- 2 Eylül 2016
- 167
- 154
- 18
- 29
- Konu Sahibi VelvetTeddy
-
21 yaşındayım 22ime giricemAni mi8 yillik gecmis+1 yillik nisanlilik
Yarin evleniyo da degilsin.
Evlen bi zahmet.Hayat sandigin kadar uzun degil
Evet 13 yaşından beri birlikteyiz lise 1den beri yaniYaş doğruysa 21 yaşındasın ve 8 yıllık birlikteliğin mi var?
21 yaşındayım 22ime giricem ve bir yandan da okul var , evlilik de seneye için düşünülen bir konu olunca hadi en geç 7 aya evlenelim cümlesi bana ani geldiAni mi8 yillik gecmis+1 yillik nisanlilik
Yarin evleniyo da degilsin.
Evlen bi zahmet.Hayat sandigin kadar uzun degil
ne acelesi yavvv 7 ay cok normal. ben eşimle tanistiktan 7 ay sonra evlendim ve hersey cok güzeldi cok şükür:))) ama belki öğrenci olman sorun olabilir. eğer okulun evlendikten sonrada devam edecekse biraz zor olabilirDaha bi önceki konumu seneye evleneceğimi düşünerek yazmıştım ama şimdi evlenme durumum söz konusu hem de 7 ay içinde. Her şey bu iki gün içinde oldu , ikimizin de ailesi onay veriyor. Çok uzun bir zamandan beri birlikteyiz 7 8 yıllık bi geçmişimiz var ve bir yıldır da nişanlıydık ama ben nişanlanmayı saçma bulduğum ve nişanlı kelimesinden hiç hoşlanmadığımdan bi hükmü yoktu gözümde yani evleneceğim insan gözüyle bakıyordum evet ama bu kadar kısa sürede aceleyle evlenecek olmak korkutuyor. Sizce bi yandan okul varken onca hazırlığa yetişebilir miyim
Zatem evlenecektim de okulum çok yoğun şuan için planlamıyorduk aniden gündeme yerleşti aniliği burada yaniKaç yıldır devam eden bir ilişkin ve nisanlilik dönemin var nesi acele bunun pardon da? Olağan seyri budur evlenmenin zaten.
lise 1 de 14-15 yaşında olunmuyor mu. siz sınıf atladiniz heralde :)))))21 yaşındayım 22ime giricem
Evet 13 yaşından beri birlikteyiz lise 1den beri yani
21 yaşındayım 22ime giricem
Evet 13 yaşından beri birlikteyiz lise 1den beri yani
Oo sizinkinin yanında benimki ne ki :)) evet diş hekimliği 4. Sınıfım bölüm 5 yıl ve bittikten sonra 3 yılım daha olacak istediğim alan için ve bunun haricinde haftanın 4 günü bir yerde çalışıyorum zaten elim gelişsin diye nasıl yetişicem hazırlık aşaması çok mu zaman istiyor siz nasıl hallettiniz çok yoruldunuz mune acelesi yavvv 7 ay cok normal. ben eşimle tanistiktan 7 ay sonra evlendim ve hersey cok güzeldi cok şükür:))) ama belki öğrenci olman sorun olabilir. eğer okulun evlendikten sonrada devam edecekse biraz zor olabilir
Evet ilk okul 3ü okumadım ayrıca lise birde başladık yani yaşı ve birlikte olduğumuz yılı kabaca söyledim neden bu kadar irdelediniz kilise 1 de 14-15 yaşında olunmuyor mu. siz sınıf atladiniz heralde :)))))
Benimde hayalim her şeyi oturtup geniş zamanda kafam rahat evlenmekti ama malum artık kaç yıl oldu ikimiz de sıkıldık sevgili muhabbetinden31 yasında evlendim genede erken evlendım diyordum
ben susayım ozaman
Benimde hayalim her şeyi oturtup geniş zamanda kafam rahat evlenmekti ama malum artık kaç yıl oldu ikimiz de sıkıldık sevgili muhabbetinden
Çok uzun zamandır birlikteyiz ve komşu olduğumuzdan dip dibeyiz yazları ve tatillerde böyle olup da evli olmamaktan sıkıldık, ikimizde ailemizden uzağız aynı şehirdeyiz evlensek ev arkadaşı gibi olur idare ederiz diye düşündük.Okulla zor olur keşke bitirmeyi ya da son sınıfa geçmeyi falan bekleseniz. Ben bi aya mezun okuyorum + çalışıyorum ve mayısta evleniyoruz okul tez iş derken henüz hiç hazırlık yapmadık desem yeridir. Zor oluyor hangisine yetişeceğini şaşırıyor insan.
Birde yaşında çok genç neden beklemiyorsunuz?
Evleneyim mi diye sordum? Zor olur mu yetişebilir miyim diye sordum. Ayrıca yorumunuz kimseye bir şey katmıyor boşuna yorulmayınBiz ne desekte evlenecek misin? Evet. Ee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?