Tüp Bebek Merkezleri anatolia gürgan clinik maya tüp bebek sizce hangisi giden varsa lütfen yardım

mrhb arkadaşlar bende yeniyim tüp bebeğe başlıycam inş anatolyada 2 aşılamamı orda yaptırdım malesef olmadı ama hakan beyden memnunum sadece biraz pahalı ve kalabalık ama işlerinde profesyoneller Allah hepimizin yardımcısı olsun dua edin nolur çok ağlıyorum 2. aşılamamın sonucunu almaya giderken adet oldum eşime bile diyemedim

merhaba Hiram, hoşgeldin.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun, inşallah bir dahaki tedavin olumlu sonuçlanır kendini üzme

allah kısmet ederse ben haziranda mayada olacağım :) eğer mayada olacak olan varsa inşallah görüşürüz..

arkadaşlar bizim de erkek infertilitesi sorunumuz var eşim doktor ve anatolia tüp bebek merkezindeki hakan hoca eşimin hacettepeden hocasıymış biz okullar kapanınca tedavimiz için ankaraya gelicez ilk tüp bebek denemenizi anatoliada yaptırmayı düşünüyoruz artık hayırlısı sizleri okuyunca ben de paylaşayım dedim

merhaba arkadaşlar, ben gürgan da tedaviye başlamaya karar verdim, inşallah mutlu sona ulaşır meleğime kavuşurum. gürgan hakkaında bilgileriniz varsa paylaşımlarınızı bekliyorum özellikle fiyatı hakkında bilgisi olanlar raporsuz ne kadara yaptırdınız?

alyadora tedavin hayırlı olsun canım.ben aralık ayında gürganda micro denemiştim.malesef negatif sonuç aldık.raporsuz fiyatı 4150 idi.biz raporlu 3000 tl ye yaptırdık.(ilaçlar hariç)kadro çok iyi fakat çok yoğun bir merkez.randevulu gittiğimiz halde saatlerce bekliyoduk her seferinde.birde ben doktorlara istediğimde hiç ulaşamadım hep yoğunlardı yada yurtdşındalardı.ama hemşirelere ulaşabiliyosun.sen tedaviye karar verdiysen etkilemek istemem canım.hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız.

sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun, umarım bir dahakitedavin olumlu olur.. gerçekten yoğun bir merkez iki kez gittim ama ben beklemedim hatta erken bile aldılar şans demekki ama ben beklerimde çok sorun yapmam yeterki tedavim başarılı olsun herkesin kahrını çekmeye razıyım. önce Aygül hoca ile görüştüm sonra Timur hoca ile bir dahaki sefere tahlil sonuçlarımla gidicem bakalım ne zamana tedaviye başlayalım diyecek,, kısmetse tabi.. özel olmazsa sorun neydi micro yaptırman için

mrb kızlar bende bir merkeze gitmeyi istiyorum ama bende bulamıyorumsenağlama,duymadım iyi bir yer.anatolyaya bir arkadaşım gitti 2 tüp bebek denemesi oldu ama sonuç negatif o pek memnun kalmamış.hayırlısı Yüce Mevlam ne derse o olur hayırlısıyla bizede nasip etsin!:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…