Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

amin canım hayırlısı olsun ,hayırlısıyla hamiş olalım inşallah. sana da çok geçmiş olsun.kendine de bebişine de çok dikkat et.Allah korusun..acil şifalar inşallah.

ıns canım olucak hayırlısı neyse o olsun hakkında tsk canım ıns ıylesırım en kısa zamandaopuyorumnanaktan

tsk canım sagol bırazdaha ıyım sımdılık evet benım zaten normaldede bunyem zayıftır sımdı ıyıcene zayıfladı galıba ıns bunlarında ustesınden gelecez bebeklerımız ıcın sende kendıne ve bebıse ıyı bakopuyorumnanaktan

Bazı arkadŞlar kan testı yapıyor kan pıhtılaŞması var mı yok mu dıye sen yaptın mı
eskıŞehırlı2626 canım arkdŞ allah tamamına erdırsın bızlerı

cok sevındım canım ıns bende gorurum kalbını mınıgımın cuma gunu gıdıcem doktora bende bugun gıttım doktora kan tahlıl sonucları temız cıktı da ıdrar yolları enfeksıyonu cıktı bol su ıc dedı doktor bende de var gaz fazla yok ama arada agrı oluyo kasıklarımda ole ıste canım kendıne ıyı bak bebısede opuyorumnanaktan

merhabalar
canım ya siz ne tahlileri için gidiyorsunuz ben sadece hcg için gidiyorum
ben birşeyler mi kaçırıyorum acaba kimse bana birşey demiyyor anlamadım ki bişey

kan fıtılasması falan yaptırmadım bılmıyorum kı normal hamıle kalanlara yapıyorlarmı
doktorum bısey soylemedı bana canım

canım senın daha kese gordukten sonra yaparlar daha yenı oldun ıcın yapmazlar tahlıl doktorun ıllakı yapar yanı korkma doktoruna guven

Günaydın kızlarr :CüvCüv:
Telaşlanmayın bu kadar yaww. Siz daha keseyi görmediğiniz için sadece bata hcg lere bakılıyor. 10-15 gün sonra keseyi görürsünüzz. Ondan sonra tahlil tetkik için dr gerekeni söylerr.

feremil canım nasılsın ? ben çatlıcam..6. günnnnn.nasıl geçecek günler. Rabbim sabrımızın sonunda selametimizi de versin inşallah.

Gürsedacım dr kontorlüne gittin mi cnm ? [/QUOTE]

evet canım biraz önce gittim ama doktorum çok erken olduğu için pazartesi bidaha gel daha net gözükür dedi henüz nokta kadar bişey:kedi:4hafta 5günlük falan ama bi tane daha var gibi ikizde olabilir dedi doktorum pek emin olamadı..sen kaç haftalıkken net görmüştün?? offf yaaaa endişeleniyorum sağ selamet bebişimi yada bebişlerimi görseydim..kalp atışlarını falan duysaydım biraz rahatlayacaktım ama..

Son düzenleme:
feremil canım nasılsın ? ben çatlıcam..6. günnnnn.nasıl geçecek günler. Rabbim sabrımızın sonunda selametimizi de versin inşallah.

Allah yardımcın olsun canım geçecek hepsi geçecek sadece birazcık daha sabır:teselli: ben sabırsızlanınca elimi karnıma koyup bebeğimin orda benimle olduğunu düşünüp sonunda ona kavuşacağım için sabır telkin ederdim kendime çok iyi geliyo tavsiye ederimboshayallersmile güzel haberlerini bekliyorum kardeşim:1hug:

:
ıns canım hepımızı zamanında saglıklı bır sekılde yavrularımızı kucagımıza aldımız gunlerı gorelım:Saruboceq:

eskişehirlim nasılsın canım? biraz daha iyi oldun mu?? bol bol meyve falan ye emi iyi geliyo.. ben de bugün doktora gittim henüz 4hafta 5 günlük falan ama küçücük bi nokta şeklinde onuda zar zor gördü doktorum biraz endişelendim açıkçası keşke bu kadar erken gitmeseymişim şimdi doktor olumsuz bişey demedi ama acaba niye tam gözükmedi ki falan diye endişelendim..ama hayırlısı..

bilmiyorum hafizecim sanki hiç bir belirti yok gibi ama olmaması da normalmiş zaten ben sadece jel kullanıyorum sen ne kullanıyosun göğüslerimde felan bir değişiklik yok gibi nasıl vakit geçecek bilmiyorum ayyyyy çok zor beklemek dışarı çıkıp gezsem mi diyorum evde bekle bekle çok zor oluyor sen Ankaradasın değil mi test günü anatoliaya'ya mı gideceksin

yarın kandil bol bol dua edicez inşallah Allah herkesin duasını kabul eder emeklerimizin karşılığını alırız inşallah hayırlısı ile hamile haberlerimizi veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…