- 1 Mart 2020
- 1.179
- 5.493
- 78
- Konu Sahibi Angelmelekk12
-
10 aylık bebeğe televizyon izletmiyorum ve izletilmesini tasvip etmiyorum. Bu beni mükemmel bir anne değil doktor tavsiyesine uyan ve bebeğinin fiziksel-zihinsel sağlığını önemseyen bir anne yapıyor. Birinin kalkıp bebeğine ciddi bir zarar verdiğini göre göre buna alkış tutamayız. Konudaki anne çaresiz falan değil sadece televizyonu kapatacak o kadar.Ay bu arada kk nın mükemmel anneleri gelmiş. Çocuguna TV izletmeyen robot gibi düğmelerine basınca oturan yemek yiyen mükemmel pilli bebekleri olan harika anneler. Ellerinden telefon düşmeyen sürekli kadınlar kulubü ne girip yardım isteyen annelere ateş püsküren klavye anneleri bir gidin ya. Valla sırf bunlar yüzünden çaresiz anneler depresyona giriyor. Yön göstermek yerine dip gösteriyorlar
Şahsen biz bebeğimiz uyanıkken hiç açık tutmuyoruz. Yani az filan değil, hiç. Bütün doktorlarımız da bunu ısrarla söylüyor zaten. Artık tüm çocuk doktorları söylüyor 2 yaşına kadar ekran tamamen yasak diye. O yüzden kendi adıma kafadan sallamıyorum.Herkes size neden saldırıyor anlamış değilim, sanki kimse evde televizyon açmıyor da çocuk onu görmüyor gibi Bi aralar tafralar. Olabilir çocuk bir şeye ilgi duyup odaklanabilir. Buradaki mükemmel anneler de sizi eleştirip duruyorlar zira kendileri çocuklarına beş yaşına kadar sadece klasik müzik dinlettilersizde kimseye laf anlatmak için uğraşmayın, pedagogla da görüşecekmişsiniz zaten en iyisi o.
Kızlar buraya geçen bir konu açmıştım 10 aylık kızım futbol izliyor diye hatırlayan olur elbet. Ben bi durumu iyice kafaya taktım pedagog randevusu aldım konuma da ilginç yorumlar gelmişti ne anneliğim kaldı ne başka bir şey hatta futbol takımından destek beklediğimi bile yazmıştınız:) her neyse. Bu randevuyu aldıktan sonra kaynanamla konustuk telefonda kendisi cahil bi kadın önceden de sorunlar yaşadık kendisiyle. Durumu anlattım böyle böyle kızım diye bana dedi ki el kadar bebeye sahip çıkmıyo musun sende "anan gibi ilgisizsin" demek ki. Annem beni 6 yaşımda terk etti. Üvey ama özden daha güzel bir anneyle büyüdüm Allah razı olsun ondan. Bana bu cümleyi kullanınca deliye döndüm siz ne dediğinizin farkında mısınız beni onunla kıyaslayamazsiniz falan diye tartıştık telefonda ama bu cümle bana o kadar koydu ki. Bu hayatta en büyük korkum öz annem gibi bir anne olmak. Kızımın buna ilgi duyması benim sucum mu gerçekten? Yemek yedirmek ve uyutmak için başka carem olmadığını bile bile bana bu lafı etti aç mı kalsın uyumasın mı elimden gelen her şeyi yaptım inanın ki. Ama bu cümleyi kv den duymak bana çok koydu.
Tabiki izletmeyin bende aynı fikirdeyim ama uslup da önemli değilmi? Bunu anneyi yerden yere vurarak yapmanın anlamı yok tabi size demedim öyle yazan annelere dedim. Azarlar şekilde değilde tavsiye eder şekilde yazarsak konu sahibi insana daha çok yardımcı olabiliriz.anneliğimizle Böbürlenerek karşı tarafı aşagıya çekmek buradaki annelere yardımcı olmuyor. Bu yazdıkları sizin yazdıklarınıza istinaden yazmadım kk nın bunu yapan annalerine yazdım. Tartışmaya gitsin istemiyorum Benim yazacaklarım bu kadar.10 aylık bebeğe televizyon izletmiyorum ve izletilmesini tasvip etmiyorum. Bu beni mükemmel bir anne değil doktor tavsiyesine uyan ve bebeğinin fiziksel-zihinsel sağlığını önemseyen bir anne yapıyor. Birinin kalkıp bebeğine ciddi bir zarar verdiğini göre göre buna alkış tutamayız. Konudaki anne çaresiz falan değil sadece televizyonu kapatacak o kadar.
Bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor haberiniz yok konunun ciddiyetinden galiba.
Kaynananız terbiyesizlik etmiş evet ama tv açmak için bahane üretmek sizi bu durumdan kurtarmaz. Yemek eğitimi diye bir şey var. Aç Bırak, sun aç bırak ve tekrar sun şeklinde. Ben hayatımda ÇOCUĞUNUZ YEMEK YEMİYORSA TV İZLETİN diyen bir tane doktor görmedim. Kardeşim yeğenime bir kere tv açmadı. 40 takla attı ama yemek yedirdi tv telefon olmadan. Komik değil mi savunmanız? Yemek yerken ölen beyin hücrelerini, yediği bir tabak yoğurt ya da çorba mı telafi edecek?Kızlar buraya geçen bir konu açmıştım 10 aylık kızım futbol izliyor diye hatırlayan olur elbet. Ben bi durumu iyice kafaya taktım pedagog randevusu aldım konuma da ilginç yorumlar gelmişti ne anneliğim kaldı ne başka bir şey hatta futbol takımından destek beklediğimi bile yazmıştınız:) her neyse. Bu randevuyu aldıktan sonra kaynanamla konustuk telefonda kendisi cahil bi kadın önceden de sorunlar yaşadık kendisiyle. Durumu anlattım böyle böyle kızım diye bana dedi ki el kadar bebeye sahip çıkmıyo musun sende "anan gibi ilgisizsin" demek ki. Annem beni 6 yaşımda terk etti. Üvey ama özden daha güzel bir anneyle büyüdüm Allah razı olsun ondan. Bana bu cümleyi kullanınca deliye döndüm siz ne dediğinizin farkında mısınız beni onunla kıyaslayamazsiniz falan diye tartıştık telefonda ama bu cümle bana o kadar koydu ki. Bu hayatta en büyük korkum öz annem gibi bir anne olmak. Kızımın buna ilgi duyması benim sucum mu gerçekten? Yemek yedirmek ve uyutmak için başka carem olmadığını bile bile bana bu lafı etti aç mı kalsın uyumasın mı elimden gelen her şeyi yaptım inanın ki. Ama bu cümleyi kv den duymak bana çok koydu.
Robot gibi olduklarını kim söylediAy bu arada kk nın mükemmel anneleri gelmiş. Çocuguna TV izletmeyen robot gibi düğmelerine basınca oturan yemek yiyen mükemmel pilli bebekleri olan harika anneler. Ellerinden telefon düşmeyen sürekli kadınlar kulubü ne girip yardım isteyen annelere ateş püsküren klavye anneleri bir gidin ya. Valla sırf bunlar yüzünden çaresiz anneler depresyona giriyor. Yön göstermek yerine dip gösteriyorlar
Bel altından vurmuş ilk fırsatta. Adi kadın. Kırık cam teorisi bu aralar çok ilgimi çekiyor okusana.Kızlar buraya geçen bir konu açmıştım 10 aylık kızım futbol izliyor diye hatırlayan olur elbet. Ben bi durumu iyice kafaya taktım pedagog randevusu aldım konuma da ilginç yorumlar gelmişti ne anneliğim kaldı ne başka bir şey hatta futbol takımından destek beklediğimi bile yazmıştınız:) her neyse. Bu randevuyu aldıktan sonra kaynanamla konustuk telefonda kendisi cahil bi kadın önceden de sorunlar yaşadık kendisiyle. Durumu anlattım böyle böyle kızım diye bana dedi ki el kadar bebeye sahip çıkmıyo musun sende "anan gibi ilgisizsin" demek ki. Annem beni 6 yaşımda terk etti. Üvey ama özden daha güzel bir anneyle büyüdüm Allah razı olsun ondan. Bana bu cümleyi kullanınca deliye döndüm siz ne dediğinizin farkında mısınız beni onunla kıyaslayamazsiniz falan diye tartıştık telefonda ama bu cümle bana o kadar koydu ki. Bu hayatta en büyük korkum öz annem gibi bir anne olmak. Kızımın buna ilgi duyması benim sucum mu gerçekten? Yemek yedirmek ve uyutmak için başka carem olmadığını bile bile bana bu lafı etti aç mı kalsın uyumasın mı elimden gelen her şeyi yaptım inanın ki. Ama bu cümleyi kv den duymak bana çok koydu.
Ben kk nın kendini mükemmel anneleri olarak görenlerine yazmıştım. Siz mükemmel değilim demişsiniz neden üstünüze alındınız? Bende sizinle aynı fikirdeyim TV vermesin ama veriyorsa buradan fikir isterken annelerin saldırması. Yardım istemiş azar istememiş ki. Öyle sert yazmışlar ki. Onların iyi anne olduğundan şüpheliyim. Çocuklarına da böyle konuşup tavsiye veriyorsa üzülürüm o çocuklara. Sürekli kendilerini överek konu sahibine yetersizliğimi ima ediyorlar.Robot gibi olduklarını kim söyledi
Kafanızdan kurup durmayın
Asıl robato çocuğun eline 7/24 telefon verip ne zaman konuşacağına yiyeceğine karar veren anneler büyütüyor
Kadın gezmeye gidiyor
Arkadaşları ile toplanmış
Kendisi rahat etsin diye telefonu çocuğun eline veriyor
Çocuk yok 3 saat kalmıyor o telefonu bırakmıyor
Yani şimdi bu doğru mu
19 yaşında kızımın telefonu hala tuşlu
Dahada makyaj nedir bilmez
Mükemmelmiyim hayır değilim
Birçok yanlışım var
Ama bile bile evladıma yanlış yapmam
İsterimki konu sahibide yapmasın
Bir öğün yemek yemesin
Yada bir bir keyfinden evladın için mahrum kalsın ne olacak
Sırf muhalet olsun diye muhalefet yapılmaz
Aman canını sıkmaya değmez it ürür kervan yürür birdaha arama o kadını görüşme hatta terbiyesiz sanki kendisi mükemmel anne ,çocuk konusundada doktora gidecekmissiniz zaten genel herşeyi sorun buradan değil doktordan fikir öneri alin derim.Kızlar buraya geçen bir konu açmıştım 10 aylık kızım futbol izliyor diye hatırlayan olur elbet. Ben bi durumu iyice kafaya taktım pedagog randevusu aldım konuma da ilginç yorumlar gelmişti ne anneliğim kaldı ne başka bir şey hatta futbol takımından destek beklediğimi bile yazmıştınız:) her neyse. Bu randevuyu aldıktan sonra kaynanamla konustuk telefonda kendisi cahil bi kadın önceden de sorunlar yaşadık kendisiyle. Durumu anlattım böyle böyle kızım diye bana dedi ki el kadar bebeye sahip çıkmıyo musun sende "anan gibi ilgisizsin" demek ki. Annem beni 6 yaşımda terk etti. Üvey ama özden daha güzel bir anneyle büyüdüm Allah razı olsun ondan. Bana bu cümleyi kullanınca deliye döndüm siz ne dediğinizin farkında mısınız beni onunla kıyaslayamazsiniz falan diye tartıştık telefonda ama bu cümle bana o kadar koydu ki. Bu hayatta en büyük korkum öz annem gibi bir anne olmak. Kızımın buna ilgi duyması benim sucum mu gerçekten? Yemek yedirmek ve uyutmak için başka carem olmadığını bile bile bana bu lafı etti aç mı kalsın uyumasın mı elimden gelen her şeyi yaptım inanın ki. Ama bu cümleyi kv den duymak bana çok koydu.
Kvnin karaktersizliği.Resmen canını acıtmak istemiş senin yazık çok yazık ona.Herkes kendine yakıştığı gibi davranırKızlar buraya geçen bir konu açmıştım 10 aylık kızım futbol izliyor diye hatırlayan olur elbet. Ben bi durumu iyice kafaya taktım pedagog randevusu aldım konuma da ilginç yorumlar gelmişti ne anneliğim kaldı ne başka bir şey hatta futbol takımından destek beklediğimi bile yazmıştınız:) her neyse. Bu randevuyu aldıktan sonra kaynanamla konustuk telefonda kendisi cahil bi kadın önceden de sorunlar yaşadık kendisiyle. Durumu anlattım böyle böyle kızım diye bana dedi ki el kadar bebeye sahip çıkmıyo musun sende "anan gibi ilgisizsin" demek ki. Annem beni 6 yaşımda terk etti. Üvey ama özden daha güzel bir anneyle büyüdüm Allah razı olsun ondan. Bana bu cümleyi kullanınca deliye döndüm siz ne dediğinizin farkında mısınız beni onunla kıyaslayamazsiniz falan diye tartıştık telefonda ama bu cümle bana o kadar koydu ki. Bu hayatta en büyük korkum öz annem gibi bir anne olmak. Kızımın buna ilgi duyması benim sucum mu gerçekten? Yemek yedirmek ve uyutmak için başka carem olmadığını bile bile bana bu lafı etti aç mı kalsın uyumasın mı elimden gelen her şeyi yaptım inanın ki. Ama bu cümleyi kv den duymak bana çok koydu.
‘’Hata bendeki senin gibi bir cahil ile bu konuyu konuştum anneliğimi sorgulayacak son kişi bile değilsin’’deseydin ....Kızlar buraya geçen bir konu açmıştım 10 aylık kızım futbol izliyor diye hatırlayan olur elbet. Ben bi durumu iyice kafaya taktım pedagog randevusu aldım konuma da ilginç yorumlar gelmişti ne anneliğim kaldı ne başka bir şey hatta futbol takımından destek beklediğimi bile yazmıştınız:) her neyse. Bu randevuyu aldıktan sonra kaynanamla konustuk telefonda kendisi cahil bi kadın önceden de sorunlar yaşadık kendisiyle. Durumu anlattım böyle böyle kızım diye bana dedi ki el kadar bebeye sahip çıkmıyo musun sende "anan gibi ilgisizsin" demek ki. Annem beni 6 yaşımda terk etti. Üvey ama özden daha güzel bir anneyle büyüdüm Allah razı olsun ondan. Bana bu cümleyi kullanınca deliye döndüm siz ne dediğinizin farkında mısınız beni onunla kıyaslayamazsiniz falan diye tartıştık telefonda ama bu cümle bana o kadar koydu ki. Bu hayatta en büyük korkum öz annem gibi bir anne olmak. Kızımın buna ilgi duyması benim sucum mu gerçekten? Yemek yedirmek ve uyutmak için başka carem olmadığını bile bile bana bu lafı etti aç mı kalsın uyumasın mı elimden gelen her şeyi yaptım inanın ki. Ama bu cümleyi kv den duymak bana çok koydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?