Anan gibi ilgisiz misin?

Angelmelekk12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
140
174
33
28
Kızlar buraya geçen bir konu açmıştım 10 aylık kızım futbol izliyor diye hatırlayan olur elbet. Ben bi durumu iyice kafaya taktım pedagog randevusu aldım konuma da ilginç yorumlar gelmişti ne anneliğim kaldı ne başka bir şey hatta futbol takımından destek beklediğimi bile yazmıştınız:) her neyse. Bu randevuyu aldıktan sonra kaynanamla konustuk telefonda kendisi cahil bi kadın önceden de sorunlar yaşadık kendisiyle. Durumu anlattım böyle böyle kızım diye bana dedi ki el kadar bebeye sahip çıkmıyo musun sende "anan gibi ilgisizsin" demek ki. Annem beni 6 yaşımda terk etti. Üvey ama özden daha güzel bir anneyle büyüdüm Allah razı olsun ondan. Bana bu cümleyi kullanınca deliye döndüm siz ne dediğinizin farkında mısınız beni onunla kıyaslayamazsiniz falan diye tartıştık telefonda ama bu cümle bana o kadar koydu ki. Bu hayatta en büyük korkum öz annem gibi bir anne olmak. Kızımın buna ilgi duyması benim sucum mu gerçekten? Yemek yedirmek ve uyutmak için başka carem olmadığını bile bile bana bu lafı etti aç mı kalsın uyumasın mı elimden gelen her şeyi yaptım inanın ki. Ama bu cümleyi kv den duymak bana çok koydu.

Yooo kadar ilgiliyim ki, 10 aylik bebegim fenerbahceyi ayirdediyor hatta sukru saracoğlu stadini taniyor ekrandan deseydiniz.

Ve evet, ac kalsin, uyumasin.
Ne kadar yapıcı konuşuyorsunuz yahu eleştirmek çok kolay en azından kızımın bu sorununa çözüm bulmak için uğraş veriyorum önüne açıp al izle kızım bak maç demiyorum bir anlat bin ah işit yemin ederim ki iki yıldır siteye üyeyim yıllardır sitenin takipçisiyim bu kadar yıkıcı eleştiri eskiden olmazdı. Derdim var ki derman için çözüm için yazayım diyorum bu gibi sert yoruma maruz kalıyorum.Ben zaten randevumu aldım koyverip gitmiyorum

Yorumunuzu düzenleyip tekrar yazmışsınız dikkat çekmeye ihtiyacım olsa evliyim eski sevgilimle görüşüyorum ya da sevgilimle face time yaptık heryerimi gördü gibi uyduruk konular açarak hem dislikeın hemde tepkinin kralını alırdım 10 aylık bebeğimi uydurmalara alet edecek kadar cahil bir insan değilim derdim olmasının sebebi kaynanamın demiş olduğu söz önceki konuda ki derdim ise otizm şüphem :)

Sizin hatanız sadece böyle cahil bir kv niz varsa onunla özel konularınızı yada anlayamayacağı türden konularınızı konuşmak olmuş. Bundan sonrasında havadan sudan konularda muhabbet edip halini vaktini sorun, detay konulara girmeyin hiç. Böylelikle haddi olmayan konularda yorum yapıp canınızı sıkamaz.

Ben bir büyük tavsiyesi almak istemiştim aslında ama çok haklısınız yanılmışım kalp kırıklığımla ve hatırlamak istemediğim hatıralarımla baş başa kaldım

Ben bir büyük tavsiyesi almak istemiştim aslında ama çok haklısınız yanılmışım kalp kırıklığımla ve hatırlamak istemediğim hatıralarımla baş başa kaldım
İnsan üzüntülüyken belki bir çözüm bulurum diye gitmemesi gereken kapılara da gidiyor ama tecrübe de böyle kazanılıyor . Denize düşen yılana sarılır hesabı olmuş biraz. Sizin istese üzülme kızım falan diyerek içinizi rahatlatırdı ama o sizin yaranızı kanatmayı seçmiş. O oyle dedi diye kötü anne değilsiniz, kendinizi biliyorsunuz nasılsa. Mesafeli olursanız sizi üzemez.

Son düzenleme:
Gercekten ağır bir söz olmuş kirilmakta haklısınız.Bundan sonra mesafenizi koyun.Ama siz hatalısınız bunu kv ye söylemenize gerek yoktu.
Umarim iyi bir psikolog bulup yardım alırsınız tv tablet ile yemek yedirmek sadece hipnoz etmektir.O an o hipnoz olduğu için yiyor bilinçsiz yediği için ilerde obezite başta olmak üzere başka problemler de olacaktır.
Bırakın yemesin bu şekilde yiyecekse zaten 10 aylık bebek için önemli olan anne sütü yâda formül mama.Birde zaten çok yemesi beklenmez o ayda.Onun biliçli olarak yediği 3 kaşık daha değerli emin olun.
Tablet ile uyumak bizler için bile o kadar zararliyken minik bebeği siz düşünün.

Hanimefendicim uapici konusayim da, 10 Aylik bebegi stadlari ayirtedecek kadar futbola kitlemissiniz.
Bas bas her yerde bagriyorlar bebekleri ekrandan uzak tutun diye.
Her yerde yazıyor .
Siz uzauda mi yaşıyorsunuz?
Kolayiniza geldiği icin bir bebegi harcamak.ne kadar kolay.

10 aylık bebeğe futbol açıp sonra “siz” futbol açtığınız ve bebek heyecanla izlediği için pedagoga götürmek neyin kafası?
Pedagog olsam size çok gülerdim. Futbol açmayın demesi için bir de para ödeyeceksiniz sanırım. Beyin bedava.
Ayrıca kayınvalide haklı. 10 aylık bebeğe futbol açtınız diye sizi tebrik mi edecekti insanlar ne sandınız? Üzülüyordur kadın torununa.
Bebeği değil siz kendinizi bir psikoloğa gösterin.

Son düzenleme:
Evet tv karşısında yesin, doyma sinyalini bozun. 10 sene sonra da diyetisyen randevusu alırsınız. Hiç mi alıp kitap okumadınız? Atak dönemleri, bebek ne kadar ek gıda alması lazım? Uykuya nasıl geçer günde kaç uyku uyur? Oturup tv izleyeceğinize araştırın. Bebek tv karşısında sızsın bu mu uyutmak? Çocuk böyle bir uykudan ne anlar?

Gidin bir çocuk doktoruna size ayrıntılı anlatsın her şeyi. Ama her şeyden önce kapatın şu tvyi.

Bakın 15 yıldır evimde televizyon yoktur
Eşim asla maç izlemez
Eşimle herhangi birşeyin fanatikliğinden nefret ederiz
Olması gereken düzgün bir aile olmaya çalışırız lakin gene eksiklerimiz hatalarımız var
Anlatmak istediğim bile bile hata yapmamaya çalışıyoruz
Siz bunu 10 aylık evladınıza nasıl yaparsınız
İki lokma fazla yesin diye yada 1 saat dursun diye televizyona telefona maruz bırakmayın
Yazıktır ya

İnsanları açıtmak için acı çektiği yerden vuran pislik bir kv varmış. Boşver in kendi pisliğinde bogulsun

Ay bu arada kk nın mükemmel anneleri gelmiş. Çocuguna TV izletmeyen robot gibi düğmelerine basınca oturan yemek yiyen mükemmel pilli bebekleri olan harika anneler. Ellerinden telefon düşmeyen sürekli kadınlar kulubü ne girip yardım isteyen annelere ateş püsküren klavye anneleri bir gidin ya. Valla sırf bunlar yüzünden çaresiz anneler depresyona giriyor. Yön göstermek yerine dip gösteriyorlar

Arkadaşım deli de geç yoksa insan delirecek noktaya geliyor. Benim eşimin ailesi ben cagirmadim halde lohusayken hastaneden çıkınca benimle birlikte eve yerleştiler. KV, kp, görümce. Arada yatmaya evlerine gittiler bazen. O dönemde öyle laflar duydum ki aylarca ağladım. KV olacak kişi: TV izlemenin derdine düşeceğine çocuğunun derdine düs biraz (TV izlemiyorum). Ben bu çocuğa acıyorum. Kizim (kendi kızı) çocuğu uyut da eve geçelim. Kp: çocuk bir yaşına gelince annesini... (boşver işareti yapıyor) gorumcenin söylediklerini saymıyorum. Rabbim yanlarina koymasin ettiklerini bulsunlar insallah

Kayınvalidenizin sözlerine takılmayın, içinizden cahildir deyip dersiniz. Benim takıldığım konu ne zamandır Tv izletiyorsunuz bebeğinize? Bu sakıncaları var biliyorsunuzdur. Bence Tv izletmeyi bırakmalısınız. Henüz geç kalmış sayılmazsınız daha da alışmadan bence bıraktırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…