• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anılar....

sblvsr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
551
478
73
41
Peşinizi bırakmayan anılarınızdan nasıl kurtuldunuz ? İlk sevgili , ilk nişanlı , ilk eş ve bunların hepsi veya sadece biri eski olduğu zaman nasıl kurtuldunuz ? Ve anılar , yaşanmışlıklar unutulur mu ? Yoksa sadece yokluğuna mı alışırsınız ?

zamanla unutulmayacak hıcbırsey yok bence ..

anımsadıgın anda aklına gelen anılar anlık olarak gözünün önüne hep gelecek canımskdjfjfjgkhjhjjk

anımsadıgın anda aklına gelen anılar anlık olarak gözünün önüne hep gelecek canımskdjfjfjgkhjhjjk

Sanırım zamanla etkisini kaybedecek ama unutlmayacak.O kişi hep hafızamızda kalacak ama hayal meyal

Peşinizi bırakmayan anılarınızdan nasıl kurtuldunuz ? İlk sevgili , ilk nişanlı , ilk eş ve bunların hepsi veya sadece biri eski olduğu zaman nasıl kurtuldunuz ? Ve anılar , yaşanmışlıklar unutulur mu ? Yoksa sadece yokluğuna mı alışırsınız ?
Keşke kurtulabilsem, güzel anılarımı bile istemiyorum.

Sanırım zamanla etkisini kaybedecek ama unutlmayacak.O kişi hep hafızamızda kalacak ama hayal meyal

unutamamaktan korkma
acılar insanlar için hüzün insanlar için
boşvermeye çalış
hatırlamaktan korktugun kişi ölmüş farz et

Hatirlamamak icin direnme.. Aklina geliyorsa gelsin zamanla hafifliyo zaten fakat kendini sartlandirdigin zaman aklindan hic cikmiyo.. Ben zamana biraktim azaldi ne zaman direndiysem daha cok animsadim... Kendini hayatin akisina birak bunu yapabildigin zaman ancak azaliyo tamamen unutabilmek nasil bisey onu daha bende cozemedim

Back
X