Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

hoşbulduk yasemin nasılsın? bugünkü arkadaş davetini aldım ve ekledim seni canım..artık özelden de yazabiliriz

canım ben yarın lucrine başlıyorum ..uzun protokol benimki..ayrıca bu benim ikinci denemem (

iyiim nöbetteyim şuan :) ben bu forma yeni üyeyim özelden konuşmayı bilmiyorum

canım ben yarın lucrine başlıyorum ..uzun protokol benimki..ayrıca bu benim ikinci denemem (

inşallah son olur sağlıklı hayırlı bir evlat alırsın kucağına, benimde iğnelerde 5 günümdüm bugün yarın sabah tekrar kontrolüm var bakalım ne olacak

offf bende 18 ocakta lucri ne başlıcam artık subat gelse sabırsızlanıyorum

inşallah son olur sağlıklı hayırlı bir evlat alırsın kucağına, benimde iğnelerde 5 günümdüm bugün yarın sabah tekrar kontrolüm var bakalım ne olacak

hayırlısı olur inşallah..iyi dileklerin için sağol canım..senin kaçıncı denemen olacak bu ?

offf bende 18 ocakta lucri ne başlıcam artık subat gelse sabırsızlanıyorum

yasemin o beklemleri bende biliyorum, bende aralığın ilk haftasındaki reglimde gittim dra, ocak ayında başlıcaktım yine ama bir tahlil falan gerekirse bu aydan yaptırayım dedim ya da lucrinle başlamam gerekirse falan, ama kısa protokol deyince dr, dört gözle regl olacağım günü bekledim, ama her zaman olduğu gibi bu günlerde çabuk geçiyor merak etme, ben şimdi yumurta toplama zamanım pazartesi ye gelecek diye korkuyorum çünkü pazartesi okuldan izin almam zor olacak ne yaparım bilmiyorum

benim ilk denemem mooncum, 3 yıldır bebek için uğraşıyorum sebepsiz infertiliteyim

valla merseray ben dönemi 2 hafta erken kapatıyorum :)) bu hafta son yazılılar haftaya kısmetse ankarada olacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…