Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

bencede bende sürekli yatamam ama biz doğum falan yaptırıyoruz benim izin almam sart:)

malesef var canım daha neler var neler...

evet yorucu bir işin varsa tabi almalısın.. sabah 8 de anatolia da olcam bende yataım yavaş yavaş, sana iyi nöbetler arkadaşım yarın akşam tekrar görüşelim yumurtalarımın durumunu söylerim size biraz heyecanlanmaya başladım galiba, iyi geceler canım iyi nöbetler

bugün 2 tane tüp bebek doğumu gerçekleşti biri anataolia bebeği:)diğeri
alman hastanesinin

sakın stres yapma yumurtalara etkisi var allah yardımcın olsun iyi geceler..

merhaba kızlar.. kısmet olursa ben de şubatta anatolyada raporlu olarak tedaviye başlamayı düşünüyorum
hepimize güzel haberler diliyorum

mrb hayırlı olsun tedavin arkadaşım sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin tedavi aşamasındayım

yasemin canım teşekkür ederim ilgin için... tedavin inşallah olumlu sonuçlanır..
canım sen raporla mı yaptırıyorsun?

inşallah canım hepimizin ki hayırlı olsun...allah çabalarımızı boşa çıkarmasın...benimki raporsuz çünkü 15 ay oldu evleneli rapor alamıyorum.

canım inşallah vakit kaybetmeden kavuşursun bebeğe.. biz zaten bekledik hem de maddi olarak bu hakkımızı kullanmak için şubatı bekliyoruz...
anatolyayı da rapor çıkarttığı ve ailem ankarada olduğu için seçtim... inşallah doğru bir seçim yapmışımdır.. henüz görmedim merkezi ama çok öven var
sen memnun musun?

bende 2 ocakta görüşmeye gittim canım anatolia güzel bir merkez fakat beklentine bağlı bu güzellik.kimisi sohbet bekliyor ,kimisi fiyat, kimisi temizlik, ama ben başarı konusunda orayı tercih ettim.ilgi falan yok zaten hakan bey .2 dk görüştüm benim için önemli olan doktor la orda sohbet etmesi falan değildi çünkü eskişehirdeki dr sağolsun çok iyi anatolia sadece işini yapıyor okadar o anlamda memnunum şimdilik zaten bir kez gittim:) bence kararından vazgeçme

canım paronayakça deil bence kolay şey değil bunlar.Biz öğreneli daha 1 ay oldu. Ailelere söylemedik sadece ankarada kardeşim var ona söyledik. Tüp bebek merkezleri için görüşmeye gitmiştik bilmek zorundaydı. Hiçkimseye söylememesi istedim. Sonuçta çevreden etkileniiyorsun. Bence rapor al derim kafan rahat olsun. Ben de tüp bebek yaptırmaya karar verdiğimde rapor almayı düşünüyorum. Eğer rapor alamazsam yıllık izinlerimi kullanacağım. Dr. bu süreç önemli dedi. Senin psikolojik olrak da hazır olman hissetmen ve dinlenmen lazım dedi. İnşallah bu süreçleri sağlıklı olarak atlatır ve :CüvCüv: kalırız. Allah dualarımızı kabul etsin. yerimseniben

yasemincim eskişehirde kime gidiyorsun?

sağol canım, bugün sabah anatoliadaydım yine yumurtalarım biraz yavaş gelişiyor,13mm,11mm, 4 tane 10mm, 8mm ve 6mm lik yumurtalarım var, bakalım çok ihtiyaç olursa rapor alırım tabi, ama şimdilik ihtiyaç yok gibi bir de benim perşembe ve cuma günlerim çok rahat sadece 2şer saat dersim var o günlere denk gelecek gibi transfer, öyle olursa çok kolay olcak benim için
Allah burda hiçbirimizin emeğini karşılıksız bırakmasın kızlar hakkımızda hayırlıysa evlat sahibi olmak Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah:Saruboceq:

yok canım birazdan yapmayı düşünüyordum bende...sen yarın başlıyorsun değil mi?

evet canım inş.
ben ilk dozu anatolia da yaptırmayı düsünüyorum
yanlış bi sey yapmaktan korkuyorum

yanlış bişey yapmazsın aslında ama yine de sen bilirsin tabiki..için öyle rahat edecek galiba senin ilk olduğu için önce onlardan öğrenmen daha doğru tabi...bu arada sen ilk defa göbekten iğne vuracaksın kendine değil mi?

güzel dualarına bende amin diyorum canım..bu arada gonal f e başlayalı kaç gün oldu senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…