- 13 Eylül 2014
- 479
- 243
- 33
mrb cnm bende ebru hanımın hastasıydım ilk deneme dış gebelik oldu 2.denemde hamile kaldım kızım şu an 4 aylık canım tekrar denemeni tavsiye ederimMerhaba arkadaslar,gectigimiz ay anadolu saglik merkezi dr.ebru hn.da ilk tup bebek denemesi ile tedavi gormeye basladim,ben de ve esimde hic bir sorun yok daha once de catlama igneleri ve iki kez asilama olmama ragmen hic tutmadi.
Ilk tup bebek denemesinde dun test sonucu negatif cikti cok uzulduk tabiki...simdi muhtemelen dondurduklari yumurtalardan sadece transfer yaparlar diye tahmin ediyorum.
Ebru hanimda tup bebek deneyip ilkinde basariz olup daha sonrasinda hamile kalan var mi arkadaslar?
Bosuna mi zaman kaybediyoruz burada yoksa acaba diye cok merak ediyorum ?
Ikinci denemesinde hamile kalan varsa cevap yazabilir mi lutfen...
Cnm ya inş herşey güzel olur .... Ben öylece kaldım cesaretim çok kırıldı ... Geçen sene ekim gibi şişli memorial semra hanıma arkadaşım yaptırdı daha doğrusu semra hanım ilk kontrolde görmüş sonra hep yardıcısı bakmış oda benim gibi hala bekliyor...inş sen başarırsın haber et ama
Off canim benim cok uzuldum tuh ya hayirlisi sakin uzme diycem kendini ama zor biliyorum ben ne yaptim acikcasi hic birsey korkudan gidemiyorum tum cesaretim kirildiMerhaba Theand. Nasılsın, neler yaptın. Kendimi ancak toparlayıp foruma dönüş yapabildim. Ben de sonuç negatif oldu. ama kimyasal gebelik gerçekleşti. Anlayacağın başta çok sevinip sonra çok üzüldüm. Aydın Beye tekrar gittik. kimyasal gebeliğin nedenini araştırmak için eşimden ve benden genetik test istedi, bizde yaptırdık sonuçları bekliyoruz. 3 tane dondurulmuş embriyom var ama hoca gebelik şansı düşük dedi. Artık test sonuçlarını bekliyoruz ona göre bir şeyler yapacağız. Hakkımızda hayırlısı...
Merhaba arkadaslar,gectigimiz ay anadolu saglik merkezi dr.ebru hn.da ilk tup bebek denemesi ile tedavi gormeye basladim,ben de ve esimde hic bir sorun yok daha once de catlama igneleri ve iki kez asilama olmama ragmen hic tutmadi.
Ilk tup bebek denemesinde dun test sonucu negatif cikti cok uzulduk tabiki...simdi muhtemelen dondurduklari yumurtalardan sadece transfer yaparlar diye tahmin ediyorum.
Ebru hanimda tup bebek deneyip ilkinde basariz olup daha sonrasinda hamile kalan var mi arkadaslar?
Bosuna mi zaman kaybediyoruz burada yoksa acaba diye cok merak ediyorum ?
Ikinci denemesinde hamile kalan varsa cevap yazabilir mi lutfen...
Off canim benim cok uzuldum tuh ya hayirlisi sakin uzme diycem kendini ama zor biliyorum ben ne yaptim acikcasi hic birsey korkudan gidemiyorum tum cesaretim kirildibiz vitamin kullanmaya basladik en azindan tup bebek yaptiracaksan vucut ve varolan spermler daha saglikli olsun dedik keci boynuzu kurune ve caksir suyuna devam ..... Genetik testi nereye yaptirdiniz
Hadi hayirlisi kuzu haber et .....genetik test icin ucret aliniyormu sevklemi gidiliyor anlatirmisin bende tup bebek oncesi yaptirayimSağol canım benim. iyi yapmışsınız başlamadan önce hem senin hem de eşinin toplanması önemli. benim eşim de tüp bebek öncesi keçi boynuzu yiyordu ama caksir suyunu bilmiyorum . inş Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz. Genetik testi Sakarya eğitim araşıtrma da yaptırdım. Aydın hoca sperm analizi de istedi de onu muhakkak bizim hastanede yaptır dedi. 19 mayısta onu da yaptırcaz inş. Bu arada ben dondurulmuşlarımı kullanıcam 3. transfer için hazırlıklara başladım. İnş en kısa zamanda sen de tedaviye başlarsın canım benim. Hakkımızda hayırlısı
Aydin bey yumurta toplama yapiyormuydu ilk defa duydum transferin one n yapmamasi konusunda bilmiyorum ins sonuc guzel olur cnmMerhaba. Benim bugun transferim yapildi. Normalde aydin beyin hastasiyim. Toplama islemi, yumurta takip islemi hepsini aydin bey yapti. Fakat bugun cumartesi oldugu icin transfere ebru hanim girdi. Sizce bir onemi var midir? Sonucu degistirirmi doktor degisikligi?
