- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canım hayırlı olsun
Sağol canımHoşbuldum canım hayırlı olsun ☺
Hoşgeldin günlüğümeSelam tatlım
Bullet journal tutuyorsunçok iyi bir fikir..
Bi de onu al dolaba as derim renkli renkli tşkler koy her gününe inşallah ♥
Nasıl şu ip den memnun musun??
Ben de çok istiyorum ama evim çatı katı ipi hızlı ve güzelce atlayabileceğim hiç bir alanım yok..
Belki diyorum. Kışın kimse yokken parkda atlarım.. artık pardesü vs tesettür olunca çok dikkat çeker miiym bilmedim..köşe bucak bir yer bulurum her halde..
Şu an da ipsiz atlıyorum daha çok bu bu jumping jack yapıyorum.
Aynen ya dediğin gibiHoşgeldin günlüğüme
Aynen pinterestten kopya çekmiş olabilirimbu acemilik böyle olsun bayramdan sonra daha ustaca çizimler yaparım
ajandma kıyamıyorum güzel olmaz da boşa gider diye
Dikkat çeksen nolur ya kap giyersin ayağına takılmaz. Herkes kendine baksın. Kick box dünya şampiyonu kız var heryerde atlıyor valla.
Ben çok memnunum ipimden. Normal iplerle atlayamıyorum bununla kolay oluyor.
Decathondan almıştım al canım güzel atlaması.Aynen ya dediğin gibi
Ben de alayım bari ipten.. şu bayram düğün vs hallrdetsem inşallah o zamana oğlum da yürümeye başlarsa zaten evde pek durmayızyürüyüp park park gezeriz
evde vakit çocuk sıkılıyor vaki t geçmiyor..
Nasıl gidiyor bugün kaçamak yok değil mi
Ben Bayram da da yapmayı düşünmüyorum bitti benim için gerçekten çok güzel kararlıyım ve başladım..Decathondan almıştım al canım güzel atlaması.
Kaçamak yok canım bayrama kadar 1 lokma bile kaçamak yapmayacağım kesin kararlıyım![]()
Bayrama kadar benim 21 gün olacak ama bakalım belki ben de yapmam onun için kesin konuşamıyorumBen Bayram da da yapmayı düşünmüyorum bitti benim için gerçekten çok güzel kararlıyım ve başladım..
İnşallah 63-61 olana kadar devam.. Eylül ayını yürümelerimi iple çekiyorum sadece heyecanlıyım
Napalım baksana ban yicem tırsıyorum ama watsap kuralım mı![]()
Hayır ya kesin ol... Bitti yedin yedin nereye kadar.. bayram da da yapna hedefe varınca yersin.. anka bitti kaçamak işi.. çok cnaın çekerse diyet tarif yapBayrama kadar benim 21 gün olacak ama bakalım belki ben de yapmam onun için kesin konuşamıyorum![]()