Anılar tazelensin...Dönmek istediğiniz ''an''lar ?..

Aslında "an" demişsin.. Çoğumuz dönem yazmışız. Bir ara an'ları da yazarım şeker..

keşke 11 temmuza geri dönebilsem de,12 temmuzda yaşananı engelleyebilsem

28 nisan 2009 a dönüp, 29 nisan da aniden,sessizce,habersizce ve en acısı SEBEPSİZCE beni terkeden babama yapışıp ''gitme,büyümek istemiyorum'' diye bakmak isterdim.dayanamazdı gözyaşlarıma.gitmezdi.bende erkenden büyümek zorunda kalmazdım.
bu kadar güleryüzlü olmazdım.
duvar gibi yaşamazdım.
'GÜVEN BANA' cümlesinin gerçek anlamını kavrayabilirdim.
aaayyyyy öyle işte..
erkenden büyümek zorunda kalanlara gelsin

28 Ocak 2012 Cumartesi günü, sevgilimle Uludağ tatilimize dönmek isterdim. Çok eğlenmiştik... Askerden döndüğü an inşallah o anı yeniden yaşayıp dejavu olacağım. :)

31 Aralik 2013 ve 1 Ocak 2014 gunlerini tekrar yasayip sonra bugune geri donmek isterdim. Cok guzeldi. Cok mutluydu... Simdi ne o insanlar var hayatimda, ne o anilarin tekrari ya da benzeri yasanabilir. Guzeldi ya, aklima gelir arasira, dusundukce icim bir tuhaf olur, burnumun diregi sizlar. Ne ozlemle, ne ic sizisiyla hatirlarim o gunleri, bir ben bir Allah bilir.

Asik oldugum adamin elimi tuttugu ilk gun...hayatimin en mutlu gunuydu..tum gun ayrilmamisti ellerimiz..sanmistimki hep oyle olucaz amma hayat ayirdi yollarimiz iste..simdi karisinin elini tutuyor...hayat acimasiz....

Çocukluğumun cansıkıntısız hali...Abim ölmeden öncesi abimli zamanları...Bu eve ilk taşındığımız günleri...Bu anılar iyice silikleşti geçen uzun zamandan dolayı..Keşke önü iyi olsaydı..Ablamın boşanmasından öncesi .Babam hastalanmadan öncesini..Babamı..Yani yaşımın 20 li yılları ..Yani kendince mutlu ve tam bir aile olduğumuz zamanları ....Onlarla ve O'nla geçirdiğim güzel günleri..Benim boşanmamdan öncesini...Tr nin dışına kaçtığım o bir haftayı...O'nla rüya gibi bir tanışmayı..Boşanma sonrası güzel bir anım okadar az oldu ki..

İlk dönmek istediğim anım össden sonra hava kuvvetlerinin mülakatına gitmek.

İkinci dönmek istediğim anım tercih zamanına gidip daha başka yerler tercih etmek.

Lise sona dönmek isterdim güzel olduğu için değil hayatıma mal olan hatayı yapmayarak ordan yola devam etmek isterdim.. ama nerdeeeeeeee

17-18 yaşında idim.Saçlar belde sarı,gözüme de lens takmışım... Can arkadaşımla Karşıyaka 'da gezerken bembeyaz giyinmiş,tarz,beyaz saçlı bir adam yanımıza yanaştı.Ajansı varmış ,illa kartımı alın,gelin dedi...Arkadaşım beni çok sever,adamla başladı sohbete ://.Ben ona hep diyorum,beni dinlemiyor bla bla bla diye...Saf ,salak da durmuyorum.Arkadaşımı kolumdan tutup çektim,adam hala geliyor.Eve gidene kadar arkama bakmıştım,adam geliyor mu ,diye...Aklıma geldikçe gülümserim ve o yaşta bile aklımı kullandığımı düşünürüm.

Onunla tanışmamış olduğum herhangi bir an. Belki o zaman bu saate kadar uyanık olmaz, uyumayı başarabildiğimde ise uyanmaya direnmeye çalışmazdım.
Belki bu kadar lanet ve aksi birine dönmez , hala içimde yaşam sevinci taşıyabilirdim.
İnsanlardan nefret etmezdim belki. Sadece anne-babası için yaşamaya devam eden biri fakat bunu dışarıdan anlamasınlar diye bu kadar sahteleşmezdim. Bir maskem olmazdı.

Güvenmekten , bağlanmaktan korkmaz. İnsanları bilerek kendimden uzaklaştırmazdım belki.
Eğer mümkün olsaydı böyle bir an'a dönmek sahip olduğum tüm malımı mülkümü verirdim. Çadırda yaşamaya başlayabilirdim ...

Babamın söğüdün en yüksek dallarına kurduğu, sanki bir kıtadan diğerine uçuyormuş gibi hissettiren salıncakta beni salladığı günlere dönebilsem keşke... Rüyamda yine babamı gördüm, ondan herhalde.

yüksek okulu okudugum yıllara dönmek ısterdım pek güzel arkadaşlıklarım olmasada okulu sevıyordum.orada öğrencı olmak güzeldi.Memleketim de olduğum zamana dönmek ıstıyorum ama şimdiki mesleğimi yaparak keşke mümkün olsa ,ne yazıkkı yıllarsonra belki doğduğum yerde olurum hayat benı evlenipte başka yerlere sürüklemesse.

Lise yıllarıma dönmek isterdim. üniversiteden nefret ediyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…