Aniden olan durumlar karşısında çok fazla panik yapıyorum

bende de benzer bi durum var ama benimkisi depremden sonra oldu bi de yaptigin ise fazla yogunlasmayla ilgili sanirsam ben kendimi ilgilendigim ise cok kaptirdigimda oluyo genelde ama dedigim gibi ben de yasadigim depremden kalma bisey

kızlar bir psikiyatri uzmanı bile tanı koyarken defalarca düşünüp görüşme yaparken siz nasıl olur da panik atak diyebiliyorsunuz anlamıyorum. netten okuduğunuz bir kaç belirtiyi check edip bunun kararını vermeyin lütfen. zaten hassas bir durumda olan arkadaşımızı daha da korkutabilirsiniz.belki çok basit bir kaygı bozukluğu ya da uyarıcılara karşı aşırı duyarlı durumu olan birini panik atak olduğuna inandırmayalım.insan olmayan bir durumu bile "evet bende de var" diyip hasta hissedebilir. birilerinden duyduğumuz belirtiler ya da kendi yaşantılarımız bize bilgi verebilir ancak psikolojik rahatsızlıkların tanı konma süreci göründüğü kadar basit değildir. sevgiler...

Kesinlike katılıyorum söylemlerine,ayrıca hastalığın tanısı panik bozukluktur.Geçirilen krizler(ataklar) panik atak olarak adlandırılır ve teşhisi doktorlar tarafından konulabilir.Sizin yaşadığınız sürekli endişe hali ve bu farklı bir rahatsızlık anksiyete olabilir bir uzmanla görüşmeniz yararınıza.

Gitmedim. İhmalkarım galiba bu konularda. Sorunumu bile bile gidemiyorum.
Ben aileme bir şey olur korkusunu da çok yaşadım. Hep merak içindeyim yani. Ama yeniyorum bu korkumu. Diğerleri hala devam ediyor.

bende ailem konusunda çok hassasım duygusalım hemde aşırı:S
yurtta arkadaşlarım 3-4 güne hatta haftada bir ararken ben
günde 2-3 kere aradığımı bilirim ailemin kontorum olmadığında
ağladığım bile olmuştur beni neden aramadılar diye:S
yaa kendim bile korktum kendimden:S

öyle korkularım olmadı benim olumlu düşünce derken ne gibi
ben sürekli aklımda tutmaya çalışıyorum korkmucam sıçramıcam
diye ama unutuyorum neler yapıyorsun_?

bende de benzer bi durum var ama benimkisi depremden sonra oldu bi de yaptigin ise fazla yogunlasmayla ilgili sanirsam ben kendimi ilgilendigim ise cok kaptirdigimda oluyo genelde ama dedigim gibi ben de yasadigim depremden kalma bisey

canım senin yaşadığın olay çok büyük ama ben öyle şükür ağır birşey atlatmadım
küçüklüğümden beri var önceden ailece güler geçerdik ama artık kabak tadı
vermeye başladı elimde olmadan bir anda oluveriyo

canım çok teşekkür ederim değerli yorumun için
içimi rahatlattın belki daha basit birşeydir bilemiyorum
ama dr ihmal etmicem danışmakta fayda var

evet canım sürekli endişe halindeyim tam olarak sorun korku ve endişe
teşekkür ederim yorumun için tavsiyenizi uygulayacağım en kısa sürede

kusura bakmayın ama biri bi teşhis koymuş diğerleri de onun arkasından...

sadece dalgınlık diyoruz biz buna. panik atakla uzaktan yakından ilgisi yok. nasıl uydurabildiniz hayret ettim.

kusura bakmayın ama biri bi teşhis koymuş diğerleri de onun arkasından...

sadece dalgınlık diyoruz biz buna. panik atakla uzaktan yakından ilgisi yok. nasıl uydurabildiniz hayret ettim.

peki canım dalgınlık nasıl geçer
bu sorun için de dr şart mı_?

Siz en iyisi burdan yardım almaya çalışmak yerine bir doktora gidin çok rahatsız oluyorsanız.

Doktorlar teşhis koyabilmek için yıllarca okuyorlar, biz bildiğimiz 2 belirtiyle hastalık yakıştırıyoruz.

Siz en iyisi burdan yardım almaya çalışmak yerine bir doktora gidin çok rahatsız oluyorsanız.

Doktorlar teşhis koyabilmek için yıllarca okuyorlar, biz bildiğimiz 2 belirtiyle hastalık yakıştırıyoruz.

canım ben hastalık derecesinde bir durum olduğunu düşünmüyordum açıkcası
buraya yazana kadar ihmal etmicem kesinlikle tşk ederim tatlım:)

panik atak bu kadar basit birşey değil arkadaşım merak etme.panik atak hastaları nöbetleri geldiğinde çoğu zaman bilinçsizce kalp krizi geçirdiklerini bile sanırlar yani öyle anlık bir sıçrama tepki verme durumu kadar basit bir durum değil bu.reflekslerin çok kuvvetli olabilir dalgınlıktan olabilir.tavsiyem şu an bile internetten araştırıp bir psikologa msj bile atabilirsin tabiki bir uzman ile yüz yüze görüşmen senin için en iyisi olacaktır diye düşünüyorum.

Bence de sizde panik atak var.
Kendinize uğraşlar bulun.
Geceleri telefonlara bakmayın,daha da panikleşirsiniz.
Allah yardımcınız olsun.

Bende de vardı bi ara aşırı tepki gösterme, çığlık atma özellikle uykudayken ama kendi kendine geçti çok şükür sürekli telkinde bulunuyordum kendime. Bu arada B12, demir eksikliği de sinir sistemini etkiliyor. Bu çocukluğundan beri süregeliyormuş, bu yüzden doktora görünmelisin bence.

öyle korkularım olmadı benim olumlu düşünce derken ne gibi
ben sürekli aklımda tutmaya çalışıyorum korkmucam sıçramıcam
diye ama unutuyorum neler yapıyorsun_?

bu korkuları kendim yarattıgımın farkına vardım, psikolojik olarak dua okudugumdada kendimi korunmus hissediyorum rahatlıyorum. ama arkadaşlar dogru soylemıs, tanı koymak yanlış. sen en güzeli git bir doktora, en sağlıklısı bu arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…