- Konu Sahibi miss_capraz
-
meraba ben ikinciyi daha yeni denedim 12inde sonuçum belli oldu. Daha önce bir boş gebeligim olmuştu . Ankara da bütün klinikleri gezdim .En çok satıroğlu aklıma yatmıştı. Histereskopi olmakdan kaçtıgım için gürgan a gittim Hiç memnun kalmadım Herşeyi hemşireler takip ediyor kanamam başladı pazar günü nöbetçi hemşire bir gün sonrasında ancak doktora sorabildi oysa kurtarılabiliniyormuş bu kadar ilgileler anlayacagın Lafta en iyiler ama sadece lafta eşimde ve bende sebepsiz infertiti var Bir neden yok ondan çok basit geliyoruz herkese , anatolia da gittim Hakan Bey i çok sevdim ama bana açık açık çok basit hastasınız sizler gibilerde 4 -5 kez tutmazsa ançak araştırma yapıyoruz niye tutmuyor diye dedi . Bizler denek degiliz yada para makinası , maya'yı sevmedim bir görüşme için tam 5 saat bekletiler herşeyi bu kadar beklersem dedim işim var. İki ay sonra tekrar deneyeceğim muhtemelen şatıroğlu olacak allah yardımcımız olsun Ben çok irdeledim Gürgan da çamura battım biraz oluruna bırak
kızlar bu kadarmıyızz ben anatoliayı düşünmeye başladım kimse yokmu bize yardımmmmmmmmmmsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?