- Konu Sahibi landemiyoladiyola
-
İnşallah tez zamanda atanırsın Rengina, böyle eğitimcileri gördükçe gelecek kaygım daha bi'ön plana çıkıyo. Okullara sizin gibi düşünenler gelirse belki daha güzel bi'nesil yetişir.
İnşallah tez zamanda atanırsın Rengina, böyle eğitimcileri gördükçe gelecek kaygım daha bi'ön plana çıkıyo. Okullara sizin gibi düşünenler gelirse belki daha güzel bi'nesil yetişir.
Hic sormayın nasıl küçük bir dünyadan bakıp insanları otekilestiriyor aklım almıyor( eğitimcilere bakış acımı, saygımı etkiledi valla.. Benimde gorumcem, eşi, cok yakın arkadaslarım Ogretmen neler konuşuyoruz ama paylaşımları cok ozenli. Bu insan resmen provoke ediyor benim gibi düşünenleri.. Hatta okul müdürü bile dayanamadı ertesi gun birşeyler yazdı ben tamamen ona istinaden olduğunu düşünüyorum. Neyse yorumunuza tesekkurler, insallah hayirlisiyla atamanız gerçekleşir :)
cok sağol misblue inşallah
aslında ben öğretmenlerin facede öğrencileri ve velileri eklemesine de karşıyım.
belki veliler bir nebze ama öğrenciler hiç olmamalı.
öğretmen ve öğrenci mesafeli olması gerekirken paylaşılan fotoğraflarda, yazılarda vs mesafe ve saygı kalmıyor.
okula girince de tekrar bir öğretmen profili oluşturamıyor cocuklar..
bu da işin başka boyutu tabi ama değinmek istedim.
Cok dogru bu bana ders ve iyi bir tecrübe oldu. Kesinlikle ilkokulda hicbir öğretmenle bu tarz bir sosyal ortamda arkadas filan olmak istemiyorum. Hadi anaokulu akide şekeri katlandık bitti gitti ilkokulda hic geçmez ömürbu arada siz eğitimcileri bulmuşken bir sorum daha var ama danışsam mı ne dersiniz??
teşekkür ederim inşallah.
tabi ki de danışabilirsiniz.
:) farklı yorumlara cok ihtiyacım var çünkü.. Şimdiden tesekkur ederim. Ben oğlumu ilkokul için koleje mı, devlet okuluna mı kayıt ettireyim diye buyuk bir kararsızlık yasıyorum. İkisininde avantaj ve dezavantajlarını yazıyorum ama bir gun biri,bir gun digeri ağır basıyorsizlerinfikirlerini merakediyorum..
Cok dogru iste en son cümleniz.. Gercekten Rabbim bizlere hayırlı öğretmenler sizede hayırlı öğrenciler nasip etsin.. Mınıcik bir cocuğun dunyasında Ogretmen cok onemli gercekten.. Neyse cok sagolun tekrar.. Uykuya dayanamıyorum :) iyi geceler..
Kızlar icime cok dokunan bir sıkıntım var. Lutfen fikirlerinizi paylaşın günlerdir icim icimi yiyor. Benim iki tane oglum var. Buyuk oglusum 5.5 yasında anaokuluna gidiyor. Yaşadığımız yer bir site, herkes birbirini iyi kotu tanıyor. Ogretmeni de bizim bloktan birinin kızı, yeni evlenip taşınmış buradan. Biraz sert, disiplinli bir ogretmen. Biz kendisiyle Facebook'tan da ekledik, foto vs paylaşıyor diye.. Eklemez olaydık..neyse ayrıntısına girmeden soyle anlatayım. Tamamen zıt siyasi görüşlerimiz var. Aslında hic yorum vs yapmıyorduk, yok sayıyorduk bu konuda birbirimizi. Bir iki kere kendi sayfalarımızda birbirimiZin yazdıklarına ithafen paylaşımımız oldu gibi ama idare ettik. Gecen gun birsey yazdı. Dayanamadım çünkü cok fanatikceydi, bende hocam yadırgadim tarzı birşeyler yazdım. Sert çıktı, bende "bir eğitimciye bu derece fanatik olmayı yakıştıramadim" tarzı birşeyler yazdım. O yine sert cikti, ben dokturdum, yazdım yazdım. Sonra paylaşmadan esim sakinlestirdi beni. Yemin ederim evlat dışında hicbirsey beni o cümlelerden alikoyamazdi
Ama ah evlat.. Ben " bir gun yuzyuze konuşalım empati yapalım vs" resmen sakinlestirdim ortamı. Simdi sıkıntım su. Bu kadın bana takip cocuğuma farklı davranıyor mudur? Ne bileyim musameresi var onu geri planda bırakıyor mudur? Oglum pek anlatmaz, zaten oyle bayıldıgi da yok öğretmenine, zaten okula bile yeni alıştı sayılır. İcimde kaldı cümlelerim o ayrı dokunuyor ama sabrediyorum ama kuzuma dayanamam. Lutfen bir akıl verin sevgiler..
Kızlar icime cok dokunan bir sıkıntım var. Lutfen fikirlerinizi paylaşın günlerdir icim icimi yiyor. Benim iki tane oglum var. Buyuk oglusum 5.5 yasında anaokuluna gidiyor. Yaşadığımız yer bir site, herkes birbirini iyi kotu tanıyor. Ogretmeni de bizim bloktan birinin kızı, yeni evlenip taşınmış buradan. Biraz sert, disiplinli bir ogretmen. Biz kendisiyle Facebook'tan da ekledik, foto vs paylaşıyor diye.. Eklemez olaydık..neyse ayrıntısına girmeden soyle anlatayım. Tamamen zıt siyasi görüşlerimiz var. Aslında hic yorum vs yapmıyorduk, yok sayıyorduk bu konuda birbirimizi. Bir iki kere kendi sayfalarımızda birbirimiZin yazdıklarına ithafen paylaşımımız oldu gibi ama idare ettik. Gecen gun birsey yazdı. Dayanamadım çünkü cok fanatikceydi, bende hocam yadırgadim tarzı birşeyler yazdım. Sert çıktı, bende "bir eğitimciye bu derece fanatik olmayı yakıştıramadim" tarzı birşeyler yazdım. O yine sert cikti, ben dokturdum, yazdım yazdım. Sonra paylaşmadan esim sakinlestirdi beni. Yemin ederim evlat dışında hicbirsey beni o cümlelerden alikoyamazdi
Ama ah evlat.. Ben " bir gun yuzyuze konuşalım empati yapalım vs" resmen sakinlestirdim ortamı. Simdi sıkıntım su. Bu kadın bana takip cocuğuma farklı davranıyor mudur? Ne bileyim musameresi var onu geri planda bırakıyor mudur? Oglum pek anlatmaz, zaten oyle bayıldıgi da yok öğretmenine, zaten okula bile yeni alıştı sayılır. İcimde kaldı cümlelerim o ayrı dokunuyor ama sabrediyorum ama kuzuma dayanamam. Lutfen bir akıl verin sevgiler..
gereksız bı konusma olmus ıkınızde gorusu farklı sonucta bırbırnızı gorusunu savunmak zorunda dıldınız
okullar kapanmasına 2.5 ay kaldı en azında okulunu degıstırmeyın sogur cocuk en son noktada ılerı ıslem bu
olmassa bı arkadasınız akrabanız uzaktan takıp etsın ızlesın vs
ozel okullarda ogremenı sıkayet ettın mı uyarı alıyorlar hemen ama su durumda okulla alakalı bır durum yok tamamen aranızdakı sorun
okuldan cocgunuz gelınce neler yaptını ona sorun ogretmenı vs oyun oynarken fılan laf arası sorabılırısnız
okulla kardesımı bız özl okula yazdırdık kresten sonra dvlet okulunda cok guzeldı ama taksıtle oduyoruz sınıflar az vs ımkanınız varsa vs
en azından bır da bu tıp sorunlr ve polemıge girmememnızı öneririm.
Eğitimci olması siyasi bir görüşü olmamasını mı gerektiriyor? Kadın kendi özel sayfasında istediğini paylaşır, siz ona müdahale edip yorum yapma hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz?
Zaten su kırmızıya boyadığım fikre sahipseniz alın bir zahmet cocuğunuzu okuldan. Demokrasi yanı zamanda başkalarının görüşlerine saygı duyma bicimidir.
Herkes haddini bilecek bence !!
Şu an öyle bir dönemdeyiz ki, akraba kardeş bile siyaset yüzünden birbirine giriyor..
Yazıkk !!!
Düşünce özgürlüğü diye birşey war ama kimsenin umrunda değil bu..
O öğretmende öğretmenliğini bilecekti ve karşısında öğrencisinin velisi olduğunu düşünerek ona göre cewaplar wericekti..
Sizinde yorum yapmanız yalnış olmuş..
Çok zorunuza gittiyse özelden yazıcaktınız kendisine.. Eleştirmeden...
Böyle yorumlar yapmayın, çok tepki alabilirsiniz gibi.. (Eğer illa bişi yazmam gerekirdi diyorsan bu şekilde uyarabilirdin)
Bence kafanı kurcalıyorsa, git okula yüzüne karşı sor..
Ogün tatsız bir konuşma geçti aramızda.. Ben bunun oğluma yansıyıp yansımayacağını merak etmeye başladım dersiniz..
Ne kaybedersiniz ki...
Ben ona müdahale etmedim. Gayet saygı çerçevesinde düşüncemi belirttim. Demokrasi gereği onunda bana saygı duyması gerekmiyor mu? Ayrıca kaldı ki siyasi görüşüne degil siyasi görüşüne uymayan insanlar namaz abdest bilmiyor tarzı bir cümlesine dayanamadım yorum yaptım. Herhalde herkesin siyasi görüşü vardır ama acik bir sekilde sizinle aynı gorusten olmayanı dinsiz imansiz sayarsanız olmaz ben bu hakkı kendimde bulurum. Burada dogru yaptım mı diye sormuyorum dikkatli olursanız, oğluma yansıtır mı diyorum. İsiyle siyasi görüşünü birbirine karıştırır mı derdim bu.
Tesekkur ederim haklısınız ve gercekten cok yazık. Ama diğer yorumlarda da belirttim. Aslında siyasi gibi düşündüm ama olay su. Bu hanım kendi siyasi partisini sevmeyen insanları namaz abdest bilmez diye etiketledi, bende dayanamadım.
Ben olsa asla böyle bir polemiğe girmem.
Gerek de yok yani.
Sonuçta herkes de istediği şekilde düşünür.
Senin bu şekilde çıkış yapman ki veli-öğretmen ilişkisinde çok gereksiz olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?