Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

eskişehirdeki dr arslan kabukçuoğlu canım...

kızlar bana anatoliadan 1 adet lucrin hediye ettiler herkezemi hediye ediyorlar ki??

nurtopu hayırlı olsun canım hadi inşallah sonuna kadar güzel haberler veririsin bize

bence herkese vermiyorlardır
belki sağlık personeli olduğun için bi jest yapmışlardır sana:)

evet 1 günlük verdiler :) sizede verdilermi onu merak ettim

ınşallah hepimiz güzel haberler verir
hiçbirimiz üzülmeyiz ve birbirimizi üzmeyiz inşallah
Ortalık şenlenir inşallah

hımm anladım size hediyemiz olsun dedilerde bende herkeze diyorlardır demiştim:)

canım 1 günlük nasıl olur ya
bir flakon dedğil mi
zaten hep o flakondan çekilmiyor mu bitinceye kadar

hımm anladım size hediyemiz olsun dedilerde bende herkeze diyorlardır demiştim:)

valla ben daha almadım ilaçlarımı ama ben ordayken hakan bey eskişehirdeki dr aradı.tedaviyi birlikte takip edelim madem sağlıkçı sınız birtanede lucrin hediyemiz olsun dedi.ama bana ilaç vermedi orda yapılcakmış 18 ocakta anlamadım yani gonol f mi acaba ama o 230 milyon o olamazki

yok canım ya lucrin dedi anlamadım valla bugün doktorumda sordu hakan bey hediye olarak ilaç vercekti vermedimi diye bende vermedi dedim oda hemşireler unutmuştur dedi

yarın telefon edicem anatolia ya kafama taktım bunu:))

yarın telefon edicem anatolia ya kafama taktım bunu:))

Bence de et
sonuçta kar kardır
inşallah gonal f hediye ederler

selam kızlar yasemin hoşgeldin..nöbet sonrası yorgunluğun gitti mi bari? bu arada bana da ilk tedavimde 2 adet 450 lik gonal f vermişlerdi hastaneden.ben kendi aldığım 900lüğü bitirince ilacımın yetmeyeceğini söylemiştim onlarda bana hemen vermişlerdi sağolsunlar..bende şaşırmıştım aa ne iyiler diye ama yine yetmemesi söz konusu olduğunda reçete yazalım demişlerdi.yani bir kereye mahsus böyle jestleri olabiliyor bazen :)))

evet canım zaten akşam doğum olmadı saat 12 den sonra nöbetleşe uyuduk:)aa ozaman gonal f 450 olabilir ben yarın arıcam bugün doktorumda söyledi iste diye ne yapalım kar kardır dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…