Gitmedim. İhmalkarım galiba bu konularda. Sorunumu bile bile gidemiyorum.
Ben aileme bir şey olur korkusunu da çok yaşadım. Hep merak içindeyim yani. Ama yeniyorum bu korkumu. Diğerleri hala devam ediyor.
geçmiş olsun, doktora gitmeyi ihmal etme sora üstesinden gelemezsin
canım büyük ihtimal panik atak.
ben otobüse bindiğimde felan arkamda oturan boğazımdan kesecek diye bile korkardım bir zamanlar, kalp çarpıntım vardı vs.. doktora gitmeden kendim hallettim. olumlu düşünceyle, kuranın türkçesini okuyarak, her sıkıldımgımda darlandıgımda ayetel kürsi okuyarak. bi psikiyatra git derim. daha fazla büyümesin
bende de benzer bi durum var ama benimkisi depremden sonra oldu bi de yaptigin ise fazla yogunlasmayla ilgili sanirsam ben kendimi ilgilendigim ise cok kaptirdigimda oluyo genelde ama dedigim gibi ben de yasadigim depremden kalma bisey
canım çok teşekkür ederim değerli yorumun içinkızlar bir psikiyatri uzmanı bile tanı koyarken defalarca düşünüp görüşme yaparken siz nasıl olur da panik atak diyebiliyorsunuz anlamıyorum. netten okuduğunuz bir kaç belirtiyi check edip bunun kararını vermeyin lütfen. zaten hassas bir durumda olan arkadaşımızı daha da korkutabilirsiniz.belki çok basit bir kaygı bozukluğu ya da uyarıcılara karşı aşırı duyarlı durumu olan birini panik atak olduğuna inandırmayalım.insan olmayan bir durumu bile "evet bende de var" diyip hasta hissedebilir. birilerinden duyduğumuz belirtiler ya da kendi yaşantılarımız bize bilgi verebilir ancak psikolojik rahatsızlıkların tanı konma süreci göründüğü kadar basit değildir. sevgiler...
Kesinlike katılıyorum söylemlerine,ayrıca hastalığın tanısı panik bozukluktur.Geçirilen krizler(ataklar) panik atak olarak adlandırılır ve teşhisi doktorlar tarafından konulabilir.Sizin yaşadığınız sürekli endişe hali ve bu farklı bir rahatsızlık anksiyete olabilir bir uzmanla görüşmeniz yararınıza.
kusura bakmayın ama biri bi teşhis koymuş diğerleri de onun arkasından...
sadece dalgınlık diyoruz biz buna. panik atakla uzaktan yakından ilgisi yok. nasıl uydurabildiniz hayret ettim.
peki canım dalgınlık nasıl geçer
bu sorun için de dr şart mı_?
teşekkür edeim canım:)zannediyorum dikkat problemi olduğu için. (alıştırma yaparak çözebilirsin. dikkat ve yoğunlaşma egzersizlerini internetten bulabilirsin)
tabii ki dua faktörünü de unutmayalım
Siz en iyisi burdan yardım almaya çalışmak yerine bir doktora gidin çok rahatsız oluyorsanız.
Doktorlar teşhis koyabilmek için yıllarca okuyorlar, biz bildiğimiz 2 belirtiyle hastalık yakıştırıyoruz.
öyle korkularım olmadı benim olumlu düşünce derken ne gibi
ben sürekli aklımda tutmaya çalışıyorum korkmucam sıçramıcam
diye ama unutuyorum neler yapıyorsun_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?