Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

cokk saol canım yaa.Rabb'm hepimize yardım etsin, kolaylık versin. bu süreci geçirmek çok zormuş. iğneler,operasyonlar falan bişekilde dayanılıyo da şu bekleme süreci çatlatıyo. buradan hamileyim yazmayı çok istiyorum. Rabb'm hepimize hep pozitif değerler versin inşallah.tabi sonra da sağ salim kucağımıza almayı da inşallah. bi de iyi anne ve iyi baba olmayı...

canım, benim 2 temmuzda transferim yapıldı. 13 temmuzda sonucu öğrenicem hayırlısıyla. senin durumun nedir? Allah yardımcımız olsun...

canım ben transferden iki gün sonra adet olacam gibi ağrılar kuyruk sokumu kemiği ağrıyordu
bana hep tutacaksa bu ağrılar olur demişti arkadaşlr ondan sordum
inş tutacak canım

benim zaman zaman kasık ve karın ağrım oluyor bugün yok şimdilik 4 gün daha beklicez ama her an adet olcam gibi geliyo bazen ağrılar adeti andırıyor kan tahlilinden önce eevde test yapıcak mısın ?

inş senin de canım yani benimde aynı sizlerin dediği gibiydi ben çok korkmuştum ama tersi imiş
bekleyin canım ne idrar testi

amin canım inş.sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi allh nasp edecek inş

Merye arkadaşım benim ağrım kalmadı bgibi sanki azaldı sürekli lavaboya koşuyorum hafif jel kalıntısı şeklinde beyaz akıntı oluyor

Merye siz nedere yaptırmıştınız kaç embriyonuz var dı kaçı tuttu inşallah rabbim düz kurtarsın sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Merye arkadaşım benim ağrım kalmadı bgibi sanki azaldı sürekli lavaboya koşuyorum hafif jel kalıntısı şeklinde beyaz akıntı oluyor

canım ben de aynı durumdayım. acaba 7. günkü ağrılar yerleşme ağrısı mıydı?ya da bunlar tutmadığına mı işaret,ağrı da geçti.tabi hepsi varsayım..ne zor iş yaaa.bu gün 9. gün.
kaldı 3 gün. hayırlısıyla sevinçten ağlayalım inşallah hep beraber.

inşallah bütün bunlar olumlu yöndeki belirtilerdir pozitif olmaya çalışıyorum ama illaki olumsuz şeylerde aklıma geliyor işte ama hafizecim bu işlerde yaş çok önemli sen sakın ümitsiz olma senin tutma ihtimali çok yüksek bence ümitvar ol olacak inşallah

canım ümitlenmek istiyorum ama ağrılarım sıklaştıkça canım çok sıkılıyo.bunaldım resmen.
3 yıldır ağlıyorum.ne zaman gülecem bilmiyorum.inşallah hep beraber pozitif haberler alırız.

hafizecim rahat ol olacak inşallah ben bazen düşünüyorum da olmazsa da napim vardır bir hayır bizim elimizden gelen bu bütün yapabileceğimizi yaptık bundan sonra takdir Allahın hayırlısı neyse o olsun inşallah hiç olumsuz düşünmee

e her zaman ağrıyacak değilya bende ayne öyle olduu bir süre sonra hiç ağrı kalmadı hiçbiri kalmadı mama inş. en son bcg doğru yoldaydı ondan sonra bilmiyorum inş doğrucaz allahin izniyle

Merye siz nedere yaptırmıştınız kaç embriyonuz var dı kaçı tuttu inşallah rabbim düz kurtarsın sağlıkla kucağına almak nasip etsin

ben antoliyada üç emriyo ama başta ikiz dediler ama sonra vazgeçtiler alahım sen nsaip et ya rabbim

aynen canım yani yapacak başka bişey yok

kendinize iyi bakın hanımlar sakın aşk yapmayın ağr kaldırmaın yavaş hareket edin

hafizee ben öğleden sonra test aldırdım yapayım dedim ama keşke yapmaz olsaydım heyecandan idrarı damlatılacak yere değil bakılacak yere damlatmışım testte hiç bir şey çıkmadı yani hiç çizgi yoktu sonra doğru yere damlattım ama olması gereken zaten çıkan çizgi bile 15-20 dakika sonra çooook silik gölge gibi vardı onu da sadece ben farkettim eşim bu test bozuk dedi.ama maoralim çok bozuldu keşke yapmasaydım bende attım kendimi dışarılara artık yeni geldik gezmekten sence varmıdır testi bozdummu yoksa gün içinde yapıldığı içinmi öyle oldu yada erken olduğu için mi öyle oldu nolur yardım edinnnnnn

Hafize sabah tekrar test yaptım malesef tek çizgiiiii yok yok yok hiçbirşey

Hafize sabah tekrar test yaptım malesef tek çizgiiiii yok yok yok hiçbirşey

merhaba arkadaşım..moralini bomak için çok erken...ben kan tahlili günü kanı verdikten sonra bide idrar testi yapmıştım.çıkmamıştı bişey...ama kan tahlili pozitifti...
hatta adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı ve test günü çok ağlamıştım olmadı diye.a.s.kaçıncı günün bilmiyorum ama canını sıkma...Allahım gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşaallah.

sagol arkadaşım inşallah ama transferim geçen Cuma yani 2 temmuz da saat 9 da yapıldı yani bugün transfer gününü sayarsak 10 saymazsak 9.gün moralim çok bozuldu inşallah erken olduğu içindir nolur dua edin arkadaşlar

canım üzülmek için o kadar erken ki:teselli: bak ben transferimin 9.günü dayanamayıp kanda gebelik testi yaptırdım beta hcg 85 ti sonra 11.günü tekrar baktırdım 247 olmuştu artık doktorum pozitif dedi üçüncü teste gerek bile yok dedi bende 12. günü bi idrar testi yapmak istedim yani emin olmak için falan değil sırf defalarca tek çizgiyi görmüş hep çift çizgi beklemiş biri olarak o duyguyu yaşamak görmek istediğim için yaptım ama ikinci çizgi silikti baya yani senin için çok erken benim ki bile silikti yani..

inşallah arkadaşım sağol yarın test günüm artık yapmıyorum evde rabbim yazdıysa olucak nasıl olsa bir gün daha dayanırım artık .Senin adına çok sevindim Allah düz kurtarsın inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin.

Hafizecim nerelerdesin durumundan haberdar edersen sevinirim

canım kusura bakma yazamadım.cum.tesi eşimin annesine gittik.orda internet yok.bu gün yozgata geldik ancak görüyorum msjları.ben dün dayanamadım,gata ya gidip kan testi yaptırdım. 110,5 çıktı. yani pozitif dediler. doktorumu aradım 10. gün erken,12. gün tekrar yaptır.,dedi.bu gün anatoliadan aradılar,sordular,söyledim. büyük bi ihtimal hamilesin ama yarın tekrarla bize haber ver dediler.seni aradılar mı?kasıklarımda mütiş ağrı var.ayağa kalkamıyorum gözlerim tamamen kararıyo. bıraksalar bütün ömür uyuyabilirim,hiç uyanamıyorum.bilmiyorum değerim azalır mı,artar mı? hayırlısıyla yarın pozitifleri görürüz inşallah canım.dr dan 9:40' ka randevu aldım. yarın büyük gün, senden de haber bekliyorum.nasılsın?inşallah herşey yolundadır. ha bu arada hani samsunlu bi arkadaş vardı hastanede hatırladın mı?onla da telde görüşüyoruz dün kan tahliline gitti. yapmamışlar. 10. gün pozitif olan 12. güne düşebilir heveslenmeyin demişler. benim de sevinemedim daha. yarın hayırlısıyla sevinelim hep beraber, inşallah.

canım hiççç idrar testine güvenme. kanda çıkana bile inanmıyolar.zaten idrarda çooook zor. yarın hayırlısıyla oğluşuna kardeş geliyo inşallah.

Hafizecim çok sevindim gönlünü ferah tut hamilesin işte sakın olumsuz düşünme Allah düz kurtarsın inşallah senin adına çok sevindim sen bana güven hislerim çok kuvvetlidir.Ama benimki olmadı gibi içime öyle doğuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…