- 21 Ağustos 2015
- 32.199
- 97.777
- 798
- 38
Durumunuz varsa tabiki özele verin.Merhaba arkadaşlar,
Yavrum 5 yaşında ve anasınıfına başladı. Ama başından beri bazı sorunlar oldu.
Öğretmenin hiçbir şeye tahammülü yok. Mesela geçenlerde zorunlu olarak 3-4 dakika geç kaldım çıkışa öğretmen söylenmeye başladı. Çıkış saatinden 15 dk önce almamız gerekiyormuş. Evim biraz uzakta olduğu için benim evden çıkıştan yarım saat önce çıkmam demek oluyor bu. Hadi ona neyse...
Dersin son 1 saatini bahçedeki parkta geçiriyor çocuklar. Yardımcı öğretmen de olmasına rağmen üstlerinde montları yok, giydirilmiyor. Son günlerde akşam üstleri serin oluyor. Sınıfta kaç kişi hasta oldu bu sebepten. Benim çocuğum da 1 haftadır öksürüyor kuru kuru. İyice sinir olmaya başladım.
Ben de çocuk gelişimi mezunuyum az çok zorluklarını biliyorum bu mesleğin. Ama şöyle bir bakınca zaten son 1 saat park, yarım saat yemek. Ee 4 saatin 1.5 saati boş geçiyor. Bazen TV'den de çizgi film açılıyor. Yani yaklaşık 2 saat yok 4 saatlik derste. Bir de erken alınma konusu eklenince bana bir geldiler hele ki montsuz parkta oyun vs vs.
Tamam devlet okulu ama öğretmenin her şeye bir şey demesi, çocuklardan da hep şikayet etmesi vs alıp özele mı versem? Normal mi bu durum sizce????
Devlette kac kisilik ki sınıflar?Kalabalık+ögretmen ilgisizse cocuklar magdur oluyor.
Ama cıkıs saatlerine özen göstermeniz lazım.
Biz ben yarım gün calıstıgım icin 15.30 dan önce alıyorz ,ögretmene dedim hatta erken geliyorz ama sorun olur mu diye?Yoo daha iyi hepsi aynı anda cıkarken karmasa oluyoır dedi.
Calısmıyorsanız önden alabilirsiniz biraz.
Madem 1 saat bos geciyormus.
Ben nekadar erken kavussak okadar iyi kafasındayım kızımla:)Erken erken alıyorz o yüzden:)