olur tamamyerimseniben çok tatlusun:1hug:
Canıııııııııım evine bayıldımakannehir.. Yatak odan harika.. Örtüsünden tut perdelerine kadar...gerçi evin her köşesi güzel mutlu günlerde oturun cnm.. Yuvanızdan aşk eksik olmasın:asigim: ayrıca bende senin gibi ayıcık delisiydim.. yatak odama çocuk odası gibiydi ..sonra hepsini topladım.toplarkende çok üzüldüm :gitme: onlara haksızlık ediyomuşum gibi geldi.. ama şimdi bakıyorum dha güzel oldu.. sende topla cnm çünkü eşyalrın çook güzel sade ve şık.. daha da güzel durur..a.s.
Allah ağız tadıyla, sağlıklı ve mutlu yıllar geçirmeni nasip etsin inşallah
çook şık güle güle otur tatlım
yatak odana bayıldım
Evet öncelikler güle güle oturmanızı temenni eder, bir iki eleştiri yapmadan geçemeyeceğimi söylemek isterim.
1-Öncelikle yatak odanız çok şık, gayet güzel ama o duvardaki kaplan resmi ne yazık ki hiç olmamış.Sanki genç odasına konan resimlere benziyor.Yatak odasına ya soyut bir resim yada bir nü resim koyabilirsiniz.
2-Salondaki ayıcık ve benzeri oyuncaklar salonunuzun güzelim havasını söndürmüş benden söylemesi.
Evet şimdi beğendiğim unsurlara gelelim; salonunuzun siyah tülüne ve avizesine ve lambaderine bayıldım.Yatak odanızıda çok beğendim, özellikle tülleriniz ve mobilyanız çok şık.
İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
oturma odan ve salonuna bayıldım tam tarzım siyah beyaz muhteşem
mükemmel yatak odası ve salon ayrıca tüllerde zaten yarısmadada bu yatak odasını secmiştimsahibi belli oldu
hehe bende senin yatak odana oyumu vermiştim harika ya ışıl ışıl rabbim huzurunuzu bozmasın inşallah tatlım... bu arada ip perdene bayıldım bende mutfağıma bundan karar verdim artıkın :))) eşyalarını çok zevkli seçimler yaparak seçmişsiniz göz dolduruyo her biri :))
tsk ederım tatlım.ınsallah cnm yaptırdıgında fotosunu da paylasırsın bızlerle dımı a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?