Ani bir kararla evleniyorum

Evleneceğim kişide problem yok şartlar uygun olsa 10 kez evlenmiştim şimdiye sadece zaman kısa ve hiç hazırlığımız yok acaba bu sürede yetişir mi

Bizde çok uzun zamandır birlikteydik ancak herşeyin bir zamanı vardır diye düşündük benim okulumun bitişine denk getirdik. Hatta hazırlık içinde tam zamanlı çalışmayı bekliyorum içime sine sine almak için.

Haklısın sıkılmakta anlıyorum ancak evlilik sorumluluğu farklı bişey ve kötü yorum olarak algılama ama yazışından o sorumluluğun farkında değilsin gibi görünüyor. Ayrıca işin içine aileler girince olay farklı bi boyuta taşınıyor.

Birde iş sorunu var. Kendinizi geçindirebilecek misiniz öğrenci halimizle? Borçlar vs olacak evlenince illaki.

İkimiz de kazanıyoruz , ailelerimizin de durumu müsait ve bize destek olmaya gönüllüler ayrıca başka bir şey için birikmişimiz de var maddi konu da çekincem yok çok şey de istemiyorum zaten. Genel tarzım öyledir farkında olmadığım için değil de , bir de zaten artık evli olmaktan pek bi farkımız olmadığı için pek gözümde büyütmüyorum

ay bende bi hafta icinde evlenceksiniz sandim. 7 ay birbirini bu kadar zaman taniyan bi cift icin cok normal bi sure. hatta ne guzel olsun bitsin bi anda suyucikmamis olur

Kendinize güveniyorsanız, maddi sıkıntı da yoksa Allah mutlu etsin :) 7 ay çok uzun bi zaman her şey yetişir merak etme.

Sadece şimdiden planınızı yapın. Planlı, düzenli yaparsanız sıkıntısız hallolur. Dediğim gibi bizim 5 aydan az bi süre var pek bişey yapmadık ama ne yapılacağı hazır sadece yerine koymak kaldı. Böyle olunca sorun olmuyor.

Ya zaten evlenicem bakarsın haftaya evlenirim ben evlenmicem evlensem mi de mi yo rum. Çok mu yorulurum yetişir mi diyorum bu üçüncü belirtişim oldu siz yorulmuyorsanız da ben yoruldum valla
Biraz önce de evleneyim mi diye soruyorum dedin? Sen kendini anlamamışsın ki daha
E zaten evli gibi yaşıyormuşsunuz bi imza atılacak ne ki.

Biraz önce de evleneyim mi diye soruyorum dedin? Sen kendini anlamamışsın ki daha
E zaten evli gibi yaşıyormuşsunuz bi imza atılacak ne ki.
Nerede dedim evlensem mi diye? Kaç yıldır çıkmışım evlensem mi diye niye gelip burada sorayım. O imza için ev bulunacak eşya alınacak ev düzülecek bi yandan da okul devam edecek ya ben ne ki diyemiyorum

bende özel okulda ogretmendim cok yoğun calisiyordum sık sık izin almak zorunda kalıyordum. ev bakmak, esya almak, gelinlik, ceyiz vs vakit alan işler ama bi ucundan baslayinca halloluyor. biz televizyon, hali, klima, sehpa, avize gibi bazi esyalari düğünden sonra aldik

Evet ilk okul 3ü okumadım ayrıca lise birde başladık yani yaşı ve birlikte olduğumuz yılı kabaca söyledim neden bu kadar irdelediniz ki
masallah size :))) asıl mesele o degil ama bi anda dikkatimi çekti :))) 13 yasindaki cocuklarin dersine girdigim icin sanirim

eğer evliliğin kendisi ile ilgili sorunlarınız yoksa düğün hazırlıklarını kınayı falan annenize ve kayınvalidenize paslayabilirsiniz
sonuçta düğünde illa şu olacak bu olacak şöyle olmalı falan takıntılarınız yoksa annenler bu işleri halledebilir

Benim kız kardeşimde 19 da nişanlandı 21 de evlendi. Dis hekimligi okuyordu. Eşide doktordu ve uzmanligini yapiyordu. Maddi olarak enistemin ailesi halleti herseyi. Onun disinda bir problem yasamadilar. Maddi olarak zorlanirmisiniz onu tartin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…