Aniden değişen eş.

yorgunbirinsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2023
34
12
3
29
Arkadaşlar merhaba ben 27 yaşında 3 yıldır evli ve 1 çocuk sahibiyim. Eşimle görücü usulü ile evlendik. Kendisi çok zor bir insan zaman geçtikçe daha da belli oluyor. Evlenirken falan o kadar uysal sakin sinirlenmeyen biriydi ki ama benim çok kötü bir huyum var aşırı sinirleniyorum ama çok uzun sürmez saman alevi gibi işte. Neyse biz evlendik süreç iyiydi çok fazla karışan eden olmadı evimizin eşyalarını vs kendimiz aldık kayınvalidem falan karışmadı çok iyi insanlar hepsini de seviyorum kızı gibi davranır bana. Kayınvalidemler köyde yaşıyor sürekli gideriz. Eşim de hep iyiydi gülerdik şakalaşır film falan izlerdik aramız sıcaktı. Hamileliğin son zamanları benden uzaklaştı soğuk gibiydi neyse hormonlarım yüzünden kuruntu yapıyorum deyip sustum son 1 yıldır da yani bebek doğduğundan beri eşim bi tuhaf olmaya başladı herşeye kızıyor sürekli eleştiri yapıyor benim için hiç bir şey yapmak istemiyor sürekli gezsek dediğimde köye gidelim diye tutturuyor bugün gitmesek desem sen zaten istemiyorsun sevmiyorsun gelmemek için kavga çıkartıyorsun diyo ama ben nişanlandığım zamandan beri zaten hep köye gidiyorum normalde köy falan hiç bilmem kendi köyüme bile gitmem bende artık farklı şekilde gezmek istiyorum ama anlamıyor dinlemiyor sürekli kavga çıkartıp burnumdan getiriyor doğum sonrası kilo aldım şuan diyetteyim kilo aldım diye bana neler söyledi canım çok yandı sözlerine dünde yine beni eleştirirken dozunu arttırdı ve böyle olduğunu bilsem seninle evlenmezdim dedi bende ağladım kahvaltı zehir oldu tabi. Kendisi yedi işe gitti akşama kadar konuşmadık bugün de köyde gitti ben gitmedim ya kızlar davranışı bir gecede pat diye değişti uysal sevecen adam gitti karşımda bağırıp çağıran bir adam geldi herkes birbirimizi sevdiğimizi bakışımızdan anlardı şuan birbirimize bakmıyoruz bile sürekli laf ediyor bana bende zaten ters bir yapıya sahibim kendimi tutmaya çalışıyorum ama üstüme çok geliyor bu kezde dayanamayıp bende ona bağırıyorum çok üzülüyorum güzel bir evliliğimiz vardı mutluyduk ne olduğunu anlayamıyorum adam gece yattı sabah kalktı şeytan görmüş gibi davranmaya başladı ben ne yapayım bilmiyorum akıl akıldan üstündür bir tecrübesi olandan yardım rica ediyorum eşimi seviyorum bu durumu nasıl çözebilirim?

Gece yatarken bişey yoktu sabah böyle oldu derken? Mutlaka bişey olmuştur siz çok çabuk sinirlenen biriyim dediniz bişey dediniz de o zoruna mı gitti acaba? Ne zamandır böyle?

Eşimle her gün aramızdaki muhabbet köye gideceğim gitmeyelim başka yerlere gidelim sen köyü ailemi sevmiyorsun.. bir kere alıştırdık artık o köye gitme mevzusunu diğer insanlar gibi en başından ay çekemem ay sevmem köy deseydik şimdi bu durumda olmazdık belki.

Acaba çocuk doğunca antropoza falan mı girdi, noluyor bu erkeklere anlamıyorum, en büyük korkum doğum sonrası tüm iletişimin yok olması bebek aileyi ilk zamanlar biraz sarsıyor gibi geldi, sizin gibi bebekten sonra eşi tuhaflaşan birçok konu okudum , tecrübeli hanımların yorumlarını bekliyorum, ben de daha yeni bir anne adayı olarak bu konu ile ilgili yorumları merak ediyorum, mesela benim eşim bana karşı çok merhametli ve koruyucu acaba doğumdan sonra değişir mi ki

Yazinin ortasinda bir yerlerde gebeligin sonlarinda degisti demissiniz, sonra dun gece degisti olmus.

