- 2 Eylül 2016
- 167
- 154
- 18
- 29
- Konu Sahibi VelvetTeddy
-
Çok benziyoruz benim de erkek arkadaşım tıp okuyor. Zaten çok fazla eşya çok güzel bir düğün gibi bir isteğim yok bunu da karşılayabilir iki aile deBenim kız kardeşimde 19 da nişanlandı 21 de evlendi. Dis hekimligi okuyordu. Eşide doktordu ve uzmanligini yapiyordu. Maddi olarak enistemin ailesi halleti herseyi. Onun disinda bir problem yasamadilar. Maddi olarak zorlanirmisiniz onu tartin bence.
Evleneceğim kişide problem yok şartlar uygun olsa 10 kez evlenmiştim şimdiye sadece zaman kısa ve hiç hazırlığımız yok acaba bu sürede yetişir mi
Bence yetişirsin balayı sabahı üstünden tır geçmiş gibi hissedicek olsanda yetişirDaha bi önceki konumu seneye evleneceğimi düşünerek yazmıştım ama şimdi evlenme durumum söz konusu hem de 7 ay içinde. Her şey bu iki gün içinde oldu , ikimizin de ailesi onay veriyor. Çok uzun bir zamandan beri birlikteyiz 7 8 yıllık bi geçmişimiz var ve bir yıldır da nişanlıydık ama ben nişanlanmayı saçma bulduğum ve nişanlı kelimesinden hiç hoşlanmadığımdan bi hükmü yoktu gözümde yani evleneceğim insan gözüyle bakıyordum evet ama bu kadar kısa sürede aceleyle evlenecek olmak korkutuyor. Sizce bi yandan okul varken onca hazırlığa yetişebilir miyim
Ben 2 yıl içinde evlendim . Çocuktuk daha 20 yaşına girmeden .. eşim okuyordu bende geçen seneden beri okuyorum . O kadar çok şey aldık ki 8 yıllık evliyiz hala eksiklerimiz varÇok benziyoruz benim de erkek arkadaşım tıp okuyor. Zaten çok fazla eşya çok güzel bir düğün gibi bir isteğim yok bunu da karşılayabilir iki aile de
Ani mi8 yillik gecmis+1 yillik nisanlilik
Yarin evleniyo da degilsin.
Evlen bi zahmet.Hayat sandigin kadar uzun degil
olur biter insaallah mutluluklarZatem evlenecektim de okulum çok yoğun şuan için planlamıyorduk aniden gündeme yerleşti aniliği burada yani
Daha bi önceki konumu seneye evleneceğimi düşünerek yazmıştım ama şimdi evlenme durumum söz konusu hem de 7 ay içinde. Her şey bu iki gün içinde oldu , ikimizin de ailesi onay veriyor. Çok uzun bir zamandan beri birlikteyiz 7 8 yıllık bi geçmişimiz var ve bir yıldır da nişanlıydık ama ben nişanlanmayı saçma bulduğum ve nişanlı kelimesinden hiç hoşlanmadığımdan bi hükmü yoktu gözümde yani evleneceğim insan gözüyle bakıyordum evet ama bu kadar kısa sürede aceleyle evlenecek olmak korkutuyor. Sizce bi yandan okul varken onca hazırlığa yetişebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?