Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

benim doktorum da hakan bey yasemin..ben evleneli 5 yıl olacak temmuzda yani 5 yıldır da ben bekliyorum merseray..sonu hayırlı olsunda bekleriz artık ..

allah yardımcımız olsun valla benimde iş yerimde kimse bilmiyor zor oluyor kimseyle paylaşmadan beklemek birde kadın doğum evi hastanesinde çalışınca daha da zor oluyor sorsan çok cevap alacağın bir sürü dr var soramıyorsun.

valla merseray ben dönemi 2 hafta erken kapatıyorum :)) bu hafta son yazılılar haftaya kısmetse ankarada olacağım..

ne güzel canım inşallah işlerin rast gider, ben özel okulda çalışıyorum ve okuldan hiç kimseye söylemedim ( bir arkadaşım dışında) o yüzden mümkün olduğu kadar okula yansıtmadan halletmeye çalışıyorum

ben 15 aylık evliyim bizim eşimde problem sperm azlığı var 9 milyondu ameliyat oldu ama sayı 2 milyona indihakan bey önemli değil sende durum iyi inşallah olur dedi

Son düzenleyen: Moderatör:
kadın doğumda çalışınca aslında yabancı olmazsın bu tür konulara..ne güzel artık senin bilgilerinden de faydalanırız :))

hakikatten ya öyle bir yerde çalışıp kimseye soramamak çok gıcık bir durumaklinialirimsmile

şubatta izin alıcam mecbur tranferden sonra çalışamam bizim işler biraz ağır nöbetlerimiz falan var bebeğimdem önemli değil ya:)

tabi tabii ebe hemşireyim her soruyu beklerim kızlar...

hımm özel okul olunca tabi işler biraz daha zorlaşır..en azından ankaradasın birde böyle düşün...azıcık pollyannacılık oynayalım dedim de :))))))

kızlar size bir tavsiye kesinlikle her dr dediğinemoralinizi bozmayın çünkü kadın doğum uzmanları abartıda üstlerine yok birebir yaşamış biri olarak söylüyorum

ya evet bir de o konu var ..benim muhtemelen transferden kısa bir süre sonra okulum başlıyor..sizce test günümü bekleyeyim mi yoksa işe başlayayım mı ne dersiniz? karar veremedim bende..

kızlar size bir tavsiye kesinlikle her dr dediğinemoralinizi bozmayın çünkü kadın doğum uzmanları abartıda üstlerine yok birebir yaşamış biri olarak söylüyorum

haklısın katılıyorum sana..başından 2 aşılama 1 tüp bebek denemesi geçince insan doktor sarrafı oluyor resmen :)))

moon sun bence tranfer sonrası en az 3 gün dinlen.çok dikkat et

evet özel okul problemli maalesef, eşim rapor alalım diyor ama ben almak istemiyorum çünkü geçen yıl ki klomen tedavilerinde bazı arkadaşlarla konuşmuştuk benim salaklığım herkese anlatıyorum gerçi art niyetli yaklaşan olmadı ama yinede şu anda benim çocuğum olmadığını çoğu arkadaşım biliyor ve bu da beni nedense rahatsız etmeye başladı o yüzden istiyorumki okula hiç yansıtmadan tedavi olayım hamile kalırsam inşallah kimsenin aklına tadevi olduğuma dair bir şüphe gelmesin
biraz paranoyakça bulacaksınız belki ama şu anda böyle hissediyorum ve bu konuları kimseyle konuşmak istemiyorum sizlerin dışında tabi

bu arada banada dr dediki kisttin var.. yara var ..rahim kanseri demediği kaldı amannn moralimi bozdu uykularım kaçtı meğer yalanmış özel tedavi için miş..

kızlar saat biraz geç oldu..size doyum olmaz yine görüşürüz burdan kısmetse..kendinize iyi bakın iyi geceleeeerrr ..

ayyy inşallah hepimiz hamile kalıp mide bulantımızdan baş dönmemizden şikayetci olucaz tek derdimiz bebeğimizin ismi ne olucak acaba olucak:) sende zaten grip salgını var grip için rapor al ben öyle yapıcam

ya benimde transferim haftaya salı çarşamba gibi olur diye tahmin ediyorum ama ben evde 1 gün dışında dinlenmeyi düşünmüyorum birde bizim okulda son hafta yani karne haftası okul bomboş olur hiç öğrenci gelmez yani beni yoracak birşey olmayacak inşallah.
çünkü başka topiclerde okudum kızlar bazen 12 gün boyunca yatanların tutmamış hiç yatmayanların tutmuş biliyosunuz biraz da nasip ilşi bu, benim görümcem kadın doğum uzmanı o da aynı şeyi söyledi transferden sonra 1-2 saat yatmak yeterli onun dışında kendini yormadan normal hayatına dönebilirsin dedi

iyi geceler arkadaşlar malesef ben nöbetçiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…