- 4 Eylül 2014
- 288
- 245
- 33
eskişehirde nereyi önerebilirsiniz
Embriyo genetiğine bakıldı mı sorun neydi?Bende anadolu saglik da Aydin Arici da tedavi goruyorum ilk denemem malesef negatif 2.dondurulmus embriyo denedik bugun transferimin 10.gunu dayanamayip evde test yaptim ve yikildim benim gibi olup kanda pozitifi goren var mi((??? Benim sorunum tuplerimin tikali olmasi 2 kere dis gebelik yasadim...Embriyo kalitesi vs hersey yolundayken neden boyle oluyor artik devam edicek gucum kalmadi sanırım
MerhabaKesinlikle haklısızınız! Benim de rezervım az ve bana da Puregon 450 verdıler, ve sonuç negatif. Kişisel yaklaşım yok, fabrika gibi herkeze aynı muamele.
Kesinlikle haklısızınız! Benim de rezervım az ve bana da Puregon 450 verdıler, ve sonuç negatif. Kişisel yaklaşım yok, fabrika gibi herkeze aynı muamele.
Ben ilkini asm de ebru hanima yaptirdim. Dondurulmusla ikincisi de orda olacak . Ben memnun kaldim ilgililer. Nasip kismet isi biraz da... igneye gore toplam fiyat degisiyor.. galiba 5600 ya da 5800du tam hatirlayamadim simdiKizlar merhaba iki negatif denemem sisli memorialde oldu rezerv az yumurta kalitesiz dendi 3. Denemeyi asm de yapmak istiyorum aydin beyde onerir misiniz birde fiyat ne kadar ?
Ilaclarlami bu fiyat yoksa ilacsizmiBen ilkini asm de ebru hanima yaptirdim. Dondurulmusla ikincisi de orda olacak . Ben memnun kaldim ilgililer. Nasip kismet isi biraz da... igneye gore toplam fiyat degisiyor.. galiba 5600 ya da 5800du tam hatirlayamadim simdi
Ilacsiz.. ben 2000 civari da ilaclara verdimIlaclarlami bu fiyat yoksa ilacsizmi
Anladim memnun kaldinizmi ben aydin beye tedavi olmak istiyorum ama ebru hanim bakiyomus cogu zaman.Ilacsiz.. ben 2000 civari da ilaclara verdim
Ben ebru hanima tedavi oldum ama aydin bey ne zaman ne derse o yapildi surekli iletisimdeler. Ben memnun kaldim. Kotu birsey gormedim yani surecte.Anladim memnun kaldinizmi ben aydin beye tedavi olmak istiyorum ama ebru hanim bakiyomus cogu zaman.
Bende baslamak istiyorum bi ay sonra bakalim.6 300 dediler indirimde yapmadilar gerci telde sordum ama.Ben ebru hanima tedavi oldum ama aydin bey ne zaman ne derse o yapildi surekli iletisimdeler. Ben memnun kaldim. Kotu birsey gormedim yani surecte.
Benim iki uc ay oldu ama belki artmistir fiyati... hayirlisi olsun hakkinizdaBende baslamak istiyorum bi ay sonra bakalim.6 300 dediler indirimde yapmadilar gerci telde sordum ama.
Memnun kalmana sevindim canim bende orda baslamak istiyorum aydin beyi cok methettiler.hakkimizda hayirlisi rezerv az ve kalite sorunu var.Ben Haziran 2015 de yaptırdım çok memnun kaldım maalesef transferim iptal oldu yumurtalarım olgun çıkmadı ama ilgiden doktorların iletişiminde çok memnun kaldım. Hemşirelerle hep irtibat halinde oluyorsunuz hemen doktora soruyorlar. Aydın beyin yurtdışında olduğu bir günde yumurta kontrolümü ebru hanım yapmıştı koordineli çalışıyorlarda o da iyi. En önemlisi para alma düşüncesiyle yaklaşmıyorlar benim iğne dozum yetmemişti pco olduğum için düşük doz kullanıyordum zaten sadece iki gün daha iğne vuracaktım ve bana başka hastadan kalan iğneyi verdiler boşa almayayım diye tüpünü taktılar çok hoşuma gitti.
Şimdi de gelecek hafta regl olacağım kontrole gidicem Eskişehirdeyim ben tamam derse aralık sonu falan başlarız yine tedaviye. Bu arada hormon testleri, eşimin testlerini yaptırdık yolladık maille Emine hemşire hemen Aydın beye gösterip döndü bize. Şu an bir sorun yok. İnşallah pozitif sonuç alırız
Bu fiyata artı iğneler değilmi 8000 tl ortalamaBen ilkini asm de ebru hanima yaptirdim. Dondurulmusla ikincisi de orda olacak . Ben memnun kaldim ilgililer. Nasip kismet isi biraz da... igneye gore toplam fiyat degisiyor.. galiba 5600 ya da 5800du tam hatirlayamadim simdi
Evet ignelerle yaklasik 8000 oluyorBu fiyata artı iğneler değilmi 8000 tl ortalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?