Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım ankaradayım. dışarı filan hiç çıkmadım. aralarda balkona çıkıp oturuyorum. sürekli tedavi olanları okuyup arkası yarın gibi pozitif olup olmayanları takip ediyorum. belirti derken bence hepsi psikolojik.okudukca bende de aynı belirtiler başlıyo. test günü anatoliya ya gidicem.ya bu arada bendeki hazımsızlık devam ediyo.kabızlıktan fenayım. ilaç kullanamıyoruz dimi napcam?

yarın kandil bol bol dua edicez inşallah Allah herkesin duasını kabul eder emeklerimizin karşılığını alırız inşallah hayırlısı ile hamile haberlerimizi veririz

evet canım çok şükür,beklememiz hayırlı bi zamana denk geldi. hepimize dua ediyorum. şu mübarek kandil gecelerini inşallah hakkıyla verimli geçirebiliriz de rabbimiz dualarımızı kabul eder inş.emeklerimizin, umutlarımızın, karşılığını alırız. Allah dualarımızı geri çevirmez inşallah.

Gürsedacım dr kontorlüne gittin mi cnm ?

evet canım biraz önce gittim ama doktorum çok erken olduğu için pazartesi bidaha gel daha net gözükür dedi henüz nokta kadar bişey:kedi:4hafta 5günlük falan ama bi tane daha var gibi ikizde olabilir dedi doktorum pek emin olamadı..sen kaç haftalıkken net görmüştün?? offf yaaaa endişeleniyorum sağ selamet bebişimi yada bebişlerimi görseydim..kalp atışlarını falan duysaydım biraz rahatlayacaktım ama..[/QUOTE]

Cnm ben 5 hafta 2 günlükken gördüm. Kalbi de atıyordu gittiğimizde zemuszemus
Cnm bence ikiz senikiler. Sağlıklı olsunlarda cnm. İkizlerin birisi sonra görülüyormuş mesela ilk önce birinin kesesini gördün sonra ötekini göreceksin gittiğinde kalp atışlarını da sırayla duyabilirsinn teleşlanmaa. Ben şu anda 7 haftalık oldum darısı tüm isteyen anne adaylarına :CüvCüv:
Rabbim herkese nasip etsin. Yarın kandil arkadaşlar dua edelim transferi yapılan arkadaşlarımıza Şeniz

Kayısı yada kuru incir ye hafizecim doğal ilaç. Çok takılma belirtilere. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın (POZİTİF) :CüvCüv:

Kayısı yada kuru incir ye hafizecim doğal ilaç. Çok takılma belirtilere. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın (POZİTİF) :CüvCüv:

hafizecim folik plus alıyorum ben ara sıra günde 3 tane aynı anda ayrıca kuru incir çok iyi geliyor 6-7 tane yediğim oluyordu daha önceki aşamalarda sende bol su iç gerçi ben içemiyorum da kuru kayısı ve incirle de geçer bu şikayetlerin inşallah

teşekkürler arkadaşlar,ben kayısı yiyorum bol su da içiyorum ama stresten heralde.umarım geçer. (sonuç pozitif olursa hemen geçer.onu kesin biliyorum) inşallah...

Arkadaşlar Crinone jeli kullanırken karın ağrısı olan var mı ince bir ağrı kasık ağrısı gibi bir şey

inş.canm

Arkadaşlar Crinone jeli kullanırken karın ağrısı olan var mı ince bir ağrı kasık ağrısı gibi bir şey

bende çok kötü göğüs ağrısı ve büyümesi yapıyor sordum mutlaka kullanın dediler
ama acısı dayanılacak gibi değil

tsk canım ıyım bugun bırazdaha sen nasılsın bebıslerın nasıl ıns ıkızdır bana ıkız gıbı gelıyo ne guzel bıkerede buyurler ıste saglıklı olsunlarda bol meyve yemeye calısıyorum canım 5 haftalık olmadan goremezsın canım keseyı benım tam 5 haftalıkken gordum keseyı cumada kalp atısı ıcın gıtcem ıns gorurum bebegımı cok mınnacıklar daha kuzucuklarımızkaydirigubbakcemile3endıselenme sakın goreceksın ıns hayırlısıyla kendıne ıyı bakopuyorumnanaktan

canım acaba jelden mi ağrıyo?bende de bu gün adet ağrısı gibi bi sızı giriyo karnıma korkuyorum bişey olcak diye. sen nasılsın ?

arkadaşlar bu mübarek günde hayata tutunmaya çalışan bütün bebekler ve anneleri için dua istiyoruz. ennn yürekten ve enn derindennnn.....

canım acaba jelden mi ağrıyo?bende de bu gün adet ağrısı gibi bi sızı giriyo karnıma korkuyorum bişey olcak diye. sen nasılsın ?

evet arkadaşım olabilir ben bugün aradım anatoliaya sordum bu tür ağrıların beklendiğini söylediler kanamanız yoksa normaldir dediler ama bilmiyorum .Hiç bir belirti hissetmediğimi de söyledim henüz erken dediler .ben bekliyorum ama artık beklemekte zorlanıyorum heralde kandan önce idrar tahlili yaparım gibi geliyor bu gidişle.

kan tahlili daha erken gözüküyor idrar için belirli bir zamanın geçmesi gerekiyor

feremil, canım nasılsın bu gün?
benim dün çok ağrım oldu. bu gün daha iyiyim çok şükür. pazar günü yozgata gitmeyi düşünüyorum. sonucu orda öğrenicem yani. bu gün 8. gün. kaldı 4 , az kaldı hayırlısıyla. test yaparsan haber ver canım güzel haberler bekliyorum...

benim zaman zaman kasık ve karın ağrım oluyor bugün yok şimdilik 4 gün daha beklicez ama her an adet olcam gibi geliyo bazen ağrılar adeti andırıyor kan tahlilinden önce eevde test yapıcak mısın ?

benim zaman zaman kasık ve karın ağrım oluyor bugün yok şimdilik 4 gün daha beklicez ama her an adet olcam gibi geliyo bazen ağrılar adeti andırıyor kan tahlilinden önce eevde test yapıcak mısın ?

ben henüz yapmadım ama pazar ya da pazartesi yapsam mı diyorum eşim ben test almam git önce hastanede yaptır dedi ayyyyy nasıl olcak düşünsene Allahım inşallah olumlu olur yoksa bütün yazımız mahvolur çok yorucu bir süreç tekrarı kesinlikle göze alamam.İnşallah hayırlı haberler veririz.

canım bana da kimse test olmıyo. eşim de kızıyo zaten sonra moralin bozulur falan diyo. aslında 8. gün bazan idrarda silik de olsa çıkabiliyormuş.ama yanıltıcı da olabilirmiş.valla kafam karışık. benim ara sıra ağrım oluyo. iki de bir tuvalate gidip bakıyorum. korkuyorum. ama tes yapmayı çok istiyorum. çünkü meraktan ölüyorumm.

canım endişelenmen çok normal ama bende aynı süreçten geçmiş bir kardeşin olarak biraz daha sabretmeni tavsiye ederim çünkü bende test günümden önce kan tahlili yaptırdım sonuç pozitifti ama sevinemedim doktorum bu sonuç erken olduğu için yanıltıcı olabiliyo falan diye korkuttu öylesi daha fena yani sevincin yarım kalıyo.. bende de adet ağrısı gibi ağrılar oluyodu hatta bazen tamam ben adet oldum diyodum o derece yani lavaboya gitmekten korkar olmuştum ama hepsi çok şükür geride kaldı..senin çinde öyle olur inş.. Rabbim senin ve bütün kardeşlerimizin yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…