Merhaba,Aydin bey yumurta toplama yapiyormuydu ilk defa duydum transferin one n yapmamasi konusunda bilmiyorum ins sonuc guzel olur cnm
İnsallah tesekkurlerAydin bey yumurta toplama yapiyormuydu ilk defa duydum transferin one n yapmamasi konusunda bilmiyorum ins sonuc guzel olur cnm
İnş hersey yolunda gider hayırlı sağlıklı bir evladın olur ve içimden bir ses erkek diyor hadi hayırlısıBiraz geç cvp verdim canım benim kusuruma bakma. Tabi haber ederim suan transferin 5. Gunundeyim beklemedeyim. Sen de beni haberdar et muhakkak.
Genetik test için egitim arastirma hastanesine gidersen ücret almiyorlar. Ben sakaryada arastirma hastanesinde kisirlik bolumune gittim.ancak doktor düşük yaptın mı diye sordu.galiba test için 2 tane düşüğün olması gerekiyormus. Ama ben doktora kimyasal gebelik oldu dedim, bir nevi düşük dedim.Cok sorgulamadan test yapalım dedi ama test işi biraz da doktorun insafiyla ilgili galiba.çünkü 1 gün sonra eşim test için üroloji bölümüne gitti. doktor sayıda ya da herhangi birşeyde sorun olmadığından bir de galiba başka doktora gitmemizle ilgili eşime test yapmadısonra ben test yapmaya gittiğimde hastanede tanımadığım bir abla bize yardımcı oldu da eşimin testini de öyle yaptırdık. Tekrarlayan başarısız tüp bebek olaylarında da genetik testi yapıyorlarmış doktorlar. umarım yardımcı olabilmişimdir canım benim...
Dua et benim için bol bol. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. hoşçakal
Merhaba leylakcicegim. Seninle ayni seyleri yasadim. Ben aydin beye gidiyordum ama toplama islemi ebru hanima denk gelmisti. 2. Deneme dondurulmuslarla pozitif oldu. 2embriyo transfer edildi ve biri tutundu:)
Hergun dualarimdasiniz. Rabbim hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsin insallah.
Merhaba,ikinci deneme derken dondurulmuslarla mi yoksa ignelerle olandan mi sayiyorsunuz?dondurulmuslarla tutuyor mu diye merak ettim deMerhabalar. Ekimde ilk denemeyi yaptim tutmadi. Kasimda 2. Deneme olumlu oldu. Su ab 18haftalik hamileyim. Aydin beyden cok memnun kalmistim. Isteyen ve hamile olan herkese dua ediyorum.
Merhaba, ben de bu ayın 11'in de Ebru hanım ile tüp bebek tedavisine başladım. Senin de onun hastası olduğunu okuyunca sormak istedim. Süreç nasıldı? Doktordan memnun kaldın mı?mrb cnm bende ebru hanımın hastasıydım ilk deneme dış gebelik oldu 2.denemde hamile kaldım kızım şu an 4 aylık canım tekrar denemeni tavsiye ederim
cnm stresli bir süreç ama ekipten ve doktordan memnun kaldım zaten bebekte oldu sonuç başarılı ve çok güzel bir ekip çalışması var tabi memnum kaldımMerhaba, ben de bu ayın 11'in de Ebru hanım ile tüp bebek tedavisine başladım. Senin de onun hastası olduğunu okuyunca sormak istedim. Süreç nasıldı? Doktordan memnun kaldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?