- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
çocuk direk karalamıştır siyah boyayla ki kuşu siyaha boyamqyı seçmesi çocuğun ruh dünyasında karmaşa var demektir evde problem var yada ilgisiz bi annesiniz
Farklı-karşıt fikirlere açık olmayabilirsiniz anlarım da, eğitim hakkında ahkam derken? :)
"Salt öğretmen olmak" mı gerekiyor eğitimi konuşmak için pardon?
Sizin hakkınız mı tüm ahkamlar? Çocuğun yapabileceği olay resim ve tartışılan olay da resim siz de kızarken çocukların seviyesini bilmeden süslü kelimelerle olayı eleştirmeniz dikkatimi çekti
karalarsa tabiki çitkin olmuş denir aaaa çok güzel olmuş devam et mi denir öğretmenlik hakkında yorum yapılıyo neden annelik hakkında yapılmbence olayÖğretmenliğinizle ilgili bir sorununuz mu var da anneliğe geldi konu şu an, ben orayı kaçırdım. :)
Jet pedagogluk mu yapıyorsunuz da şak diye teşhis getiriyorsunuz? Çocuğun resmine "Çirkin!" diyen bir öğretmeni konuşuyoruz. Siz de mi 5 yaşındaki çocuğun resmini elinize alıp "Çirkin bu" diyenlerdensiniz yoksa?
Olay şöyle bence anne ilgisiz çünkü. Hiç bir çocuk kuşu siyaha boyamaz çocuğun ruh dünyası karışık karalamış öğretmende üzgün yüz vermişsiz çocuğa evde boyama yaptırdınız mı renkleri öğrettiniz mi
Buraya konu açıp öğretmen üzerinden ego tatmin etmekle de olmuyo.çocuğum gel seninle boyama yapıp öğretmenine gösterelim demek yerine aaaaaa bak bak bak niye üzgünnn yüzz vermiş siz ilgi neceksiniz o çocukla
Çocuğun yapabileceği olay resim ve tartışılan olay da resim siz de kızarken çocukların seviyesini bilmeden süslü kelimelerle olayı eleştirmeniz dikkatimi çekti
karalarsa tabiki çitkin olmuş denir aaaa çok güzel olmuş devam et mi denir öğretmenlik hakkında yorum yapılıyo neden annelik hakkında yapılmbence olay
Sizde
Kuş olduğu anlaşılmayan bir resimden bahsediyoruzÇocuk kuşu siyaha boyamaz mı
Parklarda falan papağanlar mı yaşıyor
Bizim buralarda bolca saksağan ve kuzgun denilen iri kargalar var
Mesela her yerde olan güvercin serçe vs değil bu siyah kuşlar çoğunlukta
Çocuklar da gayet siyaha boyar kuşu
Hayatları sadece çizgi filmden ibaretse boyamaz da gerçek kuş gören neden siyaha boyamasın ki
Yoksa siz hiç siyah kuş görmediniz mi
Peki siz nasıl öğretmeni şak diye karalayabiliyorsunuz yerin dibine niye sokuyorsunuz öğretmeni çok açık ki burada eksik anlatılan şeyler var çocukların ağzından bir öğretmeni karalamak ne kadar kolay. Öğretmenin lise mezunu olduğunu, ilgisiz olduğu,emek vermediğini söyleyen bile oldu. Nasıl yani tanımadan etmeden eğitimi nasıldır görmeden sok içinde okudum.Öğretmenliğinizle ilgili bir sorununuz mu var da anneliğe geldi konu şu an, ben orayı kaçırdım. :)
Jet pedagogluk mu yapıyorsunuz da şak diye teşhis getiriyorsunuz? Çocuğun resmine "Çirkin!" diyen bir öğretmeni konuşuyoruz. Siz de mi 5 yaşındaki çocuğun resmini elinize alıp "Çirkin bu" diyenlerdensiniz yoksa?
Evde niye konuşmuyo hanımefendi
İşte bende konuşsun diyorum.Evde niye konuşmuyo hanımefendi
Kuş olduğu anlaşılmayan bir resimden bahsediyoruz
Olay şöyle bence anne ilgisiz çünkü. Hiç bir çocuk kuşu siyaha boyamaz çocuğun ruh dünyası karışık karalamış öğretmende üzgün yüz vermişsiz çocuğa evde boyama yaptırdınız mı renkleri öğrettiniz mi
O zamqn annenin pastelle boyama yaprken daha dikkatli olnası gerekli olduğunu anlatması lazımdeiıResmi görmedik ki
Ama siz resimden söz etmeden hiçbir çocuk siyah kuş boyamaz annesi ilgisiz ev sorunlu dediniz
5 yaşında çocuk pastelle kuş yaparsa karalama gibi olur hatta siz alın elinize o kalın pastellerden boyayın bakalım neye benziyor
Neyse ben konuta yahut öğretmene değil sizin hiçbir çocuk genellemenize yazdım
kuş denilen şey ne renk olur acaba diye de valla merak ettim
O zamqn annenin pastelle boyama yaprken daha dikkatli olnası gerekli olduğunu anlatması lazımdeiı
Bu konuda kitaplar varr okumanız gerekir resimden psikoloji analizi ayrıca eğitim almanız gerekiyobelki yanlış bi cümleydi sinirle sarfettimMesleğiniz nedir?
Benim oğlumda da var bu, tek renk boyama.
Araba çizer, siyaha boyar komple, yada bir ev yapar sadece sarı boyar. (4,5 yaşında)
Neden tek renk yapıyorsun başka renkler de kullanabilirsin dediğim de
Ben böyle yapmak istiyorum dediği için tamam böyle de güzel diyorum ama
çocuğun ruh dünyasıyla ilgili sorun var yaklaşımınız düşündürdü beni.
Sorun mu bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?