Ani bir kararla evleniyorum

VelvetTeddy

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
167
154
18
29
Daha bi önceki konumu seneye evleneceğimi düşünerek yazmıştım ama şimdi evlenme durumum söz konusu hem de 7 ay içinde. Her şey bu iki gün içinde oldu , ikimizin de ailesi onay veriyor. Çok uzun bir zamandan beri birlikteyiz 7 8 yıllık bi geçmişimiz var ve bir yıldır da nişanlıydık ama ben nişanlanmayı saçma bulduğum ve nişanlı kelimesinden hiç hoşlanmadığımdan bi hükmü yoktu gözümde yani evleneceğim insan gözüyle bakıyordum evet ama bu kadar kısa sürede aceleyle evlenecek olmak korkutuyor. Sizce bi yandan okul varken onca hazırlığa yetişebilir miyim

Ani mi 8 yillik gecmis+1 yillik nisanlilik
Yarin evleniyo da degilsin.
Evlen bi zahmet.Hayat sandigin kadar uzun degil
21 yaşındayım 22ime giricem ve bir yandan da okul var , evlilik de seneye için düşünülen bir konu olunca hadi en geç 7 aya evlenelim cümlesi bana ani geldi

ne acelesi yavvv 7 ay cok normal. ben eşimle tanistiktan 7 ay sonra evlendim ve hersey cok güzeldi cok şükür:))) ama belki öğrenci olman sorun olabilir. eğer okulun evlendikten sonrada devam edecekse biraz zor olabilir

ne acelesi yavvv 7 ay cok normal. ben eşimle tanistiktan 7 ay sonra evlendim ve hersey cok güzeldi cok şükür:))) ama belki öğrenci olman sorun olabilir. eğer okulun evlendikten sonrada devam edecekse biraz zor olabilir
Oo sizinkinin yanında benimki ne ki :)) evet diş hekimliği 4. Sınıfım bölüm 5 yıl ve bittikten sonra 3 yılım daha olacak istediğim alan için ve bunun haricinde haftanın 4 günü bir yerde çalışıyorum zaten elim gelişsin diye nasıl yetişicem hazırlık aşaması çok mu zaman istiyor siz nasıl hallettiniz çok yoruldunuz mu

Okulla zor olur keşke bitirmeyi ya da son sınıfa geçmeyi falan bekleseniz. Ben bi aya mezun okuyorum + çalışıyorum ve mayısta evleniyoruz okul tez iş derken henüz hiç hazırlık yapmadık desem yeridir. Zor oluyor hangisine yetişeceğini şaşırıyor insan.

Birde yaşında çok genç neden beklemiyorsunuz?

Benimde hayalim her şeyi oturtup geniş zamanda kafam rahat evlenmekti ama malum artık kaç yıl oldu ikimiz de sıkıldık sevgili muhabbetinden

ben o yasıma kadar gonlumce yasadım ve bana asık bir adamla 3,5 ayda evlendim ,
benım demek istedigim yasın çok genç daha yazık bu kadar cabuk bu buyuk sorumluluğu almaya ,

Çok uzun zamandır birlikteyiz ve komşu olduğumuzdan dip dibeyiz yazları ve tatillerde böyle olup da evli olmamaktan sıkıldık, ikimizde ailemizden uzağız aynı şehirdeyiz evlensek ev arkadaşı gibi olur idare ederiz diye düşündük.

Hahahhaah sen de ani evleniyorsan ben ışık hızında evlenmiş oluyorum. Tanıştık 3 ay sonra nişanlandık, 5 ay sonra evlendik. 2 yıldır bile tanışmıyoruz daha, 5 aylık kızımız var.

Sen ani derken??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…