Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

alah hayırlısıyla dünya gözüyle görüp okşamanı nasip etsin inşallah ben yeni üyeyim nerde tedavi oldunuz acaba ben de bir kaç ay sonra başlamayı düşünüyorum memnun kaldınızmı.

alah hayırlısıyla dünya gözüyle görüp okşamanı nasip etsin inşallah ben yeni üyeyim nerde tedavi oldunuz acaba ben de bir kaç ay sonra başlamayı düşünüyorum memnun kaldınızmı.

Saol firuzecim Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin. İnşşallh biz de sağ salim kucağımıza alırız Allahın izniyle.

eskişehirli2626 tam tedaviye başlayacakken Anatoliada doğal yoldan hamile kaldı. Ben Anatoliada tedavi gördüm. 179-180-181 sayfalara bakarsan sana yazmıştım daha önce hatırlarsın şeker. :1hug:

Ben Anatolia ile Genart arasında karar vermekte zorlanmıştım. İstihareye yattım Anatolia çıktı. Maya, Kavaklıdere, Genart, Ankara, Anatolia olmak üzere 5 merkezi gezdik, araştırdık.

arkadaşım çok sevindim allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin sanırsam tedaviye hazırlanırken hamile oldugunu anlamışsın çok sevindim allahım artık ogünü bizede nasip eder inşallah amin :Saruboceq:

merve arkadaşım sogan ve incir kürünü denedinmi yumurtalıklara çok faydalı oldunu duydum bence denemekte yarar var istersen bir araştır

ccanım ben ço önce birkaç kere denedim ama bu tedavide balıkyağı ve elevit vitamin hapı aldım arada hayıt h-tohumu yeşilçay+tarçın çayı buna hala demvam edecem

canım çok güzel şimdi sırada keseyi görmek mi var yoksa gördünüzmü canım allah tamamına erdirsin

canım sen ne durumdasın inş iyisin ytarına bakacan hayyırlıs canım

canım vbu topiktekilerin hepsi anatoliada tedavi olanlar bu topik öyle

inş canım allah herkesi nasip etsin ve tüm hamişler sağlıkla doğursn

kızlar bu arada ben hamileyim bugün öğrendim darısı isteyen herkesin başına allah tamamına erdirsin bütün hamişleri ve hhamiş olmak isteyenleri kızlar çok dua edin ve ettirn

heppinize umutlu yarınlar

çok tebrik ederim meryecim. Çok sevindim. Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına. ( amiiiiiiiin )

çok tebrik ederim meryecim. Çok sevindim. Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına. ( amiiiiiiiin )

allah razı olsun canım amin allaha hayırla almayı kucağa nasp etsin

amian canım darısı istyen butün arkadşlara seninde canım

allahım sen ümitlerimizi heveslerimizi gerçekleştiramin

canım tebrık ederım hayırlı olsun cok sevındım allahım kucagına almayı nasıp etsın:teytey::lepi:

evet canım tedavıye baslıyacagım ay melegım süprız yaptı darısı sana ıns dualarım senınle:Saruboceq:

kızlar ben bugun gördüm keseyi cok mutluyum cok guzel bır duyguymus gercekten allah herkese nasıp etsın ıns ecemcım benım de 5 haftalıkmıs bebegım dogum tarıhı subat sonu mart bası senın ne zaman dedıler

Çok sevindim cnm. opuyorumnanaktan . Evt çok farklı gerçekten Rabbim herkese nasip etsin. :1hug: . Benim 6 hafta oluyor sanırım. 5 hafta 6 gün oluyor bugün. Bebeğin doğum tarihini söylemedi dr. Çok takılma günlere değişiyor dedi. Arka arkayayız senle hadi bakalım canımm kaydirigubbakcemile5

canım tebrık ederım hayırlı olsun cok sevındım allahım kucagına almayı nasıp etsın:teytey::lepi:

amn canım inş bende keseyi görürüm ona daha erken herhalde inş.kucağımıza alırız

hey canım bende arkanızdayım

bugün değerlere tekrar baktırdım iyi gidiyormuş

Tebrik ederim meryecim hayırlı olsun. Kaç haftalık seninn?

merhaba arkadaşlar... uzuuunnn zaman oldu siteye yazmayalı.. ben gelmeyeli neler neler olmuşşş...:lepi::dance: eskişehirlimmmm tebrik ediyorum canımmm ne kadar sevindim senin adına olumunekankayizsmile ayyy ne güzel yaaa süpriz yapmış sana meleğin kucağına alıp, yaramazlıklarını yazdığın günleri de görürüz inş canımopuyorumnanaktan darısı isteyen tüm arkadaşlarımızın başına..
bu arada ben ne yaptıııımmmm? tüp bebek için tedaviye başlamıştım biliyosun dün test günümdü veeeeee sonuççç 247 hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm:dance::hooray::dance:hihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:
Allahıma şükürler olsun sayısızca sınırsızca...

CANIM COK TEBRIK EDERIM COK SEVINDIM:teytey:hihoyyytBEBISLER ARKAKA ARKA GELIYO INS HEP POZITIF OLSUN SONUCLAR INS KUCAGIMIZADA ALMAYI NASIP ETSIN ALLAHIM COK MERAK EDIYORDUM SENI HIC YAZMIYORDUN BOMBA GIBI GELDIN AMA 2 KISI:CüvCüvEGERIN IYI INS KATLANIR VE KESEYI GORURSUN 1 HAFTAYA SENDE BENIM BUGUN 5 HAFTA 3 GUNLUK KUZUM SENIN 3 YADA 4 HAFTA GALIBA HERHALDE DIMI KENDINE VE BEBISINE IYI BAK CANIM ARADA GIRIP HABER DAR ET ÖPTÜM opuyorumnanaktan

SENIN BEBIS BENIM BEBISTEN 4 GUN BUYUKkaydirigubbakcemile3 AMA YINEDE BELLI OLMAZ 28 SUBAT 1 MART DEDI DOKTORUM INS SAGLIKLI BIR SEKILDE ZAMANINDA ALIRIZ KUCAGIMIZA SENIN AGRIN FELAN VARMI CANIM BENIM HAFIF KASIK AGRIM OLUYO SANKI ADET OLACAKMISIM GIBI BIDE SIK LAVABOYA GIDIYORUM BEL AGRIM OLUYOR DOKTOR NORMAL DEDI BUGUN KAN VERDIM 4 TUP BUTUN HERSEYE BAKACAKLAR KANDA GALIBA BIDE IDRAR HAMILE KALMAKLA BITMIYO VALLA INSAN KORKUYO BISEY OLCAK DIYR

Cnm bende de aynı şikayetler mevcut. Hatta aşırı gaz oluyor bende.Şişkinlik de .Ama dr a biraz kızdım. Herkese kan, idrar tahlilleri verilmiş. Bu dr bana hiçbirşey demedi. Allah Allah Pazartes randevu alcam söyleyeceğim valla. lmaz:

canım doktorun bır bıldıgı vardır ama beyenmıyorsan deyıstır tabı ben cok memnunum habıre cagrıyo hastaneye benımde hosuma gıdıyo valla bebegımın ıyı oldugunu gorunce benımde karnım sıs sankı 4 aylık hamıle gıbıyım kaydirigubbakcemile3

Canım dr umdan memnunum ama burda tahlilleri okuyunca bana neden vermedi diye kızdım. Aradım randevu almak için o sırada hemşireye sordum. Kalp atışını duyduktan sonra veriyor genelde dedi. Biz sadece ekrandan gördük sanırm duyunca isteyecek. :kedi: Biz de yeniyiz ya bişi bilmiyoruz. Aklıma takılanların hepsini gidince soracağım cnm olumunekankayizsmile Dr. bebğin rahim içindeki görüntüsünü verdi elimizee size de verdi mi 1 cm miş o zaman. Şimdi büyümüştür birazz :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…