Angel_86 'nın evi

tatlım ozelden attım msjı opuyorumnanaktan

Evin çok güzel yatak odana ve salonuna bayıldım :) Bütün beyaz eşyan Vestel mi ? Pek tavsiye etmiyorlar ama sen memnunmusun? Perdelerin harika hepsini çok beğendim nereye yaptırdın markası nedir güle güle otur opuyorumnanaktan

oncelıkle tsk ederım tatlım.beyaz esyalarım vestel fakat alırken hıc arastırarak almadım ama memnunum netıce de.ışımı goruyor :1rolleyes: perdelerımın bellı bı markası yok tatlım çeşiti çok olan bi perdeciye gittim gözüme hangisi hoş geliorsa onu yaptırdıma.s.

herşey bir yana evinde perde seçimin HARİKA!!! perde modelleri için özellikle bakıyordum ipli perdeye denin sayende karar verdim yerimseniben

Çok cici bir evin var. İyi günlerde otur canım.
Yatak odanda başucundaki boncuklu aydınlatmayı çok beğendim.
Bir de ipli perdelerine bayıldım. Yakında ben de yaptıracağım.

Çok cici bir evin var. İyi günlerde otur canım.
Yatak odanda başucundaki boncuklu aydınlatmayı çok beğendim.
Bir de ipli perdelerine bayıldım. Yakında ben de yaptıracağım.

tsk ederımm cnm.perdelerını yaptırdıgında fotolarını gormek ısterım opuyorumnanaktan

memnunmusun nasıl duruyor japon perde? kapanınca tek yana mı toplanıyor ? kenar dikişlerinde kumaş kaç cm içeriye alınmış ? yani öyle kalıp gibi sert durması için kola falan mı yapıyolar ya da başka bişey m?

ben de yaptırdım .organze kumaş ama düzgün durmuyor kenar dikişleri tam 5 cm çerçeve gibi dikilmiş büzmüş mü ne anlamadım keşke yukarıya mekanizmalı yaptırsaydım

memnunum cnm perdeden.benımkı mekanızmalı degıl ama kornıse gecen kısmında ve alt kısmında demır gıbı bısey var perdenın gergın durmasını o saglıyor.o demırın oldugu kısımlar cıt cıtlı yıkanırken cıkıyor.dıkıslerı ıse dedıgın gıbı 5 cm dıkıslı.ama buzgulu durmuyor.perdelerı kapatırkende kalın fonları ortaya pencerının oldugu kısma tullerı ıse saga ve sola cekıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…