Tüp Bebek Merkezleri anatolia gürgan clinik maya tüp bebek sizce hangisi giden varsa lütfen yardım

canım merhaba öncelikle tedaviye yeni başlayacaklar için Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum.bende merkez seçerken sizin gibi çok araştırdım çok soruşturdum.ve anatolyaya gitmeye karar verdim.ilk gittiğimde erkek infertilitesi teşhisiyle gittim anatolyaya. spermlerde hareket sorunu vardı.hakan bey beni muayene etti.herşey normal dedi.o güne kadar yapılmış hormon ve sperm testlerine baktı.birde kromozomlara bakalım dedi daha ilk görüşmemizde.tamam dedik ve eşim kromozom analizi için kan verdi.tam tedaviye başladık kromozom analiz sonucu belli oldu ve eşimin genetiğinde sorun olduğunu öğrendik.yumurtalar toplandı embriyolar oluştu ve eşimin genetik problemi olduğu için oluşan embriyolarımız pgt denen bir teste girdi.malesef hiç sağlıklı embriyo bulunamadı.ikincide 1 sağlıklı embriyomuz bulundu ama tutmadı.3.de yine sağlıklı embriyo bulamadık.arkadaşlar malesef merkezlerin çoğunda tedaviye başlamadan genetik test yapmıyorlar.2-3 negatif sonuçtan sonra araşyırmayı tercih ediyor çoğu merkez.bu yönden çok faydası oldu hakan beyin.bu sorun anlaşılmamış olsaydı boşu boşuna sağlıklsız embriyolar transfer edilmiş olacaktı.3 tedavimde 1 defa transferim oldu.hakan bey sayesinde sorunun ne olduğunu biliyoruz.benimle birlikte anatolyada tedaviye başlayan çoğu arkadaşım şuanda hamile.pozitif sonucun alınmasının birazda problemin büyüklüğüyle alakalı olduğunu düşünüyorum.anatolya iyi bir merkez ama biraz pahalı.raporunuz varsa genart tüp bebek merkezinide tavsiye ederim fiyatları çok uygun çünkü.4. tedavimi yine anatolyada temmuz ayında yaptırmayı düşünüyorum Allah nasip ederse.ben zor bir hastayım bunu kabul ettim.ama umudumda var.benim için dua edin.Allah bu yolda emek verenlerin yar ve yardımcısı olsun.umarım yardımcı olabilmişimdir.sevgiler

Sevgili kader arkadaşım benim bildiğim bünyesinde genetik bulunan tek tüp bebek genart tüp bebek hocası volkan baltacı ufuk üniversitesinde genetik anabilim dalı başkanı birde onla görüş bence

merhaba hituci, öncelikle Allah yardımcın olsun, anatolya biraz pahalı demişsin. raporsuz tüp bebek tedavisi ne kadar tutuyor, erkek infertilitesinde anatolyaya karar vermeni sağlayan detayları benimle paylaşırsan sevinirim. Benimde biran önce bir tüp bebek merkezine karar vermem gerek kararsız kalırsam hacettepede şansımı deneyeceğim

Sevgili kader arkadaşım benim bildiğim bünyesinde genetik bulunan tek tüp bebek genart tüp bebek hocası volkan baltacı ufuk üniversitesinde genetik anabilim dalı başkanı birde onla görüş bence

canım merhaba sanırım bu mesajın banaydı.teşekkür ederim tavsiyen için.kader arkadaşım yazmışsın.sizde de mi genetik sorun var.yaşadıklarını ve bildiklerini paylaşırsan sevinirim.istersen özeldende yazabilirsin.sağlıcakla kal sevgiler...

merhaba canım.raporlu raporsuz farketmez anatolyada fiyat 4250.raporun olursa bir kısmını devletten geri alıyorsun ve ilaçlarının büyük bi kısmını devlet ödüyo.eğer sorununuz sadece erkek infertilitesi ise anatolya da başarılı olacağınızı düşünüyorum.ekip çok iyi.hijyenik bi yer.çok sıcak bi merkez değil ama ciddi bi merkez.benim için başarıları önemli.tercih etme sebebimde buydu.sorunu erkek infertilitesi olan benimle tedaviye başlayan çoğu arkadaşım hamile.yukarıdada dediğim gibi sebebin ne olduğı çok önemli başarılı olmada.sadece erkek infertilitesi ise şansınız çok yüksek.Allah yar ve yardımcın olsun canım.kafana takılan bişey olursa yaz lütfen.yardımcı olabilirsem mutlu olurum.sevgiler...

bu arada 2.3. tedavilerde fiyat konusunda yardımcı oluyorlar.ilkini orda yaptırmayı düşünüyorsan 4250 ama iyi bi pazarlık yaparsan iniyorlar.ben 3, tedavimi 3000 tl ye yaptım

canın çok sağol cevabın için, ben tüm tetkiklerimi yaptırıyorum şuan çok şükür daha hiç bir problem çıkmadı bende hsg de çektirdim şimdi tüm sonuçları göstercem ama eşimde morfoloji ve hareket sorunu var ve ben çok kararsızım hacettepe devam etsemmi özelemi gitsem 2 yıllık evliyim ve devlet karşılamıyor zaten, inşallah bizlerde anne oluruz

maddi olarak bi sıkıntınız yoksa özeli tavsiye ederim.inşaallah başka bi sorun yokturda ilkinde meleğine yada meleklerine kavuşursun.genetik test yaptırmayı ihmal etmeyin bence.bizim böyle bi sorun olduğundan haberimiz bile yoktu.aklımızın ucundan geçmezdi.iyiki anatolyaya gitmişiz.belki başka bi merkezde olsak hala anlaşılmış olmicaktı.bu yüzden tüpe başlamadan herkese öneriyorum genetik testi.umarım herşey gönlünce olur.sevgiler...

amin hepimiz kavuşuruz işallah annelerine gelmek için nazlanan meleklerimize.. genetik test hep aklımda var morfoloji %1 olduğu için bir problem olur mu diye merk ediyorum ama daha doktora soramadım kendisi söylemeden ben yaptıralım mı dersem kızıyor:) genetik test spermlerle ilgili sorun varsa yapılmalı mı mutlaka.. bu arada paylaşımların için çok teşşekkür ederim

genetik sorun olması spermlerde sorun olması yada spermlerde sorun olması genetik sorun olduğu anlamına gelmiyo bildiğim kadarıyla.spermlerde sorunu olmayıp genetik sorunu olan arkadaşlarda var.genetik test tüpe başlamadan yapılan hormon testleri gibi ultrason gibi yapılması gereken bi araştıma bence.rica ederim cnaım aklına takılan bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.sevgiler...

anladım canım inşallah hepimizin tedavisi başarılı olur

hituci canım peki genetik test nasıl yapılıyor? ne kadar sürüyor sonuçları alamak?ikimizde mi yaptıracağız?ve eğer genetik bi problem çıkarsa tedavisi var mı?

hituci canım peki genetik test nasıl yapılıyor? ne kadar sürüyor sonuçları alamak?ikimizde mi yaptıracağız?ve eğer genetik bi problem çıkarsa tedavisi var mı?

benim eşim yaptırdı sadece.ama istersen sende yaptırabilirsin.kanla yapılıyo.ankaradasın sanırım.biz ankarada genlabta yaptırdık.tek kişi 108 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.15 günde sonuç çıkıyo.genetik bi sorun çıkarsa tüp bebekle oluşan embriyolarınızdan 1 tane hücre alıp onlardada genetik sorun varmı diye bakıyorlar.sağlıklı olanlar transfer ediliyor.

canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. bakalım eşime diyeyim de yaptırsın. haziranda başlamayı düşünüyorum çünkü...:uhm:

merhaba canım, haziranda başlamayı düşünüyorum demişsin Allah yardımcın olsun hangi merkezde tedavi olacaksın?

canım benim eşimin morfolojiside % 1. genetik testi falan yaptırmadık .ilk deneyimimiz olacak. ama merkez konusunda henüz tam karar veremedim.mayaya erkek infertilitesinde iyi diyorlar birde genarta. ama genart aşırı kalabalıkmış. yani tam karar vermiş değilim. hazirana az kalmasına rağmen:):uhm::uhm::uhm:

bende kararsızlık yüzünden e yapacağımı bilmez durumdayım Hacettepe-Serdar Günalp, Timur Gürgan yada Anatolia-Hakan Yaralı. Şuan hacettepe tetkiklerim yapıldı sonuç göstercem doktor iyi aslında ve erkek üzerine çok iyiymiş zaten aynı zamanda androlog ama hastane dışında çalışmıyor o yüzden karar veremiyorum

kızlar mrb bende aranıza yeni katıldım çünkü bende bu çelişkiler içindeyım geçen hafta ankaradaydık tesedüf gürgan clinik reklam afişini görduk ve gidip konuşduk anlatılanlar aklıma yatdı çünkü bu genetik test ve buna benzer testler adanadaki tüp bebek merk.yapılmıyor timur beyi internetden de araşdırdım ve güzel şeyler gördum.Bu konularda araşdırmaya başladıgımda her geçen gun yeni şeyler ögrendim mesala yapdıracagın tüp bebek merk. kıbrısda da merkezi olmamasında dikkat edilmeli bence onun için çok dıkkatlı araşdırmalıyz onun için çook araşdırıp öyle karar vermek istiyorum bence sizlerde böyle yapın çünkü canlarımız olan yavrularımız bızım için çooook değerli herşeyin en iyisi onlar için olmalı

merhaba alara hoş geldin canım, Timur Gürganla mı görüştün merkezde bulunan başka bir doktorla mı? gürgan ın kıbrısda merkezi yokmuymuş, peki kıbrısla bağlantıları olanlar hangileri biliyorsan paylaşabilir misin? özelden de yazabilirsin canım. bir de sakıncası yoksa sorun neydi? Rabbim hepimizin yardımsısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…