öbür bayan doktorları görüyoruz geneldeALLAH bagıslasın yavrunu canım bızede dua et ıns bızde tadarız annelık duygusunu AMIIIIIIN:Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahALLAH bagıslasın yavrunu canım bızede dua et ıns bızde tadarız annelık duygusunu AMIIIIIIN:Saruboceq:
CANIM COK TEBRIK EDERIM COK SEVINDIM:teytey:hihoyyytBEBISLER ARKAKA ARKA GELIYO INS HEP POZITIF OLSUN SONUCLAR INS KUCAGIMIZADA ALMAYI NASIP ETSIN ALLAHIM COK MERAK EDIYORDUM SENI HIC YAZMIYORDUN BOMBA GIBI GELDIN AMA 2 KISI:CüvCüv EGERIN IYI INS KATLANIR VE KESEYI GORURSUN 1 HAFTAYA SENDE BENIM BUGUN 5 HAFTA 3 GUNLUK KUZUM SENIN 3 YADA 4 HAFTA GALIBA HERHALDE DIMI KENDINE VE BEBISINE IYI BAK CANIM ARADA GIRIP HABER DAR ET ÖPTÜM opuyorumnanaktan
Tebrik ederim meryecim hayırlı olsun. Kaç haftalık seninn?
merhaba arkadaşlar... uzuuunnn zaman oldu siteye yazmayalı.. ben gelmeyeli neler neler olmuşşş...:lepi::dance:eskişehirlimmmm tebrik ediyorum canımmm ne kadar sevindim senin adına olumunekankayizsmile ayyy ne güzel yaaa süpriz yapmış sana meleğin kucağına alıp, yaramazlıklarını yazdığın günleri de görürüz inş canımopuyorumnanaktan darısı isteyen tüm arkadaşlarımızın başına..
bu arada ben ne yaptıııımmmm? tüp bebek için tedaviye başlamıştım biliyosun dün test günümdü veeeeee sonuççç 247hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm:dance::hooray::dance:hihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:
Allahıma şükürler olsun sayısızca sınırsızca...
SENIN BEBIS BENIM BEBISTEN 4 GUN BUYUKkaydirigubbakcemile3 AMA YINEDE BELLI OLMAZ 28 SUBAT 1 MART DEDI DOKTORUM INS SAGLIKLI BIR SEKILDE ZAMANINDA ALIRIZ KUCAGIMIZA SENIN AGRIN FELAN VARMI CANIM BENIM HAFIF KASIK AGRIM OLUYO SANKI ADET OLACAKMISIM GIBI BIDE SIK LAVABOYA GIDIYORUM BEL AGRIM OLUYOR DOKTOR NORMAL DEDI BUGUN KAN VERDIM 4 TUP BUTUN HERSEYE BAKACAKLAR KANDA GALIBA BIDE IDRAR HAMILE KALMAKLA BITMIYO VALLA INSAN KORKUYO BISEY OLCAK DIYR
Cnm bende de aynı şikayetler mevcut. Hatta aşırı gaz oluyor bende.Şişkinlik de .Ama dr a biraz kızdım. Herkese kan, idrar tahlilleri verilmiş. Bu dr bana hiçbirşey demedi. Allah Allah Pazartes randevu alcam söyleyeceğim valla.lmaz:
Canım dr umdan memnunum ama burda tahlilleri okuyunca bana neden vermedi diye kızdım. Aradım randevu almak için o sırada hemşireye sordum. Kalp atışını duyduktan sonra veriyor genelde dedi. Biz sadece ekrandan gördük sanırm duyunca isteyecek. :kedi: Biz de yeniyiz ya bişi bilmiyoruz. Aklıma takılanların hepsini gidince soracağım cnm olumunekankayizsmile Dr. bebğin rahim içindeki görüntüsünü verdi elimizee size de verdi mi 1 cm miş o zaman. Şimdi büyümüştür birazz :CüvCüv:
teşekkürler canım kardeşim güzel dileklerin için..a.s.:1hug: aslında doktorum şu kadar haftalık falan demedi tüp bebek olduğu için bildiğimi düşündü sanırım bende heyecandan sormayı unutmuşum:kedi: ama son adetime göre 4 haftalık olduğunu düşünüyorum.. doktorum önümüzdeki çarşamba gel bi bakalım nereye yerleşmiş dedi ama benimle aynıgün transfer olan bi arkadaşımın doktoruda ona henüz erken gözükmez falan demişCADIARZU jinekolojik muayeneyle bakacaktır falan dedi kafam karıştıeyvahedigeldismile çünkü bi arkadaşın bebeği jinekolojik muayeneden sonra düşmüştüeyvahedigeldismile yarın anatoliayı arayıp bi danışacağım sen gördün mü bebeğini nasıl bakıyolar karından mı?
GÜRSEDACIM sanırım senin ikizz çünkü değerlerin yüksek. Bir arkadaşımın (transfer günümüz aynı gündü) 380 di. Ultrasondan gördü ikizlerini zemuszemus.
Meryecim kaç haftalık olduğu değişiyor. Burdaki dr um yum top. gününe göre hesapladı. Ben SAT a göre hesapladım. Anatolia da öyle dedi. Bu arada ben Denizlideyim. Burada bir dr ayarladım kendime. Ankarada tedavi gördüm sadece. :CüvCüv:
Ben keseyi 5hafta 6 gün iken gördüm.Kalp atışını da ekrandan gördük. Kişiden kişiye değişiyormuş cnm. 5-6 haftalıkken gözüküyor kese. 6-7 haftalıkken de kalp atışı duyuluyormuş. Vajinal muayenede daha erken görüldüğü için doktorlar tercih ediyorlar sanırım. Ama vajinal baktırmak bana da çok cazip gelmiyor. Geç olsun güç olmasın dimi. Biz bebişim için doktorlar serbest dediği halde c.ilişkiye bile girmiyoruz.:kedi:
Beta hcg ye gelince 2 gün arayla 3 gün ard arda baktırman lazım. Değerlerin yükselip yükselmediğine bakıyorlar. Ondan sonra değerler güzel olunca gerek kalmıyor artık. Sonra keseeyi görmeye gidiyorsun.olumunekankayizsmile
y acanım birşey daha sen coraspirin alıyaormusun
bazılar alıyorda ne ye göre veriyorlar arkadş dr um verdi dedi ama bize öyle bişey denmedi
GÜRSEDACIM sanırım senin ikizz çünkü değerlerin yüksek. Bir arkadaşımın (transfer günümüz aynı gündü) 380 di. Ultrasondan gördü ikizlerini zemuszemus
hayırlısı canımm yaaa.. anne olmayı o kadar çokkkk istiyorum kiopuyorumnanaktan evet doktorum yine de kesin bişey diyemem görmeden ama ikiz olabilir dedi
ama ne yalan söyleyim bende ikiz olabileceklerini düşününce biraz ürktüm açıkçasıeyvahedigeldismile ya bakamazsam diye..nasıl emzireceğim ikisini birden nasıl ilgileneceğim nasıl eğiteceğim...gibi gibi bi sürü şey takılıyo aklımaCADIARZU bide gereğinden fazla temizlik hastasıyım:sinifsinifhaoldumsmile biliyorum daha şimdiden bunları düşünmek çok saçma hatta biraz da nankörlük belki o kadar isteyip dualar ettim ki Rabbimeopuyorumnanaktan O kimseye kaldıramayacağı yükler yüklemez değil mi hayırlısı olsun..bi görseydim bebişlerimi:ecrin_bebek: o zaman herşey vız gelecek biliyorum:CüvCüv:
y acanım birşey daha sen coraspirin alıyaormusun
bazılar alıyorda ne ye göre veriyorlar arkadş dr um verdi dedi ama bize öyle bişey denmedi
meryecim ben anatolianın misafirhanesinde kaldım tedavi süresince ve antepten gelen bikaç arkadaş vardı ve hepsi de bir ton ilaç kullanıyordu:1shok: coraspirin de kullanıyolardı ama bu ilaç genelde kan pıhtılaşması olanlara kullandırılıyo benim görümcemde kullanıyodu ama bu doktor hangi akla hizmet bilmiyorum bütün hastalarına aynı ilaçları vermişCADIARZU hadi kadının kanı zaten inceyse bide kansızlık yaparsa ne olacak????
canlarım,allah temiz kalplerinizin yüzü suyu hürmetine emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah,öyle duygulu yazmışsınız ki gözlerim dolu dolu oldu, canlarım,doğru bizi bizden başka kimse anlayamaz,allah hayırlı evlatlar versin inşallah,dualarınızda beni de unutmayın arkadaşlar,bugün gonal f'in 6. günü olacak inşallah,bakalım hayırlısı,bana da yazın,allah yar ve yardımcımız olsun inşallah...evet canım yaa alışveriş merkezlerine her girdiğimde çocuk reyonunda buluyorum kendimi eşim bu durumdan çok rahatsız oluyo ama tedaviye başlayalı bende daha bi umutluyum inş.. alıcı gözüyle bakmak daha bi başka geliyo ama hamile olupta bakmak daha da başka olacak eminim..evet bazı insanlar ne yazık ki çok anlayışsızlar biz bu durumu bi eksiklik olarak görmemeye çalıştıkça onlar gözümüze sokma gayretindeler..neyse Rabbim onları da ıslah etsin..evlatlarıyla mutlu mesut etsin bizede hayırlı,her iki dünya da yüzümüzü ak edecek,hz.meryem iffetinde,hz.ismail tevekkülünde evlatlar nasip etsin.. inş çok yakında hamile olarak oturacağım bilgisayarımın başına ve eskişehirlim hamileymişsin tebrikler diycem kardeşim..:lepi::dance:
Saol firuzecim Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin. İnşşallh biz de sağ salim kucağımıza alırız Allahın izniyle.
eskişehirli2626 tam tedaviye başlayacakken Anatoliada doğal yoldan hamile kaldı. Ben Anatoliada tedavi gördüm. 179-180-181 sayfalara bakarsan sana yazmıştım daha önce hatırlarsın şeker. :1hug:
Ben Anatolia ile Genart arasında karar vermekte zorlanmıştım. İstihareye yattım Anatolia çıktı. Maya, Kavaklıdere, Genart, Ankara, Anatolia olmak üzere 5 merkezi gezdik, araştırdık.
fereml
canım nerelerdesin??
transfer günü göremedim seni merak ettim. inşallah herşey yolundadır.gelişmelerden haberdar edersen sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?