- Konu Sahibi miss_capraz
-
Sevgili kader arkadaşım benim bildiğim bünyesinde genetik bulunan tek tüp bebek genart tüp bebek hocası volkan baltacı ufuk üniversitesinde genetik anabilim dalı başkanı birde onla görüş bence
merhaba hituci, öncelikle Allah yardımcın olsun, anatolya biraz pahalı demişsin. raporsuz tüp bebek tedavisi ne kadar tutuyor, erkek infertilitesinde anatolyaya karar vermeni sağlayan detayları benimle paylaşırsan sevinirim. Benimde biran önce bir tüp bebek merkezine karar vermem gerek kararsız kalırsam hacettepede şansımı deneyeceğim
canın çok sağol cevabın için, ben tüm tetkiklerimi yaptırıyorum şuan çok şükür daha hiç bir problem çıkmadı bende hsg de çektirdim şimdi tüm sonuçları göstercem ama eşimde morfoloji ve hareket sorunu var ve ben çok kararsızım hacettepe devam etsemmi özelemi gitsem 2 yıllık evliyim ve devlet karşılamıyor zaten, inşallah bizlerde anne oluruz
amin hepimiz kavuşuruz işallah annelerine gelmek için nazlanan meleklerimize.. genetik test hep aklımda var morfoloji %1 olduğu için bir problem olur mu diye merk ediyorum ama daha doktora soramadım kendisi söylemeden ben yaptıralım mı dersem kızıyor:) genetik test spermlerle ilgili sorun varsa yapılmalı mı mutlaka.. bu arada paylaşımların için çok teşşekkür ederim
genetik sorun olması spermlerde sorun olması yada spermlerde sorun olması genetik sorun olduğu anlamına gelmiyo bildiğim kadarıyla.spermlerde sorunu olmayıp genetik sorunu olan arkadaşlarda var.genetik test tüpe başlamadan yapılan hormon testleri gibi ultrason gibi yapılması gereken bi araştıma bence.rica ederim cnaım aklına takılan bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.sevgiler...
hituci canım peki genetik test nasıl yapılıyor? ne kadar sürüyor sonuçları alamak?ikimizde mi yaptıracağız?ve eğer genetik bi problem çıkarsa tedavisi var mı?
benim eşim yaptırdı sadece.ama istersen sende yaptırabilirsin.kanla yapılıyo.ankaradasın sanırım.biz ankarada genlabta yaptırdık.tek kişi 108 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.15 günde sonuç çıkıyo.genetik bi sorun çıkarsa tüp bebekle oluşan embriyolarınızdan 1 tane hücre alıp onlardada genetik sorun varmı diye bakıyorlar.sağlıklı olanlar transfer ediliyor.
canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. bakalım eşime diyeyim de yaptırsın. haziranda başlamayı düşünüyorum çünkü...:uhm:
merhaba canım, haziranda başlamayı düşünüyorum demişsin Allah yardımcın olsun hangi merkezde tedavi olacaksın?
canım benim eşimin morfolojiside % 1. genetik testi falan yaptırmadık .ilk deneyimimiz olacak. ama merkez konusunda henüz tam karar veremedim.mayaya erkek infertilitesinde iyi diyorlar birde genarta. ama genart aşırı kalabalıkmış. yani tam karar vermiş değilim. hazirana az kalmasına rağmen:):uhm::uhm::uhm:
kızlar mrb bende aranıza yeni katıldım çünkü bende bu çelişkiler içindeyım geçen hafta ankaradaydık tesedüf gürgan clinik reklam afişini görduk ve gidip konuşduk anlatılanlar aklıma yatdı çünkü bu genetik test ve buna benzer testler adanadaki tüp bebek merk.yapılmıyor timur beyi internetden de araşdırdım ve güzel şeyler gördum.Bu konularda araşdırmaya başladıgımda her geçen gun yeni şeyler ögrendim mesala yapdıracagın tüp bebek merk. kıbrısda da merkezi olmamasında dikkat edilmeli bence onun için çok dıkkatlı araşdırmalıyz onun için çook araşdırıp öyle karar vermek istiyorum bence sizlerde böyle yapın çünkü canlarımız olan yavrularımız bızım için çooook değerli herşeyin en iyisi onlar için olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?