Dün gittik ultrasondan gördük cnm.:CüvCüv: Kalpide atıyor dedi dr. Dinlemedik sadece gördük. Çok güzel bir duyguu eskişehirlim sen önümzdeki hafta gidecektin sanırım. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı opuyorumnanaktan Burdaki dr um 5 haftalık olduğunu söledi. Transfere göre hesapladı. Adet tarihime göre hesaplamadı. Önemli olan sağlıklı olması haftası falan önemli deil.:1hug:
Sen de gidince yaz eskişehirlimmm
alah hayırlısıyla dünya gözüyle görüp okşamanı nasip etsin inşallah ben yeni üyeyim nerde tedavi oldunuz acaba ben de bir kaç ay sonra başlamayı düşünüyorum memnun kaldınızmı.
canım cok sevındım demek gördün melegını hadı hayırlısı ıns cok sevındım ıns bende gorurum hersey yolundadır ben yarın gıdıyorum gormeye ıns gorurum:Saruboceq:herkese nasıp etsın ıns annelık duygusunu bızde sag saglım bebeklerımızı vaktınde kucagımıza alalım :ecrin_bebek::Saruboceq:evet saglıklı hayırlı evlat olsunlar canım ıns:lepi:senı haberdar ederım canım yarımn aksam ıns dua et banaopuyorumnanaktan
merve arkadaşım sogan ve incir kürünü denedinmi yumurtalıklara çok faydalı oldunu duydum bence denemekte yarar var istersen bir araştır
Dün gittik ultrasondan gördük cnm.:CüvCüv: Kalpide atıyor dedi dr. Dinlemedik sadece gördük. Çok güzel bir duyguu eskişehirlim sen önümzdeki hafta gidecektin sanırım. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı opuyorumnanaktan Burdaki dr um 5 haftalık olduğunu söledi. Transfere göre hesapladı. Adet tarihime göre hesaplamadı. Önemli olan sağlıklı olması haftası falan önemli deil.:1hug:
canım cok sevındım demek gördün melegını hadı hayırlısı ıns cok sevındım ıns bende gorurum hersey yolundadır ben yarın gıdıyorum gormeye ıns gorurum:Saruboceq:herkese nasıp etsın ıns annelık duygusunu bızde sag saglım bebeklerımızı vaktınde kucagımıza alalım :ecrin_bebek::Saruboceq:evet saglıklı hayırlı evlat olsunlar canım ıns:lepi:senı haberdar ederım canım yarımn aksam ıns dua et banaopuyorumnanaktan
alah hayırlısıyla dünya gözüyle görüp okşamanı nasip etsin inşallah ben yeni üyeyim nerde tedavi oldunuz acaba ben de bir kaç ay sonra başlamayı düşünüyorum memnun kaldınızmı.
arkadaşım çok sevindim allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin sanırsam tedaviye hazırlanırken hamile oldugunu anlamışsın çok sevindim allahım artık ogünü bizede nasip eder inşallah amin :Saruboceq:
çok tebrik ederim meryecim. Çok sevindim. Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına. ( amiiiiiiiin )
ccanım ben ço önce birkaç kere denedim ama bu tedavide balıkyağı ve elevit vitamin hapı aldım arada hayıt h-tohumu yeşilçay+tarçın çayı buna hala demvam edecem
canım çok güzel şimdi sırada keseyi görmek mi var yoksa gördünüzmü canım allah tamamına erdirsin
canım sen ne durumdasın inş iyisin ytarına bakacan hayyırlıs canım
canım vbu topiktekilerin hepsi anatoliada tedavi olanlar bu topik öyle
inş canım allah herkesi nasip etsin ve tüm hamişler sağlıkla doğursn
kızlar bu arada ben hamileyim bugün öğrendim darısı isteyen herkesin başına allah tamamına erdirsin bütün hamişleri ve hhamiş olmak isteyenleri kızlar çok dua edin ve ettirn
heppinize umutlu yarınlar
arkadaşım çok sevindim allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin sanırsam tedaviye hazırlanırken hamile oldugunu anlamışsın çok sevindim allahım artık ogünü bizede nasip eder inşallah amin :Saruboceq:
kızlar ben bugun gördüm keseyi cok mutluyum cok guzel bır duyguymus gercekten allah herkese nasıp etsın ıns ecemcım benım de 5 haftalıkmıs bebegım dogum tarıhı subat sonu mart bası senın ne zaman dedıler
canım tebrık ederım hayırlı olsun cok sevındım allahım kucagına almayı nasıp etsın:teytey::lepi:
Çok sevindim cnm. opuyorumnanaktan . Evt çok farklı gerçekten Rabbim herkese nasip etsin. :1hug: . Benim 6 hafta oluyor sanırım. 5 hafta 6 gün oluyor bugün. Bebeğin doğum tarihini söylemedi dr. Çok takılma günlere değişiyor dedi. Arka arkayayız senle hadi bakalım canımm kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar... uzuuunnn zaman oldu siteye yazmayalı.. ben gelmeyeli neler neler olmuşşş...:lepi::dance:eskişehirlimmmm tebrik ediyorum canımmm ne kadar sevindim senin adına olumunekankayizsmile ayyy ne güzel yaaa süpriz yapmış sana meleğin kucağına alıp, yaramazlıklarını yazdığın günleri de görürüz inş canımopuyorumnanaktan darısı isteyen tüm arkadaşlarımızın başına..
bu arada ben ne yaptıııımmmm? tüp bebek için tedaviye başlamıştım biliyosun dün test günümdü veeeeee sonuççç 247hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm:dance::hooray::dance:hihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:
Allahıma şükürler olsun sayısızca sınırsızca...
Çok sevindim cnm. opuyorumnanaktan . Evt çok farklı gerçekten Rabbim herkese nasip etsin. :1hug: . Benim 6 hafta oluyor sanırım. 5 hafta 6 gün oluyor bugün. Bebeğin doğum tarihini söylemedi dr. Çok takılma günlere değişiyor dedi. Arka arkayayız senle hadi bakalım canımm kaydirigubbakcemile5
allah tamamına erdirsin inşallah...benim de bir kızım var 2 yaşında .anatolyada tedavim olmuştum bülent tıraş hocam transferimi yapmıştı.şimdi 2. bebeğe inşallah,bugün muhtemel gonal f'e başlayacağım,herkese bol şanslar,inşallah hayırlısı ile sağlıkla yine olur inşallah...
İnşallah cnm yaa ne güzell. İnşallah bizim de 2. düşündüğümüz zamanlar gelirr opuyorumnanaktan
SENIN BEBIS BENIM BEBISTEN 4 GUN BUYUKkaydirigubbakcemile3 AMA YINEDE BELLI OLMAZ 28 SUBAT 1 MART DEDI DOKTORUM INS SAGLIKLI BIR SEKILDE ZAMANINDA ALIRIZ KUCAGIMIZA SENIN AGRIN FELAN VARMI CANIM BENIM HAFIF KASIK AGRIM OLUYO SANKI ADET OLACAKMISIM GIBI BIDE SIK LAVABOYA GIDIYORUM BEL AGRIM OLUYOR DOKTOR NORMAL DEDI BUGUN KAN VERDIM 4 TUP BUTUN HERSEYE BAKACAKLAR KANDA GALIBA BIDE IDRAR HAMILE KALMAKLA BITMIYO VALLA INSAN KORKUYO BISEY OLCAK DIYR
Cnm bende de aynı şikayetler mevcut. Hatta aşırı gaz oluyor bende.Şişkinlik de .Ama dr a biraz kızdım. Herkese kan, idrar tahlilleri verilmiş. Bu dr bana hiçbirşey demedi. Allah Allah Pazartes randevu alcam söyleyeceğim valla.lmaz:
canım doktorun bır bıldıgı vardır ama beyenmıyorsan deyıstır tabı ben cok memnunum habıre cagrıyo hastaneye benımde hosuma gıdıyo valla bebegımın ıyı oldugunu gorunce benımde karnım sıs sankı 4 aylık hamıle gıbıyım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?