- 26 Eylül 2014
- 688
- 986
- 123
- Konu Sahibi lirik guzel
-
Kocamla tanıştıgim o ilk güne hayallerimin taze olduğu saf olduğu o güne kocama hayranlıkla bakan o gözlerimë o yağmurlu güne..Evet,başlıktan da anlaşılacağı üzere herkesin hayatında dönmek istediği anlar,zaman dilimleri vardır.Bunun için şimdiki zamandan şikayetçi olmamız gerekmiyor elbette.Eskiye duyulan özlem diyelim ...Gün gelecek,şu anımıza özlem duyacağız...
Aaa iyi hatırlattın ben de mıncırmıştım koca ayıyı bakÇocukken ayı oynatırlardı sokaklarda.Günün birinde gidip ayıyı sevmiştim.Bildiğiniz koca ayıyı mıncıklamıştım..Hayvanları çok sevdiğimden...Şu an düşünüyorum da annemin yerinde olmak istemezdim... :*
Ben bu hayvanlar konusunda sabıkalıyım. :)) Sen de anlaşılan ... :) Solucanları falan beslıodum topraktan çıkarıpAaa iyi hatırlattın ben de mıncırmıştım koca ayıyı bak
Ben de karınca besliyodumduBen bu hayvanlar konusunda sabıkalıyım. :)) Sen de anlaşılan ... :) Solucanları falan beslıodum topraktan çıkarıp
Evet aynen. Hatta bazen evci de çıkartıyordum onlardan birkaç tanesiniAhahaha,aynen ya...İylik yapıodum güya...Taşırken yorulmasınlar diye yuvalarına ekmeklerı tıkıodum.
Çatlak İzmir'liler olarak tarihe geçmek üzereyizmeg ,ne kadar uyuşuyoruz sen anlattıkça benim anılar canlandı.Ben de ipekböcekleri yumurtalarını attıktan sonra ölür ya,onların öldüğünü kabullenmezdim kavanozda tuttardım.Hatta bi kere şehirlerarası otobüsle onlarla yolculuk yapmıştım.
Hahahhaha,evet :)) Havasından suyundan,rahat insanlarız...Çatlak İzmir'liler olarak tarihe geçmek üzereyiz
Daha neler neler var oofffYazarız ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?