- 2 Eylül 2016
- 167
- 154
- 18
- 29
- Konu Sahibi VelvetTeddy
-
Evleneceğim kişide problem yok şartlar uygun olsa 10 kez evlenmiştim şimdiye sadece zaman kısa ve hiç hazırlığımız yok acaba bu sürede yetişir miHahahhaah sen de ani evleniyorsan ben ışık hızında evlenmiş oluyorum. Tanıştık 3 ay sonra nişanlandık, 5 ay sonra evlendik. 2 yıldır bile tanışmıyoruz daha, 5 aylık kızımız var.
Sen ani derken??
Çok uzun zamandır birlikteyiz ve komşu olduğumuzdan dip dibeyiz yazları ve tatillerde böyle olup da evli olmamaktan sıkıldık, ikimizde ailemizden uzağız aynı şehirdeyiz evlensek ev arkadaşı gibi olur idare ederiz diye düşündük.
İkimiz de kazanıyoruz , ailelerimizin de durumu müsait ve bize destek olmaya gönüllüler ayrıca başka bir şey için birikmişimiz de var maddi konu da çekincem yok çok şey de istemiyorum zaten. Genel tarzım öyledir farkında olmadığım için değil de , bir de zaten artık evli olmaktan pek bi farkımız olmadığı için pek gözümde büyütmüyorumBizde çok uzun zamandır birlikteydik ancak herşeyin bir zamanı vardır diye düşündük benim okulumun bitişine denk getirdik. Hatta hazırlık içinde tam zamanlı çalışmayı bekliyorum içime sine sine almak için.
Haklısın sıkılmakta anlıyorum ancak evlilik sorumluluğu farklı bişey ve kötü yorum olarak algılama ama yazışından o sorumluluğun farkında değilsin gibi görünüyor. Ayrıca işin içine aileler girince olay farklı bi boyuta taşınıyor.
Birde iş sorunu var. Kendinizi geçindirebilecek misiniz öğrenci halimizle? Borçlar vs olacak evlenince illaki.
Şaka gibi geliyor onca yıldan sonra 7 aydan bahsetmek yarından bahsetmek gibi bir şey benim içinGeçen bi arkadaş vardı iş durumundan aniden evlenen. Bende öyle sandım p tesi falan nikah kıyıyorsun sandım. 7 ayda neleer neler olur.
Yorulmuyorum.Evleneyim mi diye sordum? Zor olur mu yetişebilir miyim diye sordum. Ayrıca yorumunuz kimseye bir şey katmıyor boşuna yorulmayın
Ya zaten evlenicem bakarsın haftaya evlenirim ben evlenmicem evlensem mi de mi yo rum. Çok mu yorulurum yetişir mi diyorum bu üçüncü belirtişim oldu siz yorulmuyorsanız da ben yoruldum vallaYorulmuyorum.
Evleneceksin bariz belli.
7 ay sonra güncelle konunu yanılırsam
İkimiz de kazanıyoruz , ailelerimizin de durumu müsait ve bize destek olmaya gönüllüler ayrıca başka bir şey için birikmişimiz de var maddi konu da çekincem yok çok şey de istemiyorum zaten. Genel tarzım öyledir farkında olmadığım için değil de , bir de zaten artık evli olmaktan pek bi farkımız olmadığı için pek gözümde büyütmüyorum
Tamam biz de sana ye ti şir diyoruz. 7 ayda yo rul maz sın.Ya zaten evlenicem bakarsın haftaya evlenirim ben evlenmicem evlensem mi de mi yo rum. Çok mu yorulurum yetişir mi diyorum bu üçüncü belirtişim oldu siz yorulmuyorsanız da ben yoruldum valla
ERKEN kelimesini bizzat sevgili olarak yaşamışsın zaten o yaşta. 7 ayda evlenmek daha normal kalıyo bence onun yanında:)Şaka gibi geliyor onca yıldan sonra 7 aydan bahsetmek yarından bahsetmek gibi bir şey benim için
Hıh tamam işte bunu sizden duydum ya gönül rahatlığıyla evlenicem te şek kür lerTamam biz de sana ye ti şir diyoruz. 7 ayda yo rul maz sın.
Biraz önce de evleneyim mi diye soruyorum dedin? Sen kendini anlamamışsın ki dahaYa zaten evlenicem bakarsın haftaya evlenirim ben evlenmicem evlensem mi de mi yo rum. Çok mu yorulurum yetişir mi diyorum bu üçüncü belirtişim oldu siz yorulmuyorsanız da ben yoruldum valla
Bende şaşıyorum annem babam nasıl bir şey demedi nasıl bu güne geldik diye ama pişman değilimERKEN kelimesini bizzat sevgili olarak yaşamışsın zaten o yaşta. 7 ayda evlenmek daha normal kalıyo bence onun yanında:)
Nerede dedim evlensem mi diye? Kaç yıldır çıkmışım evlensem mi diye niye gelip burada sorayım. O imza için ev bulunacak eşya alınacak ev düzülecek bi yandan da okul devam edecek ya ben ne ki diyemiyorumBiraz önce de evleneyim mi diye soruyorum dedin? Sen kendini anlamamışsın ki daha
E zaten evli gibi yaşıyormuşsunuz bi imza atılacak ne ki.
Allah pişman etmesin ne diyelim hayırlısı olsun hakkındaBende şaşıyorum annem babam nasıl bir şey demedi nasıl bu güne geldik diye ama pişman değilim
bende özel okulda ogretmendim cok yoğun calisiyordum sık sık izin almak zorunda kalıyordum. ev bakmak, esya almak, gelinlik, ceyiz vs vakit alan işler ama bi ucundan baslayinca halloluyor. biz televizyon, hali, klima, sehpa, avize gibi bazi esyalari düğünden sonra aldikOo sizinkinin yanında benimki ne ki :)) evet diş hekimliği 4. Sınıfım bölüm 5 yıl ve bittikten sonra 3 yılım daha olacak istediğim alan için ve bunun haricinde haftanın 4 günü bir yerde çalışıyorum zaten elim gelişsin diye nasıl yetişicem hazırlık aşaması çok mu zaman istiyor siz nasıl hallettiniz çok yoruldunuz mu
masallah size :))) asıl mesele o degil ama bi anda dikkatimi çekti :))) 13 yasindaki cocuklarin dersine girdigim icin sanirimEvet ilk okul 3ü okumadım ayrıca lise birde başladık yani yaşı ve birlikte olduğumuz yılı kabaca söyledim neden bu kadar irdelediniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?