Canım o kadar uzun zamandır bu kiloları vücudumda taşıyorum ki artık gözüm karardı ve uzun bir süredir az yeme savaşı veriyorum.Çoğunlukla başarıyorum.İnanır mısın önüme yemek koymasalar açlığa talim edesim var .O kadar mı doldum nedir ?Aklımda sürekli geçmişe dair kilolarımla ilgili kötü anılarım var .Yemek istediğimi bunlarla bastırıyorum.Yeni başlamışsın bırakmadan bir kerede kurtulursun inş.Keramet suda diye düşünüyorum.Sakın endişelenme .Ne kadar erken başladın ? Alışma falan var mı ?Olmasa bile sahuru kahvaltı yapıp iftarıda bol suyla idare edip daha çok sıvı beslenerek geçirmeyi düşünüyorum .Sana uyarsa sende öyle yap bir de bende az yemeye alışkanlık olduğu için ramazan ı fırsat olarak görüyorum ve ramazan boyunca moral bozmamak için tartılmıcam .Sağolsun sitedeki kızlarda yeterince destek veriyorlar canım .Yanındayım unutma
Merhaba,
Daha önce kilo vermişsin, inşallah tekrar verirsin kolaylıkla. Önemli olan inanmak.
Kendini daima sev, hepimiz insanız, kilolu olsak da duygularımız var. Özgüvenin kilon ile kaybolmasın. Bol şans sana :)
Umarım ben de kilo veririm kısa vadede :)
Ve son olarak koşmak istiyorsan koş, kim nederse desin yapmak istediklerinden vazgeçme.
Görüşürüz =)
Daha önce kilo verdiğin için de sormak istiyorum.
Önerebileceğin kilit şeyler var mı? Örneğin yiyecek, içecek, bitki vs. olabilir.
Tüyo verirsen çok memnun olurum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?