Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

eveeettt..tedavinin ilk lucrinini az önce yapmış bulunuyorum inşallah hayırlı olur..nurtopu becerirsin canım korkma bende ilk seferlerde hastaneye taşınıyordum vurdurmak için inan hemşirelerin bazıları bile bilmiyor göbekten yapmayı..üstelik bir de bana akıl vermişti kendin de yapabilirsin diye..

güzel dualarına bende amin diyorum canım..bu arada gonal f e başlayalı kaç gün oldu senin?

sağol canım, ben gonalf değilde puragon kullanıyorum ikiside aynıymış sanırım, ben 1 ocakta başladım canım iğnelere, 300 doz puregon, 2 toz 1 su menagon vurundum ve femara hap içitim hergün 1 tane, femara dün bitti, bugün aynı şekilde dozlara devam et dediler bir de cetrotide denilen iğneye başlattılar o da göbekten

valla canım o dediğin ilaçların hiçbirini kullanmadım ben daha önce..ama biraz karışıkmış günde 3 iğne fazla olmuyormu..tabi ben yanlış anlamadıysam :))))

kızlar inanın çok kolay oluyor, göbek yağlı bölge sinir olmadığı için acımıyor boşluğa yapıyormuşsun gibi, ama tabi kendine iğne yapıyor olmak biraz tuhaf bir duygu, ben aşılamalarımda da kendim yaptığım için şimdi zorlanmıyorum, menagonu kalçadan vurunuyorum ama arkama dönebilsem o nu da kendi yapcam hergün akşam 5,5 tl iğne parası veriyorum yawwwdelikafadulden

valla canım o dediğin ilaçların hiçbirini kullanmadım ben daha önce..ama biraz karışıkmış günde 3 iğne fazla olmuyormu..tabi ben yanlış anlamadıysam :))))

yok canım doğru anladın bugünden itibaren 3 iğne günde, dediğim gibi göbekten olanlarda problem yok ama kalçadan biraz acıyor valla,
arkadaşlar cetrotide denilen ilacın ne işe yaradığını yeni öğrendim hemen paylaşayım sizlerle, şimdi yumurtaların hepsi aynı anda büyümüyor ya bazıları çabuk gelişiyor bazıları geç, bu iğne çabuk gelişen yumurtaları baskılayor, böylece diğerleri gelişirken o beklemede kalıyor yada yavaş gelişiyor, yumurtaların hepsi aşağı yukarı aynı mm e gelince de yumurtaları topluyorlar işte, mesela benim şimdi 13mm, 11mm, 4 tane 10mm, 8mmve 6mmlik yumurtalarım var 6mmlik büyüyene kadar 13mmlik alır başını gider dimi:tomato:

merseray nerede yaptırıyorsun iğneleri

canım göbekten olanları kendim yapıyorumda kalçadan olanı 29 mayıs hastanesine gidiyodum ama orası çok kötü yani çok acıtıyorlar daha önce klomen tedavilerimi de orda olmuştum hiç memnun kalmamıştım zaten, şimdi 2 gündür 100,yıl hastanesi gidiyorum orası bize baya yakın

doğru ya dimi..bak aklıma ne geldi..benim ilk tedavimde benden sadece 4 yumurta toplanmıştı diğerlerinin akibetini bilmiyorum bu arada..neyse ,bir arkadaş daha vardı benimle aynı gün yumurtaları toplanan tam 35 yumurta toplamışlardı hatundan valla...ama benim bildiğim fazla yumurta olması iyi değilmiş çünkü yumurtalar birbirlerinin gelişimini de etkiliyormuş..kısacası az olsun öz olsun hesabı :)))

kızlar burdan hiç çıkasım yok ama yemek yapmam lazım, akşam tekrar buluşalım olurmu kesin gelin ama sohbet iyi oluyor sizle walla

aynen bende kaçtım akşam girebilirsem görüşürüz tabi..şimdilik hoşçakalın..

olabilir ben dikmenin konya yoluna yakın tarafında oturuyorum

ben ilk lucrınımı kurban bayramının 1.gunu vuruldum aksam saat 7 mesa ya gıttık ılk ya bı bakalım ögrenelım dıye recetesız oldugu ıcın vurmadılar.sorumluluk alamayız dedıler esım bayagı kızdı ve kendı yaptı.ondan sonrada butun ıgnelerı o yaptı benım kocam bı pamuk hemsıre opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…