- 18 Mayıs 2015
- 12
- 0
- 16
- 44
Kesinlikle haklısızınız! Benim de rezervım az ve bana da Puregon 450 verdıler, ve sonuç negatif. Kişisel yaklaşım yok, fabrika gibi herkeze aynı muamele.Merhaba bende ilk tedavi mi Asm de olmuştum aydın bey de. İlgili güzel bir kurum ama ben herkese aynı tip tedavi uygulandığını düşünüyorum mesela bende rezerv sorunu var fsh yüksek bana en yüksek doz günde 450 ünite ilaç verdiler ve hiç yumurtam olmadı
Mrb canim. Nasılsın.merak ettim seni. Benim dondurulmuslarila sonuç pozitif çıktı. İnss hayirlisiyla Rabbim kucağıma almayı nasip eder. Darisi isteyen herkesin basina. Güzel haberlerini bekliyorum ccanım benim. Allah a emanet ol.[/QUOTE][Qheand, post: 46957203, member: 725504"]Kızlar aklım fikrim durdu Şunu diyebilirimki hamileliğin tüm belirtilerini yaşıyorum regl ime 3 üç gün var artık kafayı yiycem bu kahkahalar sıyırdığımın noktasıdır .......
Benim arkadaşım gitti esma mı sema hatırlamıyorum bayanın ismini prof.ama kadını 1 kere görmüş bide hep yardımcısı yapmış herseyi sonuç negatif dondurulmuşlarıda vardı ama o konyada çatlatma iğnesi yaptırmış ikiz hamile bende ataşehir memorialda yaptırdım aralıkta negatifDondurulmuslar da tutmadi,
Sisli memorial da mi denesek diye dusunuyoruz,on gorusmeye gittik filmlerde yapisiklik olabilir gibi gozukuyor dediler,asm de okadar detay bakmamislardi bile filmlere.
Sisli memorial ile daha once deneyeniniz var mi arkadaslar ?
Ebru dediğiniz aydın beyin yanındamı arkadaşlarcnm stresli bir süreç ama ekipten ve doktordan memnun kaldım zaten bebekte oldu sonuç başarılı ve çok güzel bir ekip çalışması var tabi memnum kaldım
Cnm ben çok araştırmıştım ama inan fikir veremiycem.... Ben 2.aydın beye yaptırcaktım hala cesaretim yok ,bence aydın beyden randövü al o ara düşün zaten neresi diye ,2 ayda karar verene kadar geçer.ben 1 yıl geçiçek hala düşünüyorumArkadaslar aydin beyden randevu almak istedim ama onumuzdeki iki ay doluymus. Ebru hanimi dediler. Ne dersiniz? Jinemed bursa ile asm arasinda kaldim...
Ama ben eylul sonuna dusunuyorum. Aydin bey yurtdisina cikiyormus. Bilemedim. Sans isi midir bu... jinemed ile gorustum ilk o mu olsa ki diyorumCnm ben çok araştırmıştım ama inan fikir veremiycem.... Ben 2.aydın beye yaptırcaktım hala cesaretim yok ,bence aydın beyden randövü al o ara düşün zaten neresi diye ,2 ayda karar verene kadar geçer.ben 1 yıl geçiçek hala düşünüyorum
Ay jinemedi de çok duyorum olumlu sınuc alanlarda fazlasıyla var... Tabi ekip işi olduğu kadar şans sen şanslılardan olucaksın sakın takma kafanaAma ben eylul sonuna dusunuyorum. Aydin bey yurtdisina cikiyormus. Bilemedim. Sans isi midir bu... jinemed ile gorustum ilk o mu olsa ki diyorum
Tesekkur ederim insallah hakkimizda hayirlisi olur her zamanAy jinemedi de çok duyorum olumlu sınuc alanlarda fazlasıyla var... Tabi ekip işi olduğu kadar şans sen şanslılardan olucaksın sakın takma kafana
Ben geçen sene 2015 de tedavi gördüm çok memnun kaldım.. Maalesef hamile kalamadım bazı sorunlar oldu yumurtalarım toplandı ama olgun çıkmadığı için döllendirme yapılamadı. Eskişehir'de ikamet ediyorum bırada tedavim çok yanlış yapılmştı zaten pcoyum çok fazla yumurta oluşuyor bana yüksek doz vermişleri burada ve ohss olmuştum. Aydın bey bundna korkarak daha düşük doz kullandı ama bu seferde yumurtalarım olgun çıkmadı biraz daha olgunluğa getirip öyle toplanması gerekiyormuş kendisi açıkça söyledi ama parayla işleri yok yani Eskişehir'deki merkez yumurta toplamada tüm parayı aldı transfer olmazsa ne olacak dediğimizde o kısmı iade ediyoruz dediler bu da demek ki ne olursa olsun transfer yapıyorlar kaliteye bakmadan dedirtti bize ama bu merkez üç seferde çekiyor parayı ve transfer olmazsa o parayı vermemiş oluyorsunuz biz vermedik transfer olmadığı için o gün son ödemeyi ayrıca hemşireler çok ilgili. Gittiğim anda adımla hitap edip hoşgeldiniz diyorlar. Bu sene yaptıramadım ama şubatta tekrar gideceğiz oraya tedaviye.[/QUOTE jenemeden mi bahsediyorsunuz yoksa anadolu hastanesi aydın beyden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?