tanesi gelişti oda döllenmedi.

Ebru hanim a mi gidiyorsunuz

Aydın beydi doktorum.Malesef 9 günlük tatile çıktığından opuyu Ebru hanım yaptı.

Aydın beydi doktorum.Malesef 9 günlük tatile çıktığından opuyu Ebru hanım yaptı.
Aydin bey zaten pek orada olmuyor ama ebru hanimla ilgili nette hic yorum yok bilgi yok ben de basladim ama içim pek de rahat değil yani aydin beyi iatiyryorum

Bende 2. denemede Aydın Bey de tedavi oldum. Tam bir hayal kırıklığıydı. Bende 2. tedavimde çok yüksek doz ve çok fazla ilaç kullanıldı, ilk tedavime göre çok az yumurta toplandı, sadece 2 tanesi döllendi malesef sonuç negatif. İlk tedavimde hergün kan alınıp sonuçlarım takip edilirken ikincisinde bir kez bile kanım alınmadı, hemşireye sorduğumda gerek gördüğümüz hastalardan alıyoruz size gerek yok dendi. Doktor ve hastane hakkında olumsuz bir şey söylemek istemiyorum ancak yanlış giden bir şeyler oldu ta başından beri. Belkide benim bünyemden kaynaklanan yorum yapmak istemiyorum bu konuda. Sonuç negatif çıkınca doktor bile olması gerekiyordu bu şartlarda dedi. Çok büyük hayallerle başladığımız tedavim çok büyük hayal kırıklığı ile sonuçlandı.

Sikintiniz neydi acaba. Ebru hanim mi aydin bey mi ilgilendi siiznle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…