Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

kızlar tedavileriniz hayırlı olsun bende orada tedavi oldum tek 8 hücreli embriyoyla hamile kaldım...darısı başınıza inş....

tskler canım,inş. tutar...seninki de sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur inşallah.bi belirti falan olmuşmuydu?nasıl geçirdin bekleme dönemini??

Transferi olan arkadaşlar inşallah test günü sonucunuz POZıTıF olur. Beklemek en zoru bilmez miyim boshayallersmile Hiç takılmayın sorunlara pozitif düşünün pozitif olsun. :CüvCüv:

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Her geçen gün artacak inşallah hamişlerimizz. alkisalkisalkis

Transferi olan arkadaşlar inşallah test günü sonucunuz POZİTİF olur. Beklemek en zoru bilmez miyim boshayallersmile Hiç takılmayın sorunlara pozitif düşünün pozitif olsun. :CüvCüv:

canım çok saol hayırlısıyla inş.pozitif olur.(çoook istiyoruuummmm) bu sefer de sizin hamilelik hakkındaki tecrubelerinizden yararlanırız. size de Allah yardım etsin sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah.

ben sadece ilk gün yattım diyebilirim o gün de çok tuvaletim geldi saat başı lavabodaydım diğer günler pek yatmadım saılır arada dolaştım biraz biraz ve bugün komşularıma kahve bile yaptım az önce gittiler napim Allah verdiyse vermiştir zaten Bülent bey sadece embriyolarımın 8 hücreli olduğunu kalıteli olduğunu kalan 2 tanenin ise 4ve 6 hücreli olduğunu dondurmaya gerek olmadığını söyledi.bende de karın ağrısı gibi bir ağrı var jelin etkisi mi bilmiyorum

hafizee yatmaya gerek yok artık değilmi ya ben şimdi yatmadığıma pişman olayım mı yani ayyyy inşallah tutar ama nasıl yatacaksın zaten tuvalete kalktığın yetiyor ya senin embriyolarından dondurduğun oldu mu benimkiler kıtı kıtına yetti galiba ,ayrıca bende hiç bir belirti de yok inşallah olumlu sonuç alırız bir hafta daha var ben hiç test yapmayı düşünmüyorum o zamana kadar zaten evde yapılanlarda çıkmayabilir moralim bozulur beklerim artık

Evet feremil erken yapanlarda bazen sonuç yanıltabiliyormuş. O yüzzden test gününü beklerin derim canlarım.

allah razı olsun canım güzel dileklerin içinopuyorumnanaktan Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..ben de şu an hamileyim:CüvCüv: Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükler yüklemiyo buna inanmak yeterli..darısı sana ve isteyen tüm kardeşlerimizeopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım transferin inş. güzel haberlerini paylaşırsın bizimleopuyorumnanaktan beklemek sahiden de çok zorboshayallersmile hatta tedavinin en zor kısmı diyebilirim ama sonuç güzel olunca herşeyi unutuveriyor insan göreceksin bak biraz daha sabret bende senin gibi sabradamayip test günümden iki gün önce yaptırdım sonuç pozitifti ama doktorum keşke yapmasaydın erken olduğu için beta hcg sonradan da düşebiliyo kafan karışır falan diye korkuttu benieyvahedigeldismile ama neyse ki hepsi geride kaldı :CüvCüv: darısı başına inş..

canım illa yatmaya gerek yokmuş. dinlenmek yeterliymiş.arkadaşım 12 gün sürekli yattı. tutmadı.hayırlısı olsun inşallah.bende 11 yumurta çıktı. 10 tane döllendi. 2 tanesi transfer oldu. 6 tane donduralım dediler. kabul etmedim.dondurulanların çözündüğünde kalitesinin %50 düşeceğini duymuştum.hayırlısıyla hepimizin tutar inşallah.tekrara gerek kalmaz.

canım çok saol iyi dileklerin için. valla çok zormuş.sürekli elim karnımda.hamile gibi hissediyorum. inşallah devamı da olur. bi sevinç bi hüzün yaşıyorum.Allah'ım kimsenin umutlarını yıkmasın. hepimizi mutluluktan ağlatsın.

kızlar merhaba nasılsınız ıns olumlusonuc alırsınız burda hamıleyım dıye yazarsınız:CüvCüv:allahım sızede nasıp eder bu duyguyu ıns dualarım sızınle

gursedacım sen nasılsın nasıl gıdıyo hamıslık bebegın nasıl bakalım ben 2 3 gundur rahatsızım grıp oldum ustune mıde bulantılarım basladı sureklı yatıyorum halsızlıkte var sız kendınıze ıyı bakın

kızlar merhaba nasılsınız ıns olumlusonuc alırsınız burda hamıleyım dıye yazarsınız:CüvCüv:allahım sızede nasıp eder bu duyguyu ıns dualarım sızınle

amin canım hayırlısı olsun ,hayırlısıyla hamiş olalım inşallah. sana da çok geçmiş olsun.kendine de bebişine de çok dikkat et.Allah korusun..acil şifalar inşallah.

iyi canım çok şükür.. hafiften hafiften mide bulantıları başladı ama olsun oda tatlıkaydirigubbakcemile3 hiç halim yok benimde.. geçmiş olsun sana da kendine dikkat et malum hamilelik zaten bünye zayıf oluyo..iyi bak kendine ve yeğenime :1hug:

ecemcım nasılsın tatlum bebıs nasıl öpüyorumopuyorumnanaktanikinizi

Bugün tekrar dr a gittim tahliller için bebişime de baktım gayet iyi kalbi de atıyor küt kütt :CüvCüv: Seninki nasıl şeker? Benim de mide bulantısı ishal oldu. Birde acayip gaz var ben de :kedi: Sen de deoluyor mu

Transferi olan arkadaşlar sizden güzel haberler bekliyorz. İnş Allahın izniyle bebişleriniz tutunsunn

Gürsedacım dr kontorlüne gittin mi cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…