Anaokulu öğretmenimizle tartıştık, oğluma yansitirsa:((

İnşallah tez zamanda atanırsın Rengina, böyle eğitimcileri gördükçe gelecek kaygım daha bi'ön plana çıkıyo. Okullara sizin gibi düşünenler gelirse belki daha güzel bi'nesil yetişir.

Aynen katılıyorum insallah.. Yorum yapan herkese tesekkur ederim. Uykuya yeniliyorum:)) insallah korkularım gercek olmaz. Hepinize iyi,huzurlu geceler..

İnşallah tez zamanda atanırsın Rengina, böyle eğitimcileri gördükçe gelecek kaygım daha bi'ön plana çıkıyo. Okullara sizin gibi düşünenler gelirse belki daha güzel bi'nesil yetişir.

cok sağol misblue inşallah

aslında ben öğretmenlerin facede öğrencileri ve velileri eklemesine de karşıyım.
belki veliler bir nebze ama öğrenciler hiç olmamalı.

öğretmen ve öğrenci mesafeli olması gerekirken paylaşılan fotoğraflarda, yazılarda vs mesafe ve saygı kalmıyor.
okula girince de tekrar bir öğretmen profili oluşturamıyor cocuklar..

bu da işin başka boyutu tabi ama değinmek istedim.

Son düzenleme:

teşekkür ederim inşallah.

Cok dogru bu bana ders ve iyi bir tecrübe oldu. Kesinlikle ilkokulda hicbir öğretmenle bu tarz bir sosyal ortamda arkadas filan olmak istemiyorum. Hadi anaokulu akide şekeri katlandık bitti gitti ilkokulda hic geçmez ömür bu arada siz eğitimcileri bulmuşken bir sorum daha var ama danışsam mı ne dersiniz??

tabi ki de danışabilirsiniz.

teşekkür ederim inşallah.

tabi ki de danışabilirsiniz.

:) farklı yorumlara cok ihtiyacım var çünkü.. Şimdiden tesekkur ederim. Ben oğlumu ilkokul için koleje mı, devlet okuluna mı kayıt ettireyim diye buyuk bir kararsızlık yasıyorum. İkisininde avantaj ve dezavantajlarını yazıyorum ama bir gun biri,bir gun digeri ağır basıyor sizlerinfikirlerini merakediyorum..

şimdi o konuda pek bilgim yok maalesef
aslında kolejde okuyan biri yazsa size fikirlerini daha iyi olur. ben devlette okudum oraların ortamını bilmiyorum.

sadece şunu duydum kolejde öğretmenlik yapan arkadaşımdan, öğrencilere soru sorunca bazıları ''hocam parasını vereyim sorunun çözeriz hemen'' diye cevap verenler oluyormuş
paralı okuyunca özgüven mi geliyor nedir bilemedim. tabi her öğrenci aynı olmaz.

devletin şartları da yeni yeni iyileştiriliyor. güzel ödevler veriliyor benim zamanımda yoktu öyle çalışmalar.
yani bilemiyorum. olay öğretmenlerin kalitesinde biter aslında:26:

Son düzenleme:
Cok dogru iste en son cümleniz.. Gercekten Rabbim bizlere hayırlı öğretmenler sizede hayırlı öğrenciler nasip etsin.. Mınıcik bir cocuğun dunyasında Ogretmen cok onemli gercekten.. Neyse cok sagolun tekrar.. Uykuya dayanamıyorum :) iyi geceler..

cok sağolun.
rica ederim iyi geceler.:)

Son düzenleme:

gereksız bı konusma olmus ıkınızde gorusu farklı sonucta bırbırnızı gorusunu savunmak zorunda dıldınız

okullar kapanmasına 2.5 ay kaldı en azında okulunu degıstırmeyın sogur cocuk en son noktada ılerı ıslem bu

olmassa bı arkadasınız akrabanız uzaktan takıp etsın ızlesın vs

ozel okullarda ogremenı sıkayet ettın mı uyarı alıyorlar hemen ama su durumda okulla alakalı bır durum yok tamamen aranızdakı sorun

okuldan cocgunuz gelınce neler yaptını ona sorun ogretmenı vs oyun oynarken fılan laf arası sorabılırısnız

okulla kardesımı bız özl okula yazdırdık kresten sonra dvlet okulunda cok guzeldı ama taksıtle oduyoruz sınıflar az vs ımkanınız varsa vs

en azından bır da bu tıp sorunlr ve polemıge girmememnızı öneririm.

Eğitimci olması siyasi bir görüşü olmamasını mı gerektiriyor? Kadın kendi özel sayfasında istediğini paylaşır, siz ona müdahale edip yorum yapma hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz?

Zaten su kırmızıya boyadığım fikre sahipseniz alın bir zahmet cocuğunuzu okuldan. Demokrasi yanı zamanda başkalarının görüşlerine saygı duyma bicimidir.

Herkes haddini bilecek bence !!
Şu an öyle bir dönemdeyiz ki, akraba kardeş bile siyaset yüzünden birbirine giriyor..
Yazıkk !!!
Düşünce özgürlüğü diye birşey war ama kimsenin umrunda değil bu..
O öğretmende öğretmenliğini bilecekti ve karşısında öğrencisinin velisi olduğunu düşünerek ona göre cewaplar wericekti..
Sizinde yorum yapmanız yalnış olmuş..
Çok zorunuza gittiyse özelden yazıcaktınız kendisine.. Eleştirmeden...
Böyle yorumlar yapmayın, çok tepki alabilirsiniz gibi.. (Eğer illa bişi yazmam gerekirdi diyorsan bu şekilde uyarabilirdin)
Bence kafanı kurcalıyorsa, git okula yüzüne karşı sor..
Ogün tatsız bir konuşma geçti aramızda.. Ben bunun oğluma yansıyıp yansımayacağını merak etmeye başladım dersiniz..
Ne kaybedersiniz ki...

Zaten cok pişman oldum ama sabredemedim. Siyasi içerikli olanlarda sustum ama dini karıştırinca dayanamadım tesekkur ederim

Ben ona müdahale etmedim. Gayet saygı çerçevesinde düşüncemi belirttim. Demokrasi gereği onunda bana saygı duyması gerekmiyor mu? Ayrıca kaldı ki siyasi görüşüne degil siyasi görüşüne uymayan insanlar namaz abdest bilmiyor tarzı bir cümlesine dayanamadım yorum yaptım. Herhalde herkesin siyasi görüşü vardır ama acik bir sekilde sizinle aynı gorusten olmayanı dinsiz imansiz sayarsanız olmaz ben bu hakkı kendimde bulurum. Burada dogru yaptım mı diye sormuyorum dikkatli olursanız, oğluma yansıtır mı diyorum. İsiyle siyasi görüşünü birbirine karıştırır mı derdim bu.

Ben olsa asla böyle bir polemiğe girmem.
Gerek de yok yani.
Sonuçta herkes de istediği şekilde düşünür.
Senin bu şekilde çıkış yapman ki veli-öğretmen ilişkisinde çok gereksiz olmuş.

Tesekkur ederim haklısınız ve gercekten cok yazık. Ama diğer yorumlarda da belirttim. Aslında siyasi gibi düşündüm ama olay su. Bu hanım kendi siyasi partisini sevmeyen insanları namaz abdest bilmez diye etiketledi, bende dayanamadım.

Evet onun da size saygı duyması gerekiyor fakat suanda muhatabımız sizsiniz o değil. "Cok fanatikce hocam" da pek saygı cümlesi gibi gelmedi bana.

Derdinize cevap vereyim; öğretmeninizi tanımadığım icin karakterine de vakıf değilim, bir süre gözlemleyin sonra da alın cocuğunuzu okuldan.

Senin doğrun sana doğru,ona göre ne doğruysa o da onu paylaşıyor.
Sonuçta buna ambargo koyamazsın, rahatsız olma gibi bir lüksün hiç yok.

Öncelikle böyle bağnaz, dar görüşlü insanlarla tepki vermenize kendi açımdan sevindim. Susan , koyun gibi yaşayan bireyler olmamalıyız. Demokrasi, eşitlik herkes için geçerli. Tabiki de siyasal görüşüne saygı duyulur ama inanç meselesine gelince karşılıklı olmalıdır. Hiç korkmayın çocuğunuza hiçbirşey yapamaz. Özel okullarda veli memnuniyeti çok önemlidir. Zaten ana sınıfı, okul dönemi olsaydı bu sizin için sıkıntı olabilirdi. Eğitimciler böyle düşünürse diğer insanlar ne yapsın?

Ben olsa asla böyle bir polemiğe girmem.
Gerek de yok yani.
Sonuçta herkes de istediği şekilde düşünür.
Senin bu şekilde çıkış yapman ki veli-öğretmen ilişkisinde çok gereksiz olmuş.

Bunla abdestsiz namazsiz vs diyor, dayanabilir miydiniz? Herkes siyasi gorusunu paylaşıyor, kimseyle polemiğe girmeyip bu hanima dayanamadım. Bence tek taraflı hatalı değilim. Bir soz yazıyorsa o şekil düşünmeyen velilerini umursayacakti bir zahmet. Ama evet keske yaşanmasaydı gereksiz oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…