Esiniz asagi yukari 1 yildir degisik anladigim kadariyla.
Kilo probleminizi dert ediyor diye yorumladim ben.

Olabilir bence. Konu sahibi çok sinirliyimdir diyip konuyu geçiştirmiş ama adam bu huyundan sıkılmış olabilir.

Yani. Bende ani sinirlenen biriyim. Bunu degistirmeye calisiyorum cünkü karsi taraf icin oldukca yipratici oluyor. Sinirleniyoruz, icimizdekileri kusup, yada birseyleri karsi taraf icin berbat edip sonra normal moda geciyoruz, ama bu zamanla birikiyor. O tahammül de bir kere kirildi mi insandan soguyorlar. Haklilar da. Insan duygularini az cok kontrol etmeyi ögrenmeli (dermisim ve kendi kulagimi da cekiyorum)

Gece yatarken bişey yoktu sabah böyle oldu derken? Mutlaka bişey olmuştur siz çok çabuk sinirlenen biriyim dediniz bişey dediniz de o zoruna mı gitti acaba? Ne zamandır böyle?
Şöyle baya hamileyken ben son aylarda birden bire tuhaf davranmaya başladı sonra bu doğumdan itibaren dozu artarak ilerledi. Sinirliyim evet ama normalde her dk sinirli kaşları çatık gezen biri değilimdir aksine genel anlamda neşeli biriyim sürekli şakalar espiriler yapar ortamı hareketli tutarım o çok suskun ve durağan ama çok ağır konuşunca ben sinirime hakim olamıyorum bazen

Yok o konuyu konuştuk başkası yok ancak ne olduğunu söylemiyor bilmiyorum
Sinirli yapınız, hormonlarınız ve çocuğun gürültüsü, sorumluluğu vs. derken anasının paşasının rahatı bozulmuş işte

Gerçekten sabırlısın. Ben 6 senedir evliyim. Eşim bana kilolusun bilsem evlenmem felan dese kendini direk kapıda bulur yallah. Bukadarmı değersizsin sen. O nasıl seni kırıyorsa sende kendine bak kendini ne zannediyorsun beğenmiyosan defol git de boşan.

Sizin kötü huyunuzdan bikmis. Artik onun da tahammülü kalmamis
Olabilir ancak ben sürekli kaşları çatık gezen biri değilim ki acı acı konuşunca içinde tutmaya çalışıyorum en son raddeye gelince de patlıyorum. Asla ağır konuşmam her zaman da eksiksiz yapmaya çalışırım herşeyi tabiki dört dörtlük değilim kimse değil bunu konuşarak çözmeliyiz konuştuğum zaman o an çözülüyor ertesi gün yine birşey buluyor ben ne yapayım anlamadım ki

Ay
Sinirli yapınız, hormonlarınız ve çocuğun gürültüsü, sorumluluğu vs. derken anasının paşasının rahatı bozulmuş işte
Ay yemin ediyorum işte aynen öyle rahatım bozuldu ben bekarken gezerdim tozardım şöyle böyle evde çocuk bakamam deyip diyor halbuki çocuk bakıyorum dediği de sabah kahvaltısı hazırlanan kadar sonra yer çıkar gider

Çok haklısın bu konuda törpülemeye çalışıyorum kendimi ama böyle davrandıkça yapamıyorum çok yıprandım ya çocukta zor hiç bişey bilmiyor anlamıyor sonuçta zorluyor haliyle birde eşim böyle olunca ben arada kaynıyorum

Tamam sen bekar yaşa, deyip gönderin. Bi de üstüne, bilseydim evlenmezdim, gibi psikolojik baskıya katlanmayın. Bundan sonra bu adam hep böyle devam eder maalesef ve sinirli, öfkeli, katlanılmaz kadın olarak kalırsınız

Ay ben öyle onur kırıcı konuşmak istemiyorum hatta durumu düzeltmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…