Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Peşinizi bırakmayan anılarınızdan nasıl kurtuldunuz ? İlk sevgili , ilk nişanlı , ilk eş ve bunların hepsi veya sadece biri eski olduğu zaman nasıl kurtuldunuz ? Ve anılar , yaşanmışlıklar unutulur mu ? Yoksa sadece yokluğuna mı alışırsınız ?
Peşinizi bırakmayan anılarınızdan nasıl kurtuldunuz ? İlk sevgili , ilk nişanlı , ilk eş ve bunların hepsi veya sadece biri eski olduğu zaman nasıl kurtuldunuz ? Ve anılar , yaşanmışlıklar unutulur mu ? Yoksa sadece yokluğuna mı alışırsınız ?
Hatirlamamak icin direnme.. Aklina geliyorsa gelsin zamanla hafifliyo zaten fakat kendini sartlandirdigin zaman aklindan hic cikmiyo.. Ben zamana biraktim azaldi ne zaman direndiysem daha cok animsadim... Kendini hayatin akisina birak bunu yapabildigin zaman ancak azaliyo tamamen unutabilmek nasil bisey onu daha bende cozemedim