canım ankaradayım. dışarı filan hiç çıkmadım. aralarda balkona çıkıp oturuyorum. sürekli tedavi olanları okuyup arkası yarın gibi pozitif olup olmayanları takip ediyorum. belirti derken bence hepsi psikolojik.okudukca bende de aynı belirtiler başlıyo. test günü anatoliya ya gidicem.ya bu arada bendeki hazımsızlık devam ediyo.kabızlıktan fenayım. ilaç kullanamıyoruz dimi napcam?bilmiyorum hafizecim sanki hiç bir belirti yok gibi ama olmaması da normalmiş zaten ben sadece jel kullanıyorum sen ne kullanıyosun göğüslerimde felan bir değişiklik yok gibi nasıl vakit geçecek bilmiyorum ayyyyy çok zor beklemek dışarı çıkıp gezsem mi diyorum evde bekle bekle çok zor oluyor sen Ankaradasın değil mi test günü anatoliaya'ya mı gideceksin
yarın kandil bol bol dua edicez inşallah Allah herkesin duasını kabul eder emeklerimizin karşılığını alırız inşallah hayırlısı ile hamile haberlerimizi veririz
Gürsedacım dr kontorlüne gittin mi cnm ?
canım ankaradayım. dışarı filan hiç çıkmadım. aralarda balkona çıkıp oturuyorum. sürekli tedavi olanları okuyup arkası yarın gibi pozitif olup olmayanları takip ediyorum. belirti derken bence hepsi psikolojik.okudukca bende de aynı belirtiler başlıyo. test günü anatoliya ya gidicem.ya bu arada bendeki hazımsızlık devam ediyo.kabızlıktan fenayım. ilaç kullanamıyoruz dimi napcam?
Kayısı yada kuru incir ye hafizecim doğal ilaç. Çok takılma belirtilere. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın (POZİTİF) :CüvCüv:
Günaydın kızlarr :CüvCüv:
Telaşlanmayın bu kadar yaww. Siz daha keseyi görmediğiniz için sadece bata hcg lere bakılıyor. 10-15 gün sonra keseyi görürsünüzz. Ondan sonra tahlil tetkik için dr gerekeni söylerr.
Arkadaşlar Crinone jeli kullanırken karın ağrısı olan var mı ince bir ağrı kasık ağrısı gibi bir şey
:
eskişehirlim nasılsın canım? biraz daha iyi oldun mu?? bol bol meyve falan ye emi iyi geliyo.. ben de bugün doktora gittim henüz 4hafta 5 günlük falan ama küçücük bi nokta şeklinde onuda zar zor gördü doktorum biraz endişelendim açıkçası keşke bu kadar erken gitmeseymişim şimdi doktor olumsuz bişey demedi ama acaba niye tam gözükmedi ki falan diye endişelendim..ama hayırlısı..
Arkadaşlar Crinone jeli kullanırken karın ağrısı olan var mı ince bir ağrı kasık ağrısı gibi bir şey
canım acaba jelden mi ağrıyo?bende de bu gün adet ağrısı gibi bi sızı giriyo karnıma korkuyorum bişey olcak diye. sen nasılsın ?
canım acaba jelden mi ağrıyo?bende de bu gün adet ağrısı gibi bi sızı giriyo karnıma korkuyorum bişey olcak diye. sen nasılsın ?
evet arkadaşım olabilir ben bugün aradım anatoliaya sordum bu tür ağrıların beklendiğini söylediler kanamanız yoksa normaldir dediler ama bilmiyorum .Hiç bir belirti hissetmediğimi de söyledim henüz erken dediler .ben bekliyorum ama artık beklemekte zorlanıyorum heralde kandan önce idrar tahlili yaparım gibi geliyor bu gidişle.
canım durumunu unuttum seni yeni tüpmü yaptırdın transferin gerçekleştimi
feremil, canım nasılsın bu gün?
benim dün çok ağrım oldu. bu gün daha iyiyim çok şükür. pazar günü yozgata gitmeyi düşünüyorum. sonucu orda öğrenicem yani. bu gün 8. gün. kaldı 4 , az kaldı hayırlısıyla. test yaparsan haber ver canım güzel haberler bekliyorum...
benim zaman zaman kasık ve karın ağrım oluyor bugün yok şimdilik 4 gün daha beklicez ama her an adet olcam gibi geliyo bazen ağrılar adeti andırıyor kan tahlilinden önce eevde test yapıcak mısın ?
ben henüz yapmadım ama pazar ya da pazartesi yapsam mı diyorum eşim ben test almam git önce hastanede yaptır dedi ayyyyy nasıl olcak düşünsene Allahım inşallah olumlu olur yoksa bütün yazımız mahvolur çok yorucu bir süreç tekrarı kesinlikle göze alamam.İnşallah hayırlı haberler veririz.
canım bana da kimse test olmıyo. eşim de kızıyo zaten sonra moralin bozulur falan diyo. aslında 8. gün bazan idrarda silik de olsa çıkabiliyormuş.ama yanıltıcı da olabilirmiş.valla kafam karışık. benim ara sıra ağrım oluyo. iki de bir tuvalate gidip bakıyorum. korkuyorum. ama tes yapmayı çok istiyorum. çünkü meraktan ölüyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?