- 15 Ocak 2018
- 140
- 174
- 33
- 28
- Konu Sahibi Angelmelekk12
-
Ne kadar yapıcı konuşuyorsunuz yahu eleştirmek çok kolay en azından kızımın bu sorununa çözüm bulmak için uğraş veriyorum önüne açıp al izle kızım bak maç demiyorum bir anlat bin ah işit yemin ederim ki iki yıldır siteye üyeyim yıllardır sitenin takipçisiyim bu kadar yıkıcı eleştiri eskiden olmazdı. Derdim var ki derman için çözüm için yazayım diyorum bu gibi sert yoruma maruz kalıyorum.Ben zaten randevumu aldım koyverip gitmiyorumYooo kadar ilgiliyim ki, 10 aylik bebegim fenerbahceyi ayirdediyor hatta sukru saracoğlu stadini taniyor ekrandan deseydiniz.
Ve evet, ac kalsin, uyumasin.
Neden böyle bir konu uydurayım acaba amacım ne olabilir örneğinay bu sacma sapan konu uydurup dikkat cekmeye calisanlar toplasip birbiri ile mesajlassalar. cok sıkıcısınız cidden.
Yorumunuzu düzenleyip tekrar yazmışsınız dikkat çekmeye ihtiyacım olsa evliyim eski sevgilimle görüşüyorum ya da sevgilimle face time yaptık heryerimi gördü gibi uyduruk konular açarak hem dislikeın hemde tepkinin kralını alırdım 10 aylık bebeğimi uydurmalara alet edecek kadar cahil bir insan değilim derdim olmasının sebebi kaynanamın demiş olduğu söz önceki konuda ki derdim ise otizm şüphem :)ay bu sacma sapan konu uydurup dikkat cekmeye calisanlar toplasip birbiri ile mesajlassalar. cok sıkıcısınız cidden.
asagiya derdim var ki yazmissiniz sizin derdiniz dertsizliginiz. amaciniz dikkat cekip cevap aldikca kendinizi kaale aliniyor hissetmek.
Ben bir büyük tavsiyesi almak istemiştim aslında ama çok haklısınız yanılmışım kalp kırıklığımla ve hatırlamak istemediğim hatıralarımla baş başa kaldımSizin hatanız sadece böyle cahil bir kv niz varsa onunla özel konularınızı yada anlayamayacağı türden konularınızı konuşmak olmuş. Bundan sonrasında havadan sudan konularda muhabbet edip halini vaktini sorun, detay konulara girmeyin hiç. Böylelikle haddi olmayan konularda yorum yapıp canınızı sıkamaz.
İnsan üzüntülüyken belki bir çözüm bulurum diye gitmemesi gereken kapılara da gidiyor ama tecrübe de böyle kazanılıyor . Denize düşen yılana sarılır hesabı olmuş biraz. Sizin istese üzülme kızım falan diyerek içinizi rahatlatırdı ama o sizin yaranızı kanatmayı seçmiş. O oyle dedi diye kötü anne değilsiniz, kendinizi biliyorsunuz nasılsa. Mesafeli olursanız sizi üzemez.Ben bir büyük tavsiyesi almak istemiştim aslında ama çok haklısınız yanılmışım kalp kırıklığımla ve hatırlamak istemediğim hatıralarımla baş başa kaldım
Ne kadar yapıcı konuşuyorsunuz yahu eleştirmek çok kolay en azından kızımın bu sorununa çözüm bulmak için uğraş veriyorum önüne açıp al izle kızım bak maç demiyorum bir anlat bin ah işit yemin ederim ki iki yıldır siteye üyeyim yıllardır sitenin takipçisiyim bu kadar yıkıcı eleştiri eskiden olmazdı. Derdim var ki derman için çözüm için yazayım diyorum bu gibi sert yoruma maruz kalıyorum.Ben zaten randevumu aldım koyverip gitmiyorum
İnsanları açıtmak için acı çektiği yerden vuran pislik bir kv varmış. Boşver in kendi pisliğinde bogulsunKızlar buraya geçen bir konu açmıştım 10 aylık kızım futbol izliyor diye hatırlayan olur elbet. Ben bi durumu iyice kafaya taktım pedagog randevusu aldım konuma da ilginç yorumlar gelmişti ne anneliğim kaldı ne başka bir şey hatta futbol takımından destek beklediğimi bile yazmıştınız:) her neyse. Bu randevuyu aldıktan sonra kaynanamla konustuk telefonda kendisi cahil bi kadın önceden de sorunlar yaşadık kendisiyle. Durumu anlattım böyle böyle kızım diye bana dedi ki el kadar bebeye sahip çıkmıyo musun sende "anan gibi ilgisizsin" demek ki. Annem beni 6 yaşımda terk etti. Üvey ama özden daha güzel bir anneyle büyüdüm Allah razı olsun ondan. Bana bu cümleyi kullanınca deliye döndüm siz ne dediğinizin farkında mısınız beni onunla kıyaslayamazsiniz falan diye tartıştık telefonda ama bu cümle bana o kadar koydu ki. Bu hayatta en büyük korkum öz annem gibi bir anne olmak. Kızımın buna ilgi duyması benim sucum mu gerçekten? Yemek yedirmek ve uyutmak için başka carem olmadığını bile bile bana bu lafı etti aç mı kalsın uyumasın mı elimden gelen her şeyi yaptım inanın ki. Ama bu cümleyi kv den duymak bana çok koydu.
Kayınvalidenizin sözlerine takılmayın, içinizden cahildir deyip dersiniz. Benim takıldığım konu ne zamandır Tv izletiyorsunuz bebeğinize? Bu sakıncaları var biliyorsunuzdur. Bence Tv izletmeyi bırakmalısınız. Henüz geç kalmış sayılmazsınız daha da alışmadan bence bıraktırın.Kızlar buraya geçen bir konu açmıştım 10 aylık kızım futbol izliyor diye hatırlayan olur elbet. Ben bi durumu iyice kafaya taktım pedagog randevusu aldım konuma da ilginç yorumlar gelmişti ne anneliğim kaldı ne başka bir şey hatta futbol takımından destek beklediğimi bile yazmıştınız:) her neyse. Bu randevuyu aldıktan sonra kaynanamla konustuk telefonda kendisi cahil bi kadın önceden de sorunlar yaşadık kendisiyle. Durumu anlattım böyle böyle kızım diye bana dedi ki el kadar bebeye sahip çıkmıyo musun sende "anan gibi ilgisizsin" demek ki. Annem beni 6 yaşımda terk etti. Üvey ama özden daha güzel bir anneyle büyüdüm Allah razı olsun ondan. Bana bu cümleyi kullanınca deliye döndüm siz ne dediğinizin farkında mısınız beni onunla kıyaslayamazsiniz falan diye tartıştık telefonda ama bu cümle bana o kadar koydu ki. Bu hayatta en büyük korkum öz annem gibi bir anne olmak. Kızımın buna ilgi duyması benim sucum mu gerçekten? Yemek yedirmek ve uyutmak için başka carem olmadığını bile bile bana bu lafı etti aç mı kalsın uyumasın mı elimden gelen her şeyi yaptım inanın ki. Ama bu cümleyi kv den duymak bana çok koydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?