amin canım hayırlısı olsun ,hayırlısıyla hamiş olalım inşallah. sana da çok geçmiş olsun.kendine de bebişine de çok dikkat et.Allah korusun..acil şifalar inşallah.
iyi canım çok şükür..hafiften hafiften mide bulantıları başladı ama olsun oda tatlıkaydirigubbakcemile3 hiç halim yok benimde.. geçmiş olsun sana da kendine dikkat et malum hamilelik zaten bünye zayıf oluyo..iyi bak kendine ve yeğenime :1hug:
gursedacım sen nasılsın nasıl gıdıyo hamıslık bebegın nasıl bakalım ben 2 3 gundur rahatsızım grıp oldum ustune mıde bulantılarım basladı sureklı yatıyorum halsızlıkte var sız kendınıze ıyı bakın
Bugün tekrar dr a gittim tahliller için bebişime de baktım gayet iyi kalbi de atıyor küt kütt :CüvCüv: Seninki nasıl şeker? Benim de mide bulantısı ishal oldu. Birde acayip gaz var ben de :kedi: Sen de deoluyor mu
Transferi olan arkadaşlar sizden güzel haberler bekliyorz. İnş Allahın izniyle bebişleriniz tutunsunn
Gürsedacım dr kontorlüne gittin mi cnm ?
bugün tekrar dr a gittim tahliller için bebişime de baktım gayet iyi kalbi de atıyor küt kütt :cüvcüv: Seninki nasıl şeker? Benim de mide bulantısı ishal oldu. Birde acayip gaz var ben de :kedi: Sen de deoluyor mu
transferi olan arkadaşlar sizden güzel haberler bekliyorz. Inş allahın izniyle bebişleriniz tutunsunn
gürsedacım dr kontorlüne gittin mi cnm ?
tsk canım nasılsın
kan fıtılasması falan yaptırmadım bılmıyorum kı normal hamıle kalanlara yapıyorlarmı
doktorum bısey soylemedı bana canım
evet canm haklısın sen allah şükür normal yolla kaldın
allah bizleri tamamına erdirsin
feremil canım nasılsın ? ben çatlıcam..6. günnnnn.nasıl geçecek günler. Rabbim sabrımızın sonunda selametimizi de versin inşallah.
ıns canım hepımızı zamanında saglıklı bır sekılde yavrularımızı kucagımıza aldımız gunlerı gorelım:Saruboceq:
feremil canım nasılsın ? ben çatlıcam..6. günnnnn.nasıl geçecek günler. Rabbim sabrımızın sonunda selametimizi de versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?