- Konu Sahibi landemiyoladiyola
-
Seneye orayla bir bağımız kalmayacak. Birinci sınıfa başlayacak oglum insallah ama bu sene de zor bitecek( 10 gun sonra filan musamere var. Oglum mutlu gözüküyor, hatta daha yeni okula alıştı diyebilirim. Annesi burada aynı zamanda komşumuz sayılır,yuzyuze bakıyoruz bir kötülüğü dokunmaz diyorum ama bir yandan icim icimi yiyor. Bin pişman oldum keske sabretseydim..
ben sanmıyorum bi öğretmenin çocuğunuza yansıtabileceğini.önce çocuğunuzun ağzını bi yoklayın öğretmenin nasıl sana söz hakkı veriyo mu gibi şeyler sorabilirsiniz.çocuktan al haberi demişler eğer farklı davransa mutlaka okul çıkışında eve geldiğinde morali bozuk olurdu yada size öğretmeniyle ilgili bi şeyler söylerdi diye düşünüyorum
Helal olsun o ablaya. Oyle eğitimciler lazım bize. Bizim öğretmenimiz acik acik kendi gittigi miting videoları paylaşıyor. Daha neler neler, saka degil kabus gibi.. Üstüne basarak yine söylüyorum. Siyasi hicbir paylaşımda yorum yapmadım ama kadın dinimi karıştırinca susamadım iste..
Şöyle söyliyim eğer devlet olsaydı inanın artık eskisi gibi değil herkes kendi havasında...
Ama özellerde öyle değil idareciler mesai arkadaşlarını değil velilerini önemsiyorbu konuda çocuğunuzu takip edin ve bunu okulunuzun psikoloğundan da rica edin ve çocuğa yansıtılmış bi durum varsa mutlaka idareyle görüşün derim...(benimde oğlum 3 yıl özel kreşe gitti şimdi devlette 2.sınıfı okuyor)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben evime yakın ve oglumun küçük bir kardesi var diye o kadar araştırdığım halde verdim ama bin pişman oldum. Birkaç ay kaldı hayirlisiyla bitirsek, küçük oglum için kapısından bile gecmicemAblam adına teşekkür ederimm
Şahsen ben böyle zihniyetteki birinin çocuğuma eğitim vermesini istemem.
Malesef konu çocuk oldu mu didikliyorum.
Kardeşimin ilkokul öğretmeni sınıfta partisini savunuyordu düşünün bu çocuklar daha 10 yaşında
Allah'tan kurtulduk.
Evet bu bana ders oldu açıkcası. Ama sabredemedim,gercekten inanilmazdi. Bir öğretmenin kaleminden çıkamayacak bir cümleydi sok oldum susamadım. Esim bana sus simdi okulla isin bitince bütün hislerini anlatırsın dedi :)
yani kim olursa olsun ben de dayanamazdım heralde.
zaten bu şekilde sözler söylüyorsa çoğu insana iftira atmış oluyor ve farkında değil üstelik bu eğitimci
onlar böyle olursa cocuklar nasıl yetişecek ya hu
Öğretmen olmaları her şeyi düzgün yapacaklar anlamına gelmiyor :)
Onlar da insan ve onların da hisleri, görüşleri var
Bakın size bir olay anlatayım; lisedeki hocam ezan saatlerinde ders anlatmazdı.
Neymiş, ezana saygısızlık olurmuş.
Gerekçeye bakın...
Kimseye ve hiçbir ideolojiye saygısızlık yapmak istemiyorum ama benim gözümde bu adam bir imamdan farksız değildi
Yani demem o ki, öğretmenler de, çok okumuş, tahsilli insanlar da bu gibi hataları yapabiliyor ne yazık ki
Gerekçeye bakın...
Kimseye ve hiçbir ideolojiye saygısızlık yapmak istemiyorum ama benim gözümde bu adam bir imamdan farksız değildi
Yani demem o ki, öğretmenler de, çok okumuş, tahsilli insanlar da bu gibi hataları yapabiliyor ne yazık ki
Kıyamam ya şimdi çocukta ısınmış ortama müsamere heyecanıda baslamıstır ufaktan hazırlıklar falan ...Ama hıcbırsey bu hayatta ınanın bana salakça bı ınsanın o kadar cocuk ıcınde onu hısle bıle ıkıncı plana atması için değmez..!! O zaman kıyamıyorsanız buaralar daha özenli olun mesela çocugunuz hissetmeden sanki ne yaptıgını eskısınden daha ayrıntılı bı sekılde sorun ona...Temız kalplı o herseyı anlatır..Atıyorum bugun öğretmen tek tek kaldırıp sarkı söylettı dedıgınde... Sende söylemek ıstedın mı? önce kım kalktı söyledı? pekı ondan sonra kım kalktı söyledı? senı kaldırdı mı? ya da işte bugun resım yaptık dedıgınde ...Öğretmenın ne dedı ayseye ne dedı sana ne dedı.. Tarzın da bıraz daha ınce dusunup sorun nasıl olsa o da tam soru sorma cagında anlamaz zaten.. Bılmıyorum herkesın evladı kendıne tabıkı de özeldır degerlıdır.. Ama bu konularda bende cok hassasım ..Pimpirikliyimdirde acıkcası... His olarak bıle kımse ıncıtemez o yastakı cocugu ..Suan da karsılastıgı zorluklarla ve böyle ınsanlarla mucadele edebılecek guce sahıp degıl..Yani baktınız bı sorun var..Arkadaslarından ayrılmasına üzülür en fazla bı sekılde yenı yerıne de alısıcak..En azından üzülmesinBılıncaltına atıyorlar bu yasta herseyı..Soruyorsun cocuga hersey düzgun hersey mukemmel.. olmaz yanı kacıncı yuzyılda yasıyoruz bız daha bılınclı ebeveynler olarak daha ınce dusunucez ..Ki önumuzde bınlerce secenek var okul olarak .. Yanı sız o zaman bıraz daha dıkkatlı davranın bu sekılde sınyallerı alırsanız harekete gecın derım :26:
Çocuğunuzu okuldan almak en son işlem olmalı, sizinde dediğiniz gibi çocuk yeni yeni alışıyor ortama bence çözümü öğretmende bulmalısınız yaptıkları çok rahatsız edici boyutlara ulaşırsa ozaman kayıtını almayın diyemem..
Gerekçeye bakın...
Eğer kibarca konuşulacak bi bayansa konuşun derim sonuçta siz gözlemleyip görmüşsünüzdür öğretmenin tavırlarını. Ama ters de tepebilir tabi bu da var.. Kreşte değilde cep telefonundan arayıp ortayı bulmaya calısabilirsiniz . Önemli olan içinizin rahat etmesi çocuklar sabahtan akşama kadar bizlerle sonuçta . Küslük hiç bi fayda etmez daha çok huzursuz olursunuz . Ki zaten müdüre hanımlada konuşmuşsunuz merak etmeyin, eminim ki uyarılmıştır. He bir de konuştunuz diyelim , o bayanın içinizi rahat ettirebileceğine inanıyormusunuz? Eğer öğretmen uyarılmasına rağmen tavrlarına devam ederse ben burdan anlarım ki kreşte disiplinin D si yoktur.
Tabii ki onlar da insan, görüşleri var ancak herkesten bir tık daha dikkatli davranmaları gerekiyor.
Hele de velilerini paylaşım sitesinde kabul ettilerse.
Ya özel hayatla iş hayatını karıştırmayıp listelerine eklemeyecekler ya da bu tür sorunlarla hep karşılaşacaklar.
Bak senin hocanın yaptığını benim de hocalarım yapardı. Müslüman olmama rağmen garipserdim sanki bangır bangır müzik dinliyoruz da saygısızlık yapmış oluyoruz derdim. Ki benim sınıfımda hep yabancı öğrenciler olurdu garip garip bakarlardı niye ara verdik diye.
Tabii ki onlar da insan, görüşleri var ancak herkesten bir tık daha dikkatli davranmaları gerekiyor.
Hele de velilerini paylaşım sitesinde kabul ettilerse.
Ya özel hayatla iş hayatını karıştırmayıp listelerine eklemeyecekler ya da bu tür sorunlarla hep karşılaşacaklar.
Bak senin hocanın yaptığını benim de hocalarım yapardı. Müslüman olmama rağmen garipserdim sanki bangır bangır müzik dinliyoruz da saygısızlık yapmış oluyoruz derdim. Ki benim sınıfımda hep yabancı öğrenciler olurdu garip garip bakarlardı niye ara verdik diye.
Emin ol hemfikiriz
Ama hanımefendi ''bir eğitimci nasıl böyle düşünür?'' dediği için ben o yorumu ona istinaden yaptım.
Yani, evet öğretmen ama dindar da olabilir, ateist de
Fikrini bir sosyal ağda paylaştığı için yapmadım o yorumu.
Yoksa ben de ulu orta bunların paylaşılmaması gerektiğinin kanısındayım... Hele hele bir eğitimciyse.. Ama herkesin görüşüne saygımız sonsuz tabiii
Ben sizi değil öğretmeni hatalı buldum. Siyasi görüşü olabilir. O A partisini destekler siz b partisini ama kimsenin kimseye hakaret etme lüksü yok. Ne demek yani dinsiz bilmem ne çok iyi demişsiniz bence cevap vererek. Ayrıca sizin çocuğunuza hicbirsey yapamaz. Yaparsa gidin Müdüre şikayet edin bu kadar basit.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de atanamamış olsam da öğretmenim.
bir eğitimcinin her zaman hal ve hareketlerine dikkat etmesi lazım neticede insan yetiştiriyorlar.
ha kendi eşine, dostuna istediği gibi davranır ama veliye olmaz.
ki yani o kadar okumuş kişinin körü körüne savunup o sözleri sarfetmesine üzüldüm. okumuş olmasına bile gerek yok yetişkin insan bu.
demek ki düşünmüyor, düşünmeden söylüyor.
Hic sormayın nasıl küçük bir dünyadan bakıp insanları otekilestiriyor aklım almıyorBen de atanamamış olsam da öğretmenim.
bir eğitimcinin her zaman hal ve hareketlerine dikkat etmesi lazım neticede insan yetiştiriyorlar.
ha kendi eşine, dostuna istediği gibi davranır ama veliye olmaz.
ki yani o kadar okumuş kişinin körü körüne savunup o sözleri sarfetmesine üzüldüm. okumuş olmasına bile gerek yok yetişkin insan bu.
demek ki düşünmüyor, düşünmeden söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?