Anlatımınıza göre anaokulu ve öğretmene de gerek kalmıyor. 3 yaşında motor ve kas gelişimi gelişmemiş ya da geri olan bir çocuk için 5 yaşında gittiği anaokulunda, nasıl olsa 3 yaşında öğrenememiş,5 yaşına geldiğinden bunu öğretmek öğretmenin işi değil diye düşünülüyorsa niye gitsin okula?
Konu sahibinin makul olan talepleri ve aslında bu taleplerin belirtilmeden, bu iş için maaş olan bir öğretmenin görevi olan konuları dile getirmesi kadar doğal bir şey yok sanırım.
Beğenmiyorsan özele gönder yorumlarını da doğru bulmuyorum. Özellikle bazı yorumlardaki "özele gönder" ifadeleri kinayeli kullanılmış ki, ben bile rahatsız oldum. Temel becerilerin verilmesi ve mevsim şartlarına göre çocukların montlarını giymeleri konusunda uyarı bekleyen bir veliye sanki, tuvalete giden çocuğunun poposunu silmesini istemiş gibi muamele yapılmış.
Ayrıca montunu giymeyen ya da giyemeyen 5 yaşındaki bir çocuğa öğretmen montunu gayet de giydirebilir.
Öğretmenlik özellikle küçük yaş grubu öğretmenliği sevmeden, empati duyulmadan yapılacak bir meslek değil. Sevmeyen yapmasın.