Anası kızından güzel

Sonuçta örnek olarak bir hülya avşara bak birde kızına bak, her evlat annesi gibi güzel olmuyor babaya da çekiyor.

Adim Esra bi an bu mesaji ben yazdim sandim benim kizimi da gorunce Allahim cok guzel babaya mi benziyor diyorlar direkt

Konu sahibi bence yanlis anlamissin. Sana iltifat etmis bence kuzenin

İltifat etmeye çalışmış size. Arada kızınız da kaynamış

Herkes anneme kızından genç duruyorsun der, annen senden güzel maşallah der. Annem 45 kilo sarışın mavi gözlü bir kadındır.
Ben napayım gidip öleyim mi siz hakaret olarak algılıyorsanız? Ben gülüp geçiyorum, niye kendime hakaret algılayım ki?

Hatta "abla kardeş gibisiniz" dediklerinde "o kadar büyük mü gösteriyorum aşkolsun" derim, hep beraber güler geçeriz. Çok ciddiye alıyorsunuz bence bazı şeyleri.

anneniz 45 yasındaymıs, iltifat edilme yası gelmiş ayrıca bu söz size söylenmiş annenize değil, bana annen senden güzel deseler benim de hoşuma gider. ben 45 yasında değilim,iltifata ihtiyacım yok. kızıma değil, kızıma değil bana söyleniyor,sen ondan güzelsin diye. arada cok fark var. neyse ben kendimi bu kadar mesajla anlatamadıysam bundan sonra da anlatamam. mutlu yıllar :)

pardon?!

bence iltifat etmeye çalışmış eline yüzüne bulaştırmış.

iltifat etmiş çok kötü bi durum yok bence kötü niyetli söylenmemiş

Yaaa =) çok sevimlisiniz

Tesekkurler :)
Ben bir defa magazada saklandigimi bilirim.
bir kadin tuttu kizimi , ayy nasil bir seysin sen,nasil guzelsin, annen nerde senij bakiyim falan diyor. Simdi ciksam karsisina, aaa r hic size benzemiyor diyecek yine, esime dedim git su cocugu al ben kaldiramayacagim yine ayni muhabbeti

Yazacağı şeyi doğru ifade edememiş sanırım.Kötü niyetli yazmış gibi de gelmedi bana

bu arada kendini ifade edememiş, becerememiş diyenler için soyleyim: kendisi avukat. yani oyle cümle kuramayacak biri değil :)

Yorumlari okudum, bircok arkadas uzerinde durulmamasi gerektigini dusunmus, ben de takilmazdim. Hatta hic ciddiye almazdim, siz bosuna stres yapiyorsunuz bence.
Ayrica kotu niyetine cok eminsiniz gordugum kadariyla, o zaman silin faceten bi daha muhattap olmayin.

Bence abartmışsınız. Kadın kendince iltifat etmiş. Kızınıza çirkin dememiş.
Farklı bir cevap verebilirdiniz. Ama yazdığınız cevaptan ne kadar sinirlenip kendinizce öç almak istediğiniz buram buram belli. Ortamı germişsiniz. Neyse ödeşmişsiniz işte o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…