Angel_86 'nın evi

Tek kelimeyle süper tatlım güle güle huzur içinde oturun inşallah :asigim:

Evin çok güzel çok zevkli döşemişsin hayatım yatak odana özellikle perdene bayıldım ayrıca salondaki köşe takımınada bayıldım bu konudada yardım istiycem senden bende salon için köşe takım istiyorum kullanışı nasıl rahatmı misafir gelince rahat olmaz diyolar sen kullandığın için sormak istedim cevaplarsan sevinirim cnm

komidin lambaların çok hoşmuş yaa. canım sorması ayıp ne kadara aldın onları?

oncelikle tsk ederım cnm guzel yorumun ıcın.salondakı kose takımımdan memnunum gercı cok mısafırim olmaz ama bana uygun bı takım.mınderlerin kılıfları cıkabılıyor fermuarlı yıkanabılıyor.eger bazası var mı yada yatak olurmu dersen benımkınde yok tercıh etmedım daha dogrusu.sadece oturmak ıcın dusunuyorsan kullanıslı.ama yatılı mısafır oldugunda burdada yatırırım dersen tavsıye etmem.umarım yardımcı olabılmısımdır.a.s.

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3
ya bir boncuk farkı yarı fiyat çekiyor..
boncuksuzlar 50tl cnm

güle güle oturun çok hoş eviniz.
perdeler ayrı bi güzel.

yanlız tv ünitelerindeki sarkan danteller ahengi biraz bozmuş gibi.sen bilirsin yinede canım

Eviniz çok hoş. Güle güle sağlıkla oturun inşallah. En çok yatak odasını beğendim. Perdeler özellikle çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…