kızlar tedavileriniz hayırlı olsun bende orada tedavi oldum tek 8 hücreli embriyoyla hamile kaldım...darısı başınıza inş....
Transferi olan arkadaşlar inşallah test günü sonucunuz POZİTİF olur. Beklemek en zoru bilmez miyim boshayallersmile Hiç takılmayın sorunlara pozitif düşünün pozitif olsun. :CüvCüv:
canım çok saol hayırlısıyla inş.pozitif olur.(çoook istiyoruuummmm) bu sefer de sizin hamilelik hakkındaki tecrubelerinizden yararlanırız. size de Allah yardım etsin sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah.
canlarım,allah temiz kalplerinizin yüzü suyu hürmetine emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah,öyle duygulu yazmışsınız ki gözlerim dolu dolu oldu, canlarım,doğru bizi bizden başka kimse anlayamaz,allah hayırlı evlatlar versin inşallah,dualarınızda beni de unutmayın arkadaşlar,bugün gonal f'in 6. günü olacak inşallah,bakalım hayırlısı,bana da yazın,allah yar ve yardımcımız olsun inşallah...
mrb arkadaşlar benim de transferim anatolia'da 2 temmuzda oldu test tarihime 13 temmuz dediler ama daha erken ne zaman test yaptırsam çıkar acaba bi fikri olan varsa paylaşsın lütfen.. böyle beklemek çok zor Allah'ım hayırlısıyla hepimize yardım etsin,anne olmayı nasip etsin inşallah...
Almıyorum:sm_confused: cnm. Vajinal Jel ve folik asit dışında hiçbir ilaç kullanmıyorum.
selam folik aside ne zaman başladınız?
hafizee yatmaya gerek yok artık değilmi ya ben şimdi yatmadığıma pişman olayım mı yani ayyyy inşallah tutar ama nasıl yatacaksın zaten tuvalete kalktığın yetiyor ya senin embriyolarından dondurduğun oldu mu benimkiler kıtı kıtına yetti galiba ,ayrıca bende hiç bir belirti de yok inşallah olumlu sonuç alırız bir hafta daha var ben hiç test yapmayı düşünmüyorum o zamana kadar zaten evde yapılanlarda çıkmayabilir moralim bozulur beklerim artık
hayırlı olsun canım transferin inş. güzel haberlerini paylaşırsın bizimleopuyorumnanaktan beklemek sahiden de çok zorboshayallersmile hatta tedavinin en zor kısmı diyebilirim ama sonuç güzel olunca herşeyi unutuveriyor insan göreceksin bak biraz daha sabret bende senin gibi sabradamayip test günümden iki gün önce yaptırdım sonuç pozitifti ama doktorum keşke yapmasaydın erken olduğu için beta hcg sonradan da düşebiliyo kafan karışır falan diye korkuttu benieyvahedigeldismile ama neyse ki hepsi geride kaldı :CüvCüv: darısı başına inş..
İlk doktor kontrolüne gittiğimde yazdı dr. 5 haftalıkken yani :CüvCüv:
kızlar merhaba nasılsınız ıns olumlusonuc alırsınız burda hamıleyım dıye yazarsınız:CüvCüv:allahım sızede nasıp eder bu duyguyu ıns dualarım sızınle
gursedacım sen nasılsın nasıl gıdıyo hamıslık bebegın nasıl bakalım ben 2 3 gundur rahatsızım grıp oldum ustune mıde bulantılarım basladı sureklı yatıyorum halsızlıkte var sız kendınıze ıyı bakın
selam folik aside ne zaman başladınız?
ecemcım nasılsın tatlum bebıs nasıl öpüyorumopuyorumnanaktanikinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?