Ani bir kararla evleniyorum

Çok benziyoruz benim de erkek arkadaşım tıp okuyor. Zaten çok fazla eşya çok güzel bir düğün gibi bir isteğim yok bunu da karşılayabilir iki aile de

8 yıllık ilişki 1 yil nisan 7 ayda evlenmek offf çok uzun

5 ay kaldım çok bile 3 ay yeter sonra mok u çıkıyor derler

7-8 yıl çıkmışsın 1 senedir nişanlı imişsin. Acele bunun neresinde

sen aceleyi bende görecektin 5 ayda tanışmadan nikah masasına ve hayır görücü usulü değildi tamamen aşık olarak bu hızda evlendik

Neyse yine de sana hızlı geldi ise hiçbirşeye zorunlu değilsin , içine sinene kadar ertele

Bence yetişirsin balayı sabahı üstünden tır geçmiş gibi hissedicek olsanda yetişir

Çok benziyoruz benim de erkek arkadaşım tıp okuyor. Zaten çok fazla eşya çok güzel bir düğün gibi bir isteğim yok bunu da karşılayabilir iki aile de
Ben 2 yıl içinde evlendim . Çocuktuk daha 20 yaşına girmeden .. eşim okuyordu bende geçen seneden beri okuyorum . O kadar çok şey aldık ki 8 yıllık evliyiz hala eksiklerimiz var demem o ki eksik bitmez .hiç sıkıntıya girme .neyi ne kadar yapabiliyorsan yap evlendikten sonra huni yle gezmektense eksiklerini tamamlarsin.

Canim benim de eşimle evlenme kararı aldıktan sonra 4 ay kadar sürem vardı. Her şeyle ben ilgilendim eşimin işleri yoğundu. Tek başına ilgilendiğim halde yetişti. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ömür boyu mutluluklar dilerim :)

7 ay az bir zaman degil bence yetistirilir. Biz esimle bir seneden az bir zaman icinde tanisip evlendik ve pisman degiliz heleki nikah yapmamiz cok aniydi. 4 yildir tanisiyoruz ve 2 yasinda bir cocugumuz var. Evet biraz aceleci ve gözü kara bir davranis oldu ama biz halimizden memnunuz

Bizim Düğün hazırlıkları 3 ay içinde tamamlanmıştı ve bitmişti, ama bizim Köy Düğünü oldu, sizin nasıl bi Düğün olur onu bilmediğim için bişey söyleyemeyeceğim, eğer siz baştan "yetişmez" diye düşünürseniz, psikolojik olarak kendinizi evliliğe de hazırlayamazsınız ? İyi düşünüp karar verin bence ??

Yani birbirini seven 2 insan evlenmekten başka ne ister anlamadım ki geçirdiğin süre de az değil yani ben sadece 8 ay nişanlı kaldım evlendik öncesi yok yani senin koskocaaa 8 yılın varmış şaşırdım doğrusu

Canım yaşın evet küçük ama bence fazla beklemekte saçma biz eşimle tanıştık 4 ay sonra sozlenip nikah kıydı tanıştıktan 10 ay sonra da düğün yaptık yaklaşık 2 senelik evliyiz ve bebiş bekliyoruz hazirlikla da sen değil ailen ilgilenir çünkü ben ne sözle ne de düğünle ilgilenemedim çok fazla çünkü il dışında idim zorlanmazsin ama korkuyorsan ertele ama seviyorsan herşey hallolur biz eşyalarımızı bile düğünden sonra alıp yerleştirdik mutlu huzurlu ol gerisi yalan bencede:)))

Mayısta nisanlandim temmuzda evlendim..

-Maddi sorun yoksa
-Kararsiz degilseniz
-Herşeyin en iyisi olsun demiyorsaniz
-Bi kere evleniyorum o da bu da olsun demiyorsaniz
-nisanliniz ile iyi bir iletisiminiz ortak begenileriniz varsa ve aynı mantıkta iseniz
-aileler saçma isteklerle bogmayacaklarsa sizi rahat birakiyorlarsa
- nisanliniz ile işleri doğru paylasirsaniz
- her görüşmede bir önemli işi hallederseniz

7 ay uzun bile gelebilir :)

Mutluluklar dilerim..

Mutluluklar tatlım kimse bilemez ne olacağını ya mutlu olursun ya filozof

21 yaş evlenmek için çok erkek değil mi?

7 ayda her şey yetisir merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…