Ani bir kararla evleniyorum

Haftaya evleneceğiz dese bile bir sekilde yetistirilirmis gibi hissediyorum. Yeter ki evlenmek istediginiz adamdan emin olun, birbirinize güvenin birbirinizi sevin.

9 senedir berabersin daha ne kadar beklemeyi dusunuyosun bu karar ani degil bence ama evlenince 1 ay sonra skildim yazarsiniz diye dusunuyorum

Amaan boşver evlilik çokta güzel birşey değil. Kendi kendini yakma, en erken 25 e kadar bekle. Ben 25 te evlendim keşke 30 u bekleseymisim

Biz eşimle ocak ayında tanıştık, mayısta nişanlandık, temmuzda nikah yaptık, fakat düğün yapmadık. Çünkü tayinimiz çıkacaktı hem taşınma hem düğün hazırlığı falan derken araya kaynayıp düğünü istediğimiz gibi yapamayacaktık. Yaklaşık 10 ay sonra düğünümüzü yaptık. Harika bir düğündü, keşke dediğim hiçbir şey olmadı. 7 ay okulla birlikte zor olabilir. Sadece gelinliğim için 5 ayımı verdim. Damatlık da çok uğraştırdı :) yer için çok dolaştık. Herşeyi eşim ve ben yaptık. İkimizin de ailesinden uzaktaydık ve aile yanında değil de yaşadığımız yerde yaptık düğünümüzü :) velhasılı kelam 7 ay az değil fakat çok çetrefilli bir süreç. Uzmanlığın riske girebilir. Dil sınavı ve dus var sonuçta. Uzmanlığa başlayıp sonra da yapabilirsiniz düğünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…