• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anka’nın 65 e yolculuğu

Anka

Nirvana
Pro Üye
25 Ekim 2008
52.629
114.829
1.223
Evet bu günden itibaren 65 e kadar kaçamaksız bir yolculuğa başlıyorum.

Başlangıç tarihi: 21 Temmuz
Başlangıç kilo:74

Hedefler
Günde 2,5 lt su
Günde 1000 ip
Şekersiz kaçamaksız menüler

Eklentiler

• F7C56FC4-B166-434D-B2BB-CF565CAD77B2.webp
    F7C56FC4-B166-434D-B2BB-CF565CAD77B2.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Bu günkü 1000 ip hedefi tamam :spor:

Eklentiler

• 2BF891BB-525B-471A-9BFE-CC800083F323.webp
    2BF891BB-525B-471A-9BFE-CC800083F323.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 63
21 Temmuz menüm
10:30
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
3 dilim TB ekmek

Aralarda çay-kahve

16:30
2 domates 1 yumurtadan melemen
1 kaşık ev yapımı labne
3 dilim ekmek

17:30 2 ay dilimi kavun 4 ceviz

Ayrıca
6600 adım attım. 10 bine tamamlamaya çalışacağım.

Eklentiler

• 4B4DC720-2B3C-4159-83FA-9EF7959FEA9E.webp
    4B4DC720-2B3C-4159-83FA-9EF7959FEA9E.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 43
Başardımmmm :71: :71: :71:

Eklentiler

• 74E78F07-BE08-4140-9A05-7399E57CB7AD.webp
    74E78F07-BE08-4140-9A05-7399E57CB7AD.webp
    26 KB · Görüntüleme: 39
Günaydın günlükcüğüm kendi kendime yazmaya devam :D

Sabah 2 dilim TB ekmek arası tost yemiştim. Yumurta olmadığı için erken acıktım, kısır yedim bol yeşillikli. Akşam ekmek hakkım da gitti bakalım.

Şimdi 1 ay dilim kavun yedim. İp atlayacağım az sonra:spor:

Günaydın günlükcüğüm:36:
Dün ip atlayamadım. Yürüyüş de yapamadım. Oğlum diş çıkarıyor çıkarınca normale dönerim. Ama kaçamak da yapmadım :71:

Selam tatlım 🤸

Bullet journal tutuyorsun 😍çok iyi bir fikir..
Bi de onu al dolaba as derim renkli renkli tşkler koy her gününe inşallah ♥️

Nasıl şu ip den memnun musun??
Ben de çok istiyorum ama evim çatı katı ipi hızlı ve güzelce atlayabileceğim hiç bir alanım yok..
Belki diyorum. Kışın kimse yokken parkda atlarım.. artık pardesü vs tesettür olunca çok dikkat çeker miiym bilmedim..köşe bucak bir yer bulurum her halde..

Şu an da ipsiz atlıyorum daha çok bu bu jumping jack yapıyorum.

Selam tatlım 🤸

Bullet journal tutuyorsun 😍çok iyi bir fikir..
Bi de onu al dolaba as derim renkli renkli tşkler koy her gününe inşallah ♥

Nasıl şu ip den memnun musun??
Ben de çok istiyorum ama evim çatı katı ipi hızlı ve güzelce atlayabileceğim hiç bir alanım yok..
Belki diyorum. Kışın kimse yokken parkda atlarım.. artık pardesü vs tesettür olunca çok dikkat çeker miiym bilmedim..köşe bucak bir yer bulurum her halde..

Şu an da ipsiz atlıyorum daha çok bu bu jumping jack yapıyorum.
Hoşgeldin günlüğüme 😘

Aynen pinterestten kopya çekmiş olabilirim:KK70: bu acemilik böyle olsun bayramdan sonra daha ustaca çizimler yaparım:KK70: ajandma kıyamıyorum güzel olmaz da boşa gider diye :KK70:

Dikkat çeksen nolur ya kap giyersin ayağına takılmaz. Herkes kendine baksın. Kick box dünya şampiyonu kız var heryerde atlıyor valla.
Ben çok memnunum ipimden. Normal iplerle atlayamıyorum bununla kolay oluyor.

Hoşgeldin günlüğüme 😘

Aynen pinterestten kopya çekmiş olabilirim:KK70: bu acemilik böyle olsun bayramdan sonra daha ustaca çizimler yaparım:KK70: ajandma kıyamıyorum güzel olmaz da boşa gider diye :KK70:

Dikkat çeksen nolur ya kap giyersin ayağına takılmaz. Herkes kendine baksın. Kick box dünya şampiyonu kız var heryerde atlıyor valla.
Ben çok memnunum ipimden. Normal iplerle atlayamıyorum bununla kolay oluyor.
Aynen ya dediğin gibi 🤸
Ben de alayım bari ipten.. şu bayram düğün vs hallrdetsem inşallah o zamana oğlum da yürümeye başlarsa zaten evde pek durmayız 😂😂 yürüyüp park park gezeriz 😍 evde vakit çocuk sıkılıyor vaki t geçmiyor..

Nasıl gidiyor bugün kaçamak yok değil mi

Aynen ya dediğin gibi 🤸
Ben de alayım bari ipten.. şu bayram düğün vs hallrdetsem inşallah o zamana oğlum da yürümeye başlarsa zaten evde pek durmayız 😂😂 yürüyüp park park gezeriz 😍 evde vakit çocuk sıkılıyor vaki t geçmiyor..

Nasıl gidiyor bugün kaçamak yok değil mi
Decathondan almıştım al canım güzel atlaması.
Kaçamak yok canım bayrama kadar 1 lokma bile kaçamak yapmayacağım kesin kararlıyım :halay:

Decathondan almıştım al canım güzel atlaması.
Kaçamak yok canım bayrama kadar 1 lokma bile kaçamak yapmayacağım kesin kararlıyım :halay:
Ben Bayram da da yapmayı düşünmüyorum bitti benim için gerçekten çok güzel kararlıyım ve başladım..
İnşallah 63-61 olana kadar devam.. Eylül ayını yürümelerimi iple çekiyorum sadece heyecanlıyım 🤸
Napalım baksana ban yicem tırsıyorum ama watsap kuralım mı 😍

Ben Bayram da da yapmayı düşünmüyorum bitti benim için gerçekten çok güzel kararlıyım ve başladım..
İnşallah 63-61 olana kadar devam.. Eylül ayını yürümelerimi iple çekiyorum sadece heyecanlıyım 🤸
Napalım baksana ban yicem tırsıyorum ama watsap kuralım mı 😍
Bayrama kadar benim 21 gün olacak ama bakalım belki ben de yapmam onun için kesin konuşamıyorum :D

Bayrama kadar benim 21 gün olacak ama bakalım belki ben de yapmam onun için kesin konuşamıyorum :D
Hayır ya kesin ol... Bitti yedin yedin nereye kadar.. bayram da da yapna hedefe varınca yersin.. anka bitti kaçamak işi.. çok cnaın çekerse diyet tarif yap

Gün bittiğine göre menümü yazayım :halay:

10:00 2 yumurta ile omlet 5 ceviz 2 dilim ekmek

14:00 kahve hurma ceviz sayı hatırlamıyorum 5 hurma olabilir 🙈

18:00
5 köfte tere salatası 2 dilim TB ekmek

Spor yapamadım henüz bebek diş çıkarıyor canıma okuyor :(

Back
X