Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

teşekkürler canım kardeşim güzel dileklerin için..a.s.:1hug: aslında doktorum şu kadar haftalık falan demedi tüp bebek olduğu için bildiğimi düşündü sanırım bende heyecandan sormayı unutmuşum:kedi: ama son adetime göre 4 haftalık olduğunu düşünüyorum.. doktorum önümüzdeki çarşamba gel bi bakalım nereye yerleşmiş dedi ama benimle aynıgün transfer olan bi arkadaşımın doktoruda ona henüz erken gözükmez falan demişCADIARZU jinekolojik muayeneyle bakacaktır falan dedi kafam karıştıeyvahedigeldismile çünkü bi arkadaşın bebeği jinekolojik muayeneden sonra düşmüştüeyvahedigeldismile yarın anatoliayı arayıp bi danışacağım sen gördün mü bebeğini nasıl bakıyolar karından mı?

Tebrik ederim meryecim hayırlı olsun. Kaç haftalık seninn?

sağl canım bilmiyorum ki en son adete geöre mi transfere göremi

bir kaç gün önce bende öyle yazdım senin ikiz mi
hayılısı canım allah heppimizinkini tamamına erdirir inş

bende sadece balık burcu olacağını biliyorm allah nasip ederse

benm şöyle göbeğin altından daire şeklinde bazen ağrım oluyor adet olacakmışsın gibi ağrı herzaman mı yoksa arada mı birde benim göğüsler çok ağrıyor

ne için kan verdin neye bakacaklar
ben anatolyaya sordum biz sadece hcg testine bakın diyoruz sana niye bu testlri yapıyorlar hangi drun söyledi

bana da hiçbir kan veya idrar tahlili vermemişlr zaten arayıp sordukları bile yok ben söylüyorum onlara sordum arkadşlara tahliller veriyorsunuz bize niy söylemiyorsunuz dedim biz sadece hcg söylüyoruz dediler başka birşey söylemiyoruz dediler artık bilmiyorum

birde seni dr mu arayıp söylüyür valla bizi sadece hemş.arayo

sen onlara gidiyorsun galiba biz uzaktayız kalp atışı ne zaman duyulur

hadiya jinekolajik muayene ile bebek düşüyorusa o zaman biz ne yapalım

kızlar ben şimdi dr falan gitmek istemiyorum çok sık görünmek iyi değil galibai herhangi bir rahatszılık olmassa gitmem sadece hcg lere bktıracam gerçi bugün baktırmam gerekiyor ama baktıramam bişey olmaz dediler öyle sık dr.falan gitmem sizzce hata mı yaparım

herkese selam ve sevgiler

allahım sen bebşlerimizi bize bağışla amain

merhaba arkadaşlar

bende anatolia da tedavi görüyorum. Mikroenjeksiyonla 22 haziranda transfer yapıldı.. Bugün kan testi yaptırdım. Sonuç oldukça düşük 18,56. Anatolia yı aradım. Evet düşük ama pazartesi ve çarşamba testi tekrar yaptırın dediler. Bu değerler hamile kalan var mı biliyormusunuz?

GÜRSEDACIM sanırım senin ikizz çünkü değerlerin yüksek. Bir arkadaşımın (transfer günümüz aynı gündü) 380 di. Ultrasondan gördü ikizlerini zemuszemus.

Meryecim kaç haftalık olduğu değişiyor. Burdaki dr um yum top. gününe göre hesapladı. Ben SAT a göre hesapladım. Anatolia da öyle dedi. Bu arada ben Denizlideyim. Burada bir dr ayarladım kendime. Ankarada tedavi gördüm sadece. :CüvCüv:
Ben keseyi 5hafta 6 gün iken gördüm.Kalp atışını da ekrandan gördük. Kişiden kişiye değişiyormuş cnm. 5-6 haftalıkken gözüküyor kese. 6-7 haftalıkken de kalp atışı duyuluyormuş. Vajinal muayenede daha erken görüldüğü için doktorlar tercih ediyorlar sanırım. Ama vajinal baktırmak bana da çok cazip gelmiyor. Geç olsun güç olmasın dimi. Biz bebişim için doktorlar serbest dediği halde c.ilişkiye bile girmiyoruz.:kedi:

Beta hcg ye gelince 2 gün arayla 3 gün ard arda baktırman lazım. Değerlerin yükselip yükselmediğine bakıyorlar. Ondan sonra değerler güzel olunca gerek kalmıyor artık. Sonra keseeyi görmeye gidiyorsun.olumunekankayizsmile

ay canım çok teşekkürler bende c.ilşki yapmayacaz özellikle kalp atışı duyulana kadar dedi bir arkd. ablamda yaptıran arkadşlarından biliyor sakın yapma demişti o neredeyse bir iki ay diyecek

evet vajinal baktırmayalım bi r ara gazetede okumuştum maranki söylüyordu iki aya kadar ultrasona baktırmaytın diyordu benim bir yıl önce bir düşüm var 5 haftalkken dr gitmeye başladım ilk gilttiğim çok kötü şeyler söyledi bend eonun arkasından başka dr gittim sonra ikide vir alttan muayene belki ondan bile düşürdüm belli mi olur iki günde bir gidiyordum 8 haftalık iken düşürdük önce kalbi yavaştı sonra işte

ilk iki test iyi inş.pazartesi de iyi çıkar

allahım sen bize bu bebşleri bağışla olmayanlarada nasip et

y acanım birşey daha sen coraspirin alıyaormusun
bazılar alıyorda ne ye göre veriyorlar arkadş dr um verdi dedi ama bize öyle bişey denmedi

bazılar alıyorda ne ye göre veriyorlar arkadş dr um verdi dedi ama bize öyle bişey denmedi

Almıyorum:sm_confused: cnm. Vajinal Jel ve folik asit dışında hiçbir ilaç kullanmıyorum.

meryecim ben anatolianın misafirhanesinde kaldım tedavi süresince ve antepten gelen bikaç arkadaş vardı ve hepsi de bir ton ilaç kullanıyordu:1shok: coraspirin de kullanıyolardı ama bu ilaç genelde kan pıhtılaşması olanlara kullandırılıyo benim görümcemde kullanıyodu ama bu doktor hangi akla hizmet bilmiyorum bütün hastalarına aynı ilaçları vermişCADIARZU hadi kadının kanı zaten inceyse bide kansızlık yaparsa ne olacak????

yani anatolianın dr ları vermiş bütün ilaçları

mrb arkadaşlar benim de transferim anatolia'da 2 temmuzda oldu test tarihime 13 temmuz dediler ama daha erken ne zaman test yaptırsam çıkar acaba bi fikri olan varsa paylaşsın lütfen.. böyle beklemek çok zor Allah'ım hayırlısıyla hepimize yardım etsin,anne olmayı nasip etsin inşallah...

fereml
canım nerelerdesin??
transfer günü göremedim seni merak ettim. inşallah herşey yolundadır.gelişmelerden haberdar edersen sevinirim...

Son düzenleme:
canlarım,allah temiz kalplerinizin yüzü suyu hürmetine emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah,öyle duygulu yazmışsınız ki gözlerim dolu dolu oldu, canlarım,doğru bizi bizden başka kimse anlayamaz,allah hayırlı evlatlar versin inşallah,dualarınızda beni de unutmayın arkadaşlar,bugün gonal f'in 6. günü olacak inşallah,bakalım hayırlısı,bana da yazın,allah yar ve yardımcımız olsun inşallah...

hamile olmanıza çok sevindim,allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah...

fereml
canım nerelerdesin??
transfer günü göremedim seni merak ettim. inşallah herşey yolundadır.gelişmelerden haberdar edersen sevinirim...

geldik hafizecim ankaradaydık bugün çıktık yola az önce geldik kütahyaya sen neler yapıyosun biz sabah9 gibi transfer yapıldı bülentbey yaptı 2 tane transfer edildi 8 hücreliydi inşallah tutar sen neler yaptın yattınmı transferden sonra

canım benimki 11 gibi oldu. o yüzden karşılaşamadık heralde. benim de 2 tane 8 hücreli, hayırlısı artık.4 gündür sürekli yatıyorum.şiştim valla.ağrım yok ama hazımsızlık var. sen nasılsın? artk kalkacam yeterlidir heralde.canım test yaparsan bana da haber ver tamam mı, ben de yapıyım çatlıcam, nasıl geçecek günler??benim transferde hakan bey vardı ama hiç konuşamadık bişey soramadık.sen bülent beyle bi iletişim kurabildin mi?bu arada yatacak mısın??

canım gelişmelerden haber ver benim içim de dua et lütfennnn...Rabb'im yardımcımız olsun hayırlı ,güzel haberler verelim inşallah....

Son düzenleme:
kızlar tedavileriniz hayırlı olsun bende orada tedavi oldum tek 8 hücreli embriyoyla hamile kaldım...darısı başınıza inